Petra. wrote on 26.12.2004 at 12:56:43:ne vem kaj bi sicer rad zvedel od duhov, sam najbl točne informacije so itak od tvojih vodnikov
tko da... kaj vem...
sklepam, da si zelo mlad...
mi smo v puberteti 2x kao enkaj klicali, hvala bogu, nismo nč priklicali...se je pa vedno dost spooky zgodbic našlo an to temo...
eni jih pa nočjo klicat, pa jih kar vidjo
osebno tega ne bi več počela, me niti ne zanima.... itak se da tud sanjat lucidno, in v sanjah dejansko si na astralu, svetu, kjer tud med drugimi prebivajo "duhovi", duše umrlih, tko da se da tud tam kaj vprašat....
poti je mnogo, če je to tvoja, te bo že našla
conan_23 sem ti hotla neki takega povedat, kot je to odlično povedala kali

in včasih se mi zdi, da tudi če imam recimo jaz kakšen intuitivni preblisk, al celo dobim kakšen odgovor v sanjah ... da mi prav nič ne pomaga ... presnet odvisno od moje discipline in v končni fazi tudi tega, koliko sem pripravljena verjet nasvetom in koliko sem sposobna pravilno interpretirat znamenja
tako so recimo v Delfe stari Grki hodili po prerokbe ... a kaj, ko so si jih nekateri napačno razlagali
v bistvu nam ni nič prihranjeno, se meni zdi, pa če poznamo odgovore ali ne
po drugi strani sem pa takoj za sprejemanje sporočil v sanjah, ali pa za interpretacijo simbolov, ipd. .... če to pripomore k moji osebni rasti, torej, če se stvari ne lotevam iz vzgibov strasti (beri: koristoljubja, zavisti, ljubosumnosti, uveljavitve moje volje za vsako ceno)