ixtlan wrote on 02.09.2005 at 12:12:02:US, psihologija deluje tako: distancerji ustvarjajo fuserje in obratno. če se nekdo hoče preveč zlivat z nekom, to pomeni, da se drugi začne umikat... glede na to, da je v isti družbi, imaš čist vse možnosti še odprte - samo poskušaj se obnašati čimbolj nevtralno do nje (kar nikakor ne pomeni, da se greš hard to get), pa jo bo počas mogoč začel zanimat (če ne prej, ko bo imela kakšno krizo) zakaj ne gojiš več takih čustev do nje

in bo s tem avtomatsko ustvarila pri sebi mal začetnega (čustvenega) prostora ... potem pa lahko ti prevzameš vlogo distancerja (ne vem, recimo ji poveš, da si jo imel-pazi nujno preteklik-ful rd, ampak, da tko ni šlo več..itd..bodi kreativen)..
JJOOOOOOJJJJJJJJ!!!!!
parcialni bull shit! mi grejo lase pokonc! to je men čista igrca!!!!
si bom drznla priredit scenarij, da bo bl po mojmu okusu:
glede na to, da je v isti družbi, imaš čist vse možnosti še odprte - samo poskušaj se obnašati čimbolj nevtralno do nje- iz ljubezni do sebe in nje vaju ne spravljaš v 'zadrego', pa jo bo počas mogoč začel zanimat (če ne prej, ko bo imela kakšno krizo) zakaj ne gojiš več takih čustev do nje -če jo bo pomen da ona tud nekaj čut (ker trust me, če ne čutš do enga nečesa, ti prav paše da ti da končno mir!!) in bo s tem avtomatsko ustvarila pri sebi mal začetnega (čustvenega) prostora oz. te bo spustila bliži? ... potem pa lahko ti prevzameš vlogo, ne vem, recimo ji poveš, da jo imaš-pazi nujno
sedanjik- še vedno ful rd (če je seveda to res, kar verjetno če se ti gre za enga je res

) ampak, da si iz ljubezni do vaju jo nehal 'matrat'...
ker če ti nekomu rečeš v pretekliku-to pomen da si imel rad in nimaš rad- bodo (bomo) znale ene to tko razumet in spoštovat to odločitev in ti dat mir nazaj 8)
tko da ljubezn ni igra, da bi ti neki taktiziral in kalkuliral... ljubezn pač je... in bog ne daj jo zanikat