picola
5
Življenje je lepo
Novo mesto
Mene je to nekaj časa ful motlo...sedaj pa ne gledam tv(oziroma zelo redkokdaj, nekej specifičnega),preklopim radio ob novicah in reklamah,pogledam stran ob srečanju z jumbo plakati(če je to sploh še možno,ker se obrneš stran od enega pa zagledaš drugega,še bolj blizu),ne berem časopisov(oziroma samo tiste časopise/vsebine,ki me res zanimajo),imam nalepko za nabiralnik(brez zavistnih(?) sosedov)...in zanimivo...še vedno izvem veliko stvari,ki so čist mim ali pa zelo negativne( v vsakdanjih pogovorih,slučajno ujetih novicah ali reklamah,itd)zato se ni za bat,da bi bila za luno...berem pač stvari,ki me zanimajo in se obrnem proč od tistih,ki me ne...se pa še vedno ujamem,da grem kupit nekaj samo zato,ker sem vidla na eni reklami ob cesti in me zanima,kako izgleda/funkcionira (ponavadi kaka kozmetika al pa kej). No,in moram rečt,da sem se bistveno nehala obremenjevat s tem,ker vem,da ne bo čist nič boljš(razen,če bi se vsi odločili pa bi protestirali proti temu umskemu zastrupljanju...v kar pa močno dvomim...-očitno imamo že beneficije od tega...al kaj?)
|