Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 28
(Read 123104 times)
ixtlan
5

Jesenice
Re: Intelektualizacija v zvezi z drogami na Gapetu
Reply #75 - 17.03.2005 at 17:13:56

melt negativity mantra:

aap sahaa-ee hoaa, sachay daa,
sachaa dhoaa, hara, hara, hara

Grin
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #76 - 17.03.2005 at 17:42:32

sinjeoka wrote on 17.03.2005 at 16:58:53:
ker se mi o slovenski zgodovini tule res ne ljubi razpravljat ali imamo v sloveniji res samo rdečo in črno resnico, dragi t ali tebi svetovna zgodovina nese samo do leta 1953?

ko se tule sprašujemo kdo je zavojevalec?

Židje.

sinjeoka wrote on 17.03.2005 at 16:58:53:
če se prav spomnim, smo se nekoč v šoli pri zgodovini učili o križarskih vojnah, ki so kao osvobajale zavzeta "sveta" mesta

zdejle tule ravno ne bi o križarskih vojnah, ki so itak šit zase, ama očitno je takrat bil v "svetih" mestih nek nov "zavojevalec"

Draga moja, dejstvo je, da se vse tole v Palestini trenutno dogaja predvsem zaradi Židovskega križarskega pohoda, ki ga ne moremo opravičevati s tem, kar se je dogajalo stoletja prej. Seveda pa je najlažje jebat nekoga, ki ti ne more nič. To da so so ga Židi nafukal skozi celo zgodovino pa najbrž ni nič čudnega - in očitno jih njihova zgodovina ne nauči ničesar (pri čemer niso edini - so pa najlepši primer). Namesto, da bi svoj zob terjali od tistega, ki ga jim je popekel so ga šli iskati k nekomu tretjemu... k nekomu, za katerega so mislili, da jim ne bo iztaknil očesa - jeba je v tem, da so očitno že zdavnaj slepi.

Je precej očitno, da Židje skupaj s svojimi pomočniki pospešeno delujejo na tem, da bi se vse skupaj za to civilizacijo tudi končalo.

uživaj!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

bp
Ex Member

Reply #77 - 17.03.2005 at 17:59:35

sinjeoka wrote on 17.03.2005 at 17:00:05:
res, pa so kdaj naši vrli novinarji povedali kolikšna je neudeležba na teh volitvah?

zato ker obstaja pri njih alternativa ekstremno in še bolj ekstremno ...

Naj citiram filozofa: Nesposobnost ideje, da bi izživela svoj pomen, priča o njeni inherentni šibkosti.

Nekako ni za pričakovat, da bi se kakšna politična opcija branila ali otepala podpore svojih volivcev.

Če bi se pojavila kakšna mirovniška opcija, z golobčki in rožicami, je verjetno kljub načelni podpori nihče ne bi upal volit,  če ne zaradi drugega iz strahu, da ne bi bili pregaženi.

Med tistimi, ki so pa sposobni vzdrževat vsaj dosedanjo premoč (oz. status quo), pa je izbira med ekstermnimi in bolj ekstremnimi.

bp
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #78 - 17.03.2005 at 18:02:23

t wrote on 17.03.2005 at 17:42:32:
Draga moja, dejstvo je, da se vse tole v Palestini trenutno dogaja predvsem zaradi Židovskega križarskega pohoda, ki ga ne moremo opravičevati s tem, kar se je dogajalo stoletja prej. Seveda pa je najlažje jebat nekoga, ki ti ne more nič. To da so so ga Židi nafukal skozi celo zgodovino pa najbrž ni nič čudnega - in očitno jih njihova zgodovina ne nauči ničesar (pri čemer niso edini - so pa najlepši primer). Namesto, da bi svoj zob terjali od tistega, ki ga jim je popekel so ga šli iskati k nekomu tretjemu... k nekomu, za katerega so mislili, da jim ne bo iztaknil očesa - jeba je v tem, da so očitno že zdavnaj slepi.

Je precej očitno, da Židje skupaj s svojimi pomočniki pospešeno delujejo na tem, da bi se vse skupaj za to civilizacijo tudi končalo.

uživaj!

o kom ti to?

no lepo, zdej si samo povedal do kod ti seže zgodovinska pravičnost

aja ... čist tko baj d vej, Nemško - Francosko vprašanje se vleče že od Verdunske pogodbe 842 in se je končalo s Pariško pogodbo 1952. Pa ne Nemci ne Francozi nimajo problema tega zgodovinskega dejstva priznat, pa so se skozi zgodovino itak skos kavsal, pa ravsal pa pobijal.

Ama a ni to fino, da se slovenski Zaplankarjoti, ki na bližnjem vzhodu še nikoli niso bili, ki ne poznajo nikogar, ki je živel tam, čutijo zadosti pametne, da se gredo zgodovinsko pravičnost  Roll Eyes

Le kopita naj sodi osel  Grin  Grin  Grin

kar se pa Slovenske zgodovine tiče ... dejte mi neki razložit, zakaj Hrvatje ino Srbi ne poznajo množičnih povojnih pobojev?

(ker so bolj na easy in so najprej Hrvati - potem dolgo nič in nato morda še kaj ... in če mene vprašate je tako edino prav Smiley

Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #79 - 17.03.2005 at 18:06:02

Quote:
Naj citiram filozofa: Nesposobnost ideje, da bi izživela svoj pomen, priča o njeni inherentni šibkosti.

Nekako ni za pričakovat, da bi se kakšna politična opcija branila ali otepala podpore svojih volivcev.

Če bi se pojavila kakšna mirovniška opcija, z golobčki in rožicami, je verjetno kljub načelni podpori nihče ne bi upal volit,  če ne zaradi drugega iz strahu, da ne bi bili pregaženi.

Med tistimi, ki so pa sposobni vzdrževat vsaj dosedanjo premoč (oz. status quo), pa je izbira med ekstermnimi in bolj ekstremnimi.

bp

zmernost, pač ni mirovništvo  Roll Eyes (to je filozofija imanentna slovenskim družboslovcem, ki so očitno tako nekonkurenčni v svetu, da jih še izvozit ne moremo masovno)
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #80 - 17.03.2005 at 18:11:25

sinjeoka wrote on 17.03.2005 at 18:02:23:
o kom ti to?

no lepo, zdej si samo povedal do kod ti seže zgodovinska pravičnost

aja ... čist tko baj d vej, Nemško - Francosko vprašanje se vleče že od Verdunske pogodbe 842 in se je končalo s Pariško pogodbo 1952. Pa ne Nemci ne Francozi nimajo problema tega zgodovinskega dejstva priznat, pa so se skozi zgodovino itak skos kavsal, pa ravsal pa pobijal.

Ama a ni to fino, da se slovenski Zaplankarjoti, ki na bližnjem vzhodu še nikoli niso bili, ki ne poznajo nikogar, ki je živel tam, čutijo zadosti pametne, da se gredo zgodovinsko pravičnost  Roll Eyes

Le kopita naj sodi osel  Grin  Grin  Grin

kar se pa Slovenske zgodovine tiče ... dejte mi neki razložit, zakaj Hrvatje ino Srbi ne poznajo množičnih povojnih pobojev?

(ker so bolj na easy in so najprej Hrvati - potem dolgo nič in nato morda še kaj ... in če mene vprašate je tako edino prav Smiley

FUK U HITLER!!!

Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #81 - 17.03.2005 at 18:11:32

jebeš preživetje, dej mi ŽUUUUUR!!! pa hvala ti BOB!

i miss you.... I remember...but it has not happen yet...

6699 Tongue Lips Sealed Undecided
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #82 - 17.03.2005 at 18:13:59

sinjeoka wrote on 17.03.2005 at 18:06:02:
zmernost, pač ni mirovništvo  Roll Eyes (to je filozofija imanentna slovenskim družboslovcem, ki so očitno tako nekonkurenčni v svetu, da jih še izvozit ne moremo masovno)

potem pa zamenjaj "mirovniška" z "zmerna", "golobčke" s "pogajanji", "rožice" pa z "nadzorom nad situacijo" in pusti slamnate slovenske družboslovce v njihovih peskovnikih.

(se je pomen zdaj bistveno spremenil?)

bp
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #83 - 18.03.2005 at 08:23:05

t wrote on 17.03.2005 at 18:11:25:
FUK U HITLER!!!

odličen logičen argument t, vreden slovenskega družboslovca

pa keep on going
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #84 - 18.03.2005 at 08:24:58

Quote:
potem pa zamenjaj "mirovniška" z "zmerna", "golobčke" s "pogajanji", "rožice" pa z "nadzorom nad situacijo" in pusti slamnate slovenske družboslovce v njihovih peskovnikih.

(se je pomen zdaj bistveno spremenil?)

bp

tebi očitno zamenjava besed ne spremeni tudi pojmovanja ... zakaj že bi se jaz trudila prepričevati prepričane...

Vesolje itak poskrbi na hard way, za spremembo splošnega stanja duha ... zakaj bi se jaz potemtakem sploh še trudila ... ti kar lepo uživaj v mirovniškem svetu ...

beseda zmernost je očitno Slovencem neznanka  Grin

(celo tistim, ki se imajo kao za napredne)
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #85 - 18.03.2005 at 09:18:16

sinjeoka wrote on 18.03.2005 at 08:23:05:
odličen logičen argument t, vreden slovenskega družboslovca

pa keep on going

FUK U HITLER!!!

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #86 - 18.03.2005 at 09:21:42

Sinja, bojim se, da se bo ubožec vsak hip zlomil in razjokal, kako kastriranega se počuti. Roll Eyes
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #87 - 18.03.2005 at 09:29:50

Lilith wrote on 18.03.2005 at 09:21:42:
Sinja, bojim se, da se bo ubožec vsak hip zlomil in razjokal, kako kastriranega se počuti. Roll Eyes

U bistvu se tudi jaz počutim premagana. Ker je bil t po mojem mnenju eden izmed tistih, ki znajo uporabljati možgane in so zato sposobni priznati, da se kdaj motijo. Ker za kakšna njegova pisanja lahko samo rečem, kapo dol. (jaz se pač nimam za najpametnejšo in priznam, da ga znam sratiin usrati tudi na veliko)

Jaz se tukaj samo sprašujem, kaj hudiča je v naravi ljudi, ki tiste hard core ideologije sploh niso doživeli (ker so pač premladi), da so postali tako zagrizeni v svojem boju za ... staro pravdo in se zato ne znajo prilagajati svetu in spremembam ... oz. ali je tako težko živeti v zavedanju ...

fak ju Hitler pač ni argument, ki bi v debati prepričal, da ne rečem, da je naravnost poniževalen, še posebej zato, ker o Hitlerju, Mussiju in ostalih samodržcih - vključno z unimi v črnih suknjah, nisem nikoli kaj dobrega napisala ...

poraz je pač to, zmagati v bitki argumentov in ostati nerazumljen
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #88 - 18.03.2005 at 09:58:57

Lilith wrote on 18.03.2005 at 09:21:42:

FUK U HITLER!!!

sinjeoka wrote on 18.03.2005 at 09:29:50:
U bistvu se tudi jaz počutim premagana. Ker je bil t po mojem mnenju eden izmed tistih, ki znajo uporabljati možgane in so zato sposobni priznati, da se kdaj motijo. Ker za kakšna njegova pisanja lahko samo rečem, kapo dol. (jaz se pač nimam za najpametnejšo in priznam, da ga znam sratiin usrati tudi na veliko)

Jaz se tukaj samo sprašujem, kaj hudiča je v naravi ljudi, ki tiste hard core ideologije sploh niso doživeli (ker so pač premladi), da so postali tako zagrizeni v svojem boju za ... staro pravdo in se zato ne znajo prilagajati svetu in spremembam ... oz. ali je tako težko živeti v zavedanju ...

fak ju Hitler pač ni argument, ki bi v debati prepričal, da ne rečem, da je naravnost poniževalen, še posebej zato, ker o Hitlerju, Mussiju in ostalih samodržcih - vključno z unimi v črnih suknjah, nisem nikoli kaj dobrega napisala ...

poraz je pač to, zmagati v bitki argumentov in ostati nerazumljen

FUK U HITLER!!!

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

bp
Ex Member

Reply #89 - 18.03.2005 at 10:42:41

sinjeoka wrote on 18.03.2005 at 08:24:58:
tebi očitno zamenjava besed ne spremeni tudi pojmovanja ... zakaj že bi se jaz trudila prepričevati prepričane...

Vesolje itak poskrbi na hard way, za spremembo splošnega stanja duha ... zakaj bi se jaz potemtakem sploh še trudila ... ti kar lepo uživaj v mirovniškem svetu ...

beseda zmernost je očitno Slovencem neznanka  Grin

(celo tistim, ki se imajo kao za napredne)

Tvoj celoten prejšnji odgovor je bila logična napaka in sicer je šlo za slamnatega moža, ko si napadla mirovništvo slovenskih družboslovcev in ne mojega argumenta.

V primeru, da odstranim besede, ki so te prejšnjič tako zmotile, pa se odgovoru izogneš, oz. zatrdiš, da bi prejšnjemu prispevku s to zamenjavo bistveno spremenil pomen. Tega pa sploh ne pokažeš, temveč se namesto tega raje zatečeš v napad na osebo, pred tem pa mi še mimogrede  podtakneš primer, ki sem ga uporabil za ilustracijo kot moje stališče. Na koncu narediš še nekaj prehitrih posplošitev, skratka naravnost nagravžno.

Iz vsega skupaj pa najverjetneje sledi, da ali nisi razumela mojega prispevka in stopnja tvoje funkcionalne pismenosti ni najvišja, ali pa si politični operativec z nalogo, da za vsako ceno zagovarja neko stališče. Wink Tongue

bp
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 28