ICESTN1
1

I Love YaBB 2!
|
Žal mi je da ta članek nisem prej opazila, ampak pravijo da ni nikoli prepozno. Vsi, ki mislite o tako o "Zasluženi soc. pomoči", pa nehajte delati, naj se brezposelni zaposlijo in dpbojo službe tako kot vi - tiste za katere so usposobljeni, oz. primerne svoji izobrazbi, a vi se lepo usedi v fotelj in uživite namesto njih. Bodite dober primer!!! Vprašala bi vas čez nekaj časa kako shajate kot samohranilka, ki se je sama šolala za socialno delavko in je zdaj že 4 leta brez službe!? Nimate niče, a pa res - imam veliko socialno pomoč pa mi še ni treba nič delati!!!!!!!!!! Kot sem rekla - se zamenjava? Samo da vas opomnim - morate sprejeti vsakršno delo, ki je nižja izobrazba kot jo imate, plačani ste zelo malo, in nimate nobenih pravic ker ste za določen čas, ali so to javna dela kar je še hujše, počutite se izrabljeno, gubite samozavest in podobno. Seveda to kar zaslužite je komaj za preživetje. In na koncu vidite da ko ste na soc.pomoči ne gubite veliko, celo pridobite več časa lahko posvetite svojemu otroku, ki bo manj na ulici, če ste vredu starš. Zato vsi vi ki tako mislite, rajši bodite tiho, da se vam ne zgodi enako, a danes je to zelo možno, in prej se prepričajte v nekatere reči in način kako naša država deluje, potem pa povejte kakšno pametno, ker to kar ste povedale je zelo butasto. No, kako kaže, se bo zakon spremenil, kot ste si želele, upam da ste zadovoljne. Pa mirno še naprej razmišljajte. Mogoče boste še kaj pametnega povedale.
|