Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 14080 times)
japka
5

Izjava Leta 2005
03.01.2005 at 11:11:12

Quote:
Ker se je leto ravno začelo,  Grin Grin Grin

Veljajo vse izjave, uporabljene na  forumu, chatu, pozitivkah.

Verodostojnost podane izjave potrdi quote.

Na tem threadu, lahko zgolj quotaš izjavo, ki ti je všečna, tako ali drugače.

V debate, kako in zakaj se prosim ne spuščat, ker bom vsako ne-izjavo Grin brisal  Grinali popravil post, če se mi bo tako zdelo.

Izjav če se le da ne ponavljat, ker bomo glasovali čez eno leto. Tudi podvojene bum brisnu...  Wink

Kako izjavo quotat, ko v nekem postu najdeš izjavo, ki bi jo rad prenesel sem. Na tistem postu klikneš quote. Odpre se ti replay, klikneš tipko Ctrl + A (označiš ves tekst), nato Ctrl + C (kopiraš tekst v spomin), nato greš sem na Izjavo leta, rečeš Replay, klikneš Ctrl + V (Prilepi) in tekstič je tu.  

************edit gape *****************

Pegasos wrote on 03.01.2005 at 10:50:58:
..... pot s srcem je vedno prava.....  

Back to top
« Last Edit: 09.06.2005 at 15:32:10 by gape »  

5 krat na dan

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: Izjava Leta 2005
Reply #1 - 18.01.2005 at 22:03:41

t wrote on 18.01.2005 at 17:24:21:
(ni vse čudež, kar se čudno zdi)

Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #2 - 20.01.2005 at 14:12:34

lola wrote on 20.01.2005 at 14:01:04:
Ker, če socialna nepravičnost izhaja iz lastninskih nepravičnosti in neenakih možnosti, ni potrebno drezati v to, potrebno je le ukiniti debelorite tete, pa bo vse v redu.

lola zrcali t-ju njegovo logiko Grin
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

japka
5

Reply #3 - 29.01.2005 at 19:29:40

exodus wrote on 29.01.2005 at 19:20:19:
Pretežen delež brezdomcev je duševno bolnih, in to je eden izmed prvotnih razlogov, zakaj so končali na cesti.

Back to top

5 krat na dan

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #4 - 31.01.2005 at 09:38:11

sinjeoka wrote on 31.01.2005 at 09:29:43:
eh, ljudje tukaj in drugje se derejo sprejemaj, takrat ko posežeš s svojim razmišljanjem v njihovo cono udobja in zavzorčenja.

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5 - 01.02.2005 at 11:27:50

Quote:
Kaj ti gre na jetra? Hepatitis

Grin Grin Grin Shocked Grin
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Loops of Infinity
Ex Member

Reply #6 - 01.02.2005 at 11:50:37

Petra. wrote on 28.01.2005 at 17:36:01:
z vsem tem obsojanjem v bistvu jemlje se pravica in odgovornost posameznika do njegovega življenja, misli, besed in dejanj.... pa to ne sam pri đankijih, itak mamo vsi svoj đank, s tem se jim odvzema temeljna pravica do življenja in usode, ki si jo je sam izbral, da ON kot POSAMEZNIK hodi po čisto njegovi lastni individualni poti k BOGU

pa mal paradoxa je v vsem tem, kar sem rekla, itak

Kali :--
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #7 - 01.02.2005 at 13:31:55

sinjeoka wrote on 01.02.2005 at 12:57:15:
feminizem, ki se bori za podiranje tabujev med spoloma in ki spola uči živeti in spoštovati njuno različnost ter ju uči sodelovanja, pa je več kot za pozdravit.

Sinjeoka postavlja stvari na svoje mesto - feminizem ne pomeni frustriranih možač
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #8 - 01.02.2005 at 15:28:47

15:25:37 [miha] baje da je en star ata v tistih casih pac pisal koledar.. ko si je ravno hotel napolniti pipco, je krepnil.. in koncal je pr 2012

15:25:51 [miha] pol narod pa naprej ni znal napisat

15:26:45 [miha] in pol se zdej mi kle sprasujemo kva bo

Grin Grin Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #9 - 04.02.2005 at 13:23:34

exodus wrote on 02.02.2005 at 19:40:13:
sta vse ljudi  vkalupla in sta za njiju obstajala samo 2 odtenka, črno ali belo, si dober ali slab, si priden ali poreden, si delaven ali si lenuh...  Saj ne rečem, da je mnogokrat morebiti res tako, ampak včasih se mi zdi, da ljudje to nezavedno uporabljajo, da se uvstijo med "dobre" (da si pripišejo sme pozitivne lastnosti) in to vrednost lahko potrdijo le s tem, da ustvarijo še drugo strujo ljudi "slabe". Potem pa je za take ljudi vseeno, če so dejansko slabi, za njih je le pomembno, kje se vidijo
Back to top

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #10 - 05.02.2005 at 09:17:46

Petra. wrote on 05.02.2005 at 00:25:04:

ker kle smo zato, da se igramo!

bodi, čuti...poleti Kiss

moto stoletja !!  Smiley Smiley Smiley

((((((kali)))))
Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #11 - 07.02.2005 at 11:07:12

t wrote on 07.02.2005 at 10:10:35:
Ti prašiči se hranijo s pridelki vseh in so v veliki meri sami sebi namen. Načeloma teh prašičev ne dopuščamo niti zaradi njihove masti, niti zaradi trofejne vrednosti - so obični škodljivci, ki bi jih najlaže primerjal z glodalsko zalego, katero je potrebno čim bolj zatirati, o njihovem mestu ali koristnosti pa niti sam Bog ne ve kaj dosti povedati (zato je ves čas tako tiho). Za razliko od krvoločnih tiranov in diktatorjev, ki predstavljajo neko trofejno vrednost, so v demokraciji politiki zgolj glodalska zalega.

t definira politike   Grin   Grin   Grin
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #12 - 11.02.2005 at 11:54:06

za najbolj nizki udarec leta 2005 predlagam:

Quote:
Uh, saj ne vem, kaj mi je, da ti pišem. Zgleda sem za trenutek izgubil prištevnost.

Sem opazil, da te je malo zbodel siajin komentar o tem, da bi lahko ti imela Hate Speech School. Smiley

He he, zelo dobro je zadela point. Ne vem zakaj se temu čudiš, kajti če bi malo prebrala svoje lastne poste zadnjih nekaj tednov (ali celo mesecev), bi videla da iz njih veje neizmerno sovraštvo. Do vsega, do celega sveta. Sovraštvo do moških. Sovraštvo do žensk. Sovraštvo do družbenega sistema. Sovraštvo do tistih, ki seksajo drugače kot ti. Sovraštvo do sistema sociale. Sovraštvo do... you name it.

Sovraštvo, sovraštvo, sovraštvo, da se kar cedi že po mojem monitorju navzdol, vsakič ko kak tvoj post slučajno zaide na moj ekran.

V tvojih postih se vidi, da ne izražaš le nestrinjanja, ampak se prav vidi, kako se z užitkom predajaš temu sovraštvu. Kot da zjutraj komaj čakaš, da lahko prideš na forum in začneš pizditi čez vse. Saj ne rečem, sovražiti z užitkom je dober filing in ti zgleda to obvladaš v nulo.

Kar me ne moti, le smešno se mi zdi, da kako si potem začudena, ko ti nekdo reče, da bi lahko imela Hate Speech School. Grin Grin

Aja, pa še nekaj o kao kvaziliberalni golazni (al kako si se že izrazila). Liberalnost v seksu ne pomeni 'u, dajmo pofukat kamelo zato ker je to možno!'. Liberalnost pomeni le 'U, dajmo pofukat kamelo, ker nas to rajca!'. Takšni se pač ne ustavijo, če jim zapaše iti v troje, a ne? Le zakaj bi se? A to ne pomeni, da pofukajo vse kar leze in gre. Tudi oni imajo svoje želje, zahteve in filtre. Kar pomeni, da tvoja prijateljica bi že šla v trojček, a ne v kakršnegakoli. Mogoče hoče samo trojček z dvema tipoma? Ali pa mogoče še z eno žensko, a noče da bi ta ženska bila ti. Kar jo, resnici na ljubo, kar razumem - težko si predstavljam, kdo bi sploh hotel imeti trojčka s tabo. Saj veš kakšen point hočem dati, a ne? Če nekdo noče seksat v troje s tabo, še ne pomeni, da ni resen v svojih namenih glede skupinskega seksa. Prej nasprotno, dovolj dobro ve, kakšne osebe hoče. Oz. kakšnih noče. Grin

Hate Speech School... Grin Grin

Ta je pa res dobra, toliko bolj, ker je prišla od siaj... he he... Grin Grin

seveda ne od avtorja quotanega prispevka, ampak je nizki udarec zadal sinjeoka, ki je tako konzervativna, da ne spoštuje zasebnosti avtorja prispevka
Back to top

IP Logged

exodus
Ex Member

Reply #13 - 11.02.2005 at 18:43:16

sinjeoka wrote on 11.02.2005 at 11:54:06:
za najbolj nizki udarec leta 2005 predlagam:

seveda ne od avtorja quotanega prispevka, ampak je nizki udarec zadal sinjeoka, ki je tako konzervativna, da ne spoštuje zasebnosti avtorja prispevka

se mi dozdeva, kdo naj bi bil avtor tega članka... očitno ga je zmotila tvoja pronicljivost, ko jim včasih daš brez olepšav in brez dlake na jeziku "po tamalem", kot radi rečemo, kar pa jasno marsikoga zbode....  Wink
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #14 - 23.03.2005 at 13:53:31

Toni_Zamene wrote on 23.03.2005 at 13:40:17:
Vsak ima pravico, da naredi s svojim življenjem to kar hoče , vendar naj potem tudi sam za to nosi vse posledice - t.j račune zdravstva, zapora, hrane in rehabilitacije . Če  ne kaj potem ? Mogoče, da mu država časti kroglo, štrik, ....

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3