Quote:jst mam nekako občutek da se ti s tem bolj ukvarjaš kot ona. Al si ti ta prijateljica?
Pač zaznava določene stvari in če ji to ne povzroča problemov in lahko normalno živi, zakaj bi se ukvarjala s tem?
Dostikrat človek zboli šele ko ga družba določi za bolnega, ne pa ker je res bolan.
Tako kot za exota, ko je vsaka kriza ki jo nekdo doživi, že bolezen.
Tukaj sem se namenila oddati svoj post, ker je forum duhovnega pomena in vsebina te bolezni "ima tak prizvok".
Snowball - občutek tvoj je varljiv.
Ne znam pa se zagovarjati zakaj. Očitno mi lahko pišeš tudi na email, če želiš izvedeti resnico ali kaj več.

Želim ji pomagati, ker ne kaže znakov "bolne psihe", vendar nekega napredka, ki je nam še neznan in se zaradi njega zapira sama vase, ker ve, da jo bodo drugi zaničevali. drugalno mišljenje, ki ni za v ta čas;)?
Sanje lahko povedo marsikaj, ko si že bral vsebino, tudi sam duhovnik.
Sem pa opazila, da psihologija na tem področju veliko dela, skoraj največ - še vedno sem mnenja, da so sanje tiste, ki ji dodajo drugačno energijo, skoraj nadnaravno.
Ja, če bi bil v njeni koži bi pisal drugače, zato pa sem bila mnejna, da če je že imel kdo izkušnje ali ve zakaj se ji to dogaja, naj mi prosim napiše.
Hvala.
Pri exotu : vsak vidi svoje lastne napake in dela na tem, da bi bilo bolje. Raste tam, kjer potrebuje največ moči. Očitno exota Problemi privlačijo a iz njih naredi še večje, ker tudi sam Ni O.K. Sorry.