ixtlan wrote on 18.11.2004 at 23:07:59:ok, sis, if this is so i'll put my gun away

ej, sorry za suhoparen odgovor, ubistvu je bil res napisan v 15s. ni bil to užaljen odgovor, mogoč sam že mal naveličan besede inteligenca
what goes around comes around... kaj si pa nacenjal temo inteligenca

a si kj drugega zmislimo- kaj pravš na acnegiletni? (joke)
Quote:katera hrana konkretno bi te pa zanimala? si bom probov konkretno na primeru kaj izmislt
solit se pejt, jz sm mislila, da maš ti to kje napisan.. ampk lahk uporabš svojo domišljijo in poveš kaj prav čokolada, teli mali slani prigrizki, bučke, sir,... mogoče pa me rata prepričat! Čeprov me res zanima, aobstaja kje kj kaj takega kot je govorica hrane?
Quote:ja tudi mene fascinira kako je lahko telo tako dovršeno in popolno.
kot me fascinira tudi dovršenost lotusovega cveta, popolne snežinke, telo slona, žirafe, delfina, osla... vse je ustvarila Inteligenca. vse je tako popolno.
kar pa še ne pomeni, da so materialne stvaritve same po sebi inteligentne
ja lej, jz tud občudujem druge stvaritve v naravi pa mam rada naravo (sm odvisna (addicted) od narave-čeprov sm zadnic prebrala v enmu mejlu, da če to ženska rece pomen, da se ne brije pod pajsko in nogah in da ne uporablja deodoranta

) in ne rečem, da je samo človešk telo popolno. Gre se za to, da moj telo je pač moj! Me po njem poznajo-čeprov sm več kot sam moj telo! Kar ne pomen da je moj telo najbolš, ali da je od kogarkol telo bolš kot je kar kol v naravi... grrr, se zgublam v tem, da me ne bi kod kj narobe zastopu.. u glavnem to je moje in zato ga tko cenm.
Slovenija je znana po visoki stopnji samomorov in jz sm večkrat že razmišlala, da če bi potencialn samomorilc vedu u kako čudovitmu templu prebiva, ga že zard tega ne bi uniču... Kaj vse v nemu se usklajeno in brez da bi on vedu, bolj al manj samo od sebe dogaja, da se lahko prek telesa izraža...
to da je neki tko fajnga ustvarla Inteligenca je pa tud jasno seveda.. sj računalniki in ostala tehnologija ni nč drugega kot kopiranje narave. pa vsi gredo rajš občudovat en spešl računalnik ali pa eno mašinco nekam na sejme kot, da bi doma poobčudovali svoj telo, ali pa šli občudovat in ohranjat naravo! karkol... mislm da me je zdj zajel ze offtopicilitis!
Sej že od vsega začetka mislm, da ubistvu ti nočš spodbijat naravnega pomena telesa ali kaj drugega, ampk gledaš na telo kot nekaj kar nam je dano na enkratno izposojo, za en določen čas, da se neki novega naučimo in da telo samo po sebi ni inteligentno, ampk je inteligentna Inteligenca, ki telo poganja ??? Ampk pol, če Inteligenca poganja telo in če v tem telesu, ki samo pač je/obstaja, se redi rakec, pol je u bistvu neinteligentna Inteligenca, ki telo poganja ??? ej ne vem več... I've got lost, ali pa vse narobe zatopm

LP