lopsika,
ljubezen je stanje in moc duha kjer okolica in vse okoli tebe postane nekaj nenormalno lepega kjer dosezes stanje ki te vodi
in ne vem zakaj ti govoris da uvidis cesa ne zelis...jaz pravim drugace-ko ljubis ni potrebe po tem da gledas isces stvari ki jih ne zelis ampak v ljubezni so stvari ki jih definirrata dva lopsika in niti en par dveh ni enak drugemu paru drugih dveh.
in ko se dva najdeta ki si delita ljubezen kjer predajanje postane del potrebe ker te to krepi kjer ti to daje elan in se in se in se...enostavnoi ni potrebe po gledanju po iskanju da /u/vidis cesar si ne zelis?
in ko si dva dajeta ko se ljubita ni debata o temu da nekdo ljubi drugace kot jaz lopsika, je samo mozaik kjer se dva sestavita in v svoji sestavljanki funkcionirata in trdim le to da ko ljubis ljubis popolnoma in ce imas sreco da najdes svoj par potem si zmagovalec na vsej fronti in pri takem odnosu si nasmejan zjutraj si nasmejan cez dan si nasmejan ko gres spat in to vsak dan vse dni v tednu vse tedne v mescu vse mesce v letu in vsa leta do konca bivanja tukaj!
ce pa se gres ljubezen kot premnogi trdijo da je ljubezen odrekanje da je ljubezen kompromis da je ljubezen vsak individum zase da je ljubezen svoboda gibanja govora druzenja in razlicnih poti zelo hitro ugotovim da v takem odnosu ni ljubezni o kateri jaz govorim... v takem odnosu postane vse drugo pomembnejse pred prvinsko ljubeznijo pred tisto ki bi morala govoriti iz srca in se naprej v takem odnosu so ludje ki najdejo skupno pot skupne intterese v imenu ljubezni v srcu dusi pa so nezapolnjeni
in to mi sploh ni usec da izkoriscate besedo ljubezen kaj to naj bi bilo kajti sama beseda je samo delcek vsega tistega kar v resnici je
in ce ti lopsika mislis da lahko v imenu ljubezni reces;
- sem oseba ki ima svoje potrebe katere del nisi ti
..torej gres sam vn
...ne rabis ga ob sebi in se druzis rajsi z drugimi
in lahko nastevam teh vasih budalastn se do jutri pa ne pridem do konca
sori se enkrat povem to ni ljubezen o kateri jaz govorim in taka ljubezen kjer je vse prevec kompromisov in egoizma naj gre mimo mene in vesel bom da me ne najde
kaj pa jaz mislim je da ljubis in ljubezen predstavlja viseg vsega ko ti partner postane pomembnejsi od tebe samega kajti ko si pripravljen v ljubezni sebe postaviti v pozicijo manj partner vec in ko partner naredi isto je to zame popolnost ki v njo vrjamem
torej da si dajeta vse da se osrecujeta in bistvio vsega je da jima ni potrebni nicesar govorit da sta lahko tiho se gledata in nasmeh pove vse obcutki povedo vse in si lahko v takem polozaju brez besed ure pa si najsrecnejsi.
ves lospika dokler pa vsak posameznik ne zivi za to da osrecuje svojega parnerja ker mu je pomembno le to da je srecen vesel zadovoljen zadovoljen itd itd ne more biti tiste prave ljubezni
vsak pa ima moznost se odlociti a bo pil radensko, a bo pil spricer al pa bo pil cisto vino
kaj si se ti odlocila ne vem in me niti ne zanima..vem pa zase kaj sem se odlocil jaz v kaj verujem in cesa vsega sem sposoben
zato ti dajem prov na vse kar poves tako kot tudi ostalim...vendar z tem da pac razumem domet ki ga vsak posameznik ima in ta domet pri nikomur ni isti
in ko bos dojela da si ti nula da je tvoj partner nula in da sta le skupaj popolna toliko casa se bomo obmetaval z spisi..pa se prav je da se ker mogoce kdo le potegne kaksno besedo vn ki mu pomaga videti dlje od tistega kar vidi
aja ful sem vesel da je novembra zapadu sneg...to cakam ce vrsto let

jupiiii gremo se kepat gremo se mavzat in naj sneg trajaaaaaaaaaaaaa
Na tale tvoj post sem ti misla že enih parkrat napisat par besed...pa se vedno ustavim...ker ugotovim, da nima smisla prepričevat prepričanih (tko kot nima smisla, da ti, al pa kdorkoli drug, mene prepričuješ v nekaj v kar sveto verjamem)
Ampak vseen se pa priporočam, ko boš najdu nekej takšnega al pa ša boljš, ko boš srečal nekoga, ne ne, ko boš samo slišal za nekoga, ki ima takšno zvezo, kot si jo predstavljaš ti, da me pokličeš, da se grem na lastne oči prepričat kdo zavraga je tisti, ki je srečen zjutraj, čez cel dan in še ko gre spat in to celo do konca bivanja na tem planetu...+ vse ostalo kar spada zraven po tvoje...OK?