t wrote on 17.03.2005 at 17:42:32:Draga moja, dejstvo je, da se vse tole v Palestini trenutno dogaja predvsem zaradi Židovskega križarskega pohoda, ki ga ne moremo opravičevati s tem, kar se je dogajalo stoletja prej. Seveda pa je najlažje jebat nekoga, ki ti ne more nič. To da so so ga Židi nafukal skozi celo zgodovino pa najbrž ni nič čudnega - in očitno jih njihova zgodovina ne nauči ničesar (pri čemer niso edini - so pa najlepši primer). Namesto, da bi svoj zob terjali od tistega, ki ga jim je popekel so ga šli iskati k nekomu tretjemu... k nekomu, za katerega so mislili, da jim ne bo iztaknil očesa - jeba je v tem, da so očitno že zdavnaj slepi.
Je precej očitno, da Židje skupaj s svojimi pomočniki pospešeno delujejo na tem, da bi se vse skupaj za to civilizacijo tudi končalo.
uživaj!
o kom ti to?
no lepo, zdej si samo povedal do kod ti seže zgodovinska pravičnost
aja ... čist tko baj d vej, Nemško - Francosko vprašanje se vleče že od Verdunske pogodbe 842 in se je končalo s Pariško pogodbo 1952. Pa ne Nemci ne Francozi nimajo problema tega zgodovinskega dejstva priznat, pa so se skozi zgodovino itak skos kavsal, pa ravsal pa pobijal.
Ama a ni to fino, da se slovenski Zaplankarjoti, ki na bližnjem vzhodu še nikoli niso bili, ki ne poznajo nikogar, ki je živel tam, čutijo zadosti pametne, da se gredo zgodovinsko pravičnost
Le kopita naj sodi osel

kar se pa Slovenske zgodovine tiče ... dejte mi neki razložit, zakaj Hrvatje ino Srbi ne poznajo množičnih povojnih pobojev?
(ker so bolj na easy in so najprej Hrvati - potem dolgo nič in nato morda še kaj ... in če mene vprašate je tako edino prav