spark wrote on 09.11.2005 at 16:21:00: 
ok en bk je izjema
a ti lahk pošlem mojga lupčka na posevtovanje
A lahko še mojga dragega vrinem tukej zraven...?

(ne na posvetovanje...)
Drugač pa z moje strani takole...S sedanjo pametjo in izkušnjami na področju ljubezni bi v tvojem primeru odreagirala takole:povedala bi mu, kaj me moti, kaj si želim in kaj si ne želim, povedala bi mu o svojih občutkih, strahovih in razmišljanjih;če bi mi reku ok, dejva se poskušat zment, te bom poslušal,itd., potem se bi pač pogovarjala tolk časa, da se razumeva...ker pa je za to malo možnosti (da gre tako zlahka, namreč), bi mu rekla, da želim, da gre z mano na partnersko terapijo.Če bi bil odgovor ne, bi bil to zame dokaz, da se še ni pripravljen spreminjat skupaj z mano in bi preprosto odšla, ker zame tukej nima smisla ostajat in mučit sebe, njega in drug drugega. Nato bi se orng vzela v roke, začela orng delat na seb (predvsem s pomočjo terapevta, da gre hitreje in lažje) in nato bi si našla drugega partnerja. Vem, da zveni preprosto in da v praksi ne gre vedno tako lepo in po planih...mislim pa, da se da, če si resnično želiš sprememb na bolje.
Leila..., zanima me nekej...Zakaj misliš, da 'privlačiš' takšne moške kot je tvoj fant? A si v svojem življenju že kdaj doživljala takšne občutke, kot jih sedaj? Mogoče v otroštvu? A je tvoj oče posesiven? Mogoče mama, brat...kdorkoli, ki ti je pomemben? Zame bistvena vprašanja, ki se jih vprašam v konfliktu s fantom...
Kot je reku en-bk...beri.Knjiga 'Najina ljubezen' je nama zelo pomagala...pa dober terapevt. In zdej sva tukej, kjer sva. Ampak samo zato, ker sva OBA tako želela in delala na temu, da nama je lepo.
Srečno.