tem negativnim novicam se lahko delno izogneš tako, da se odpoveš TV in časopisom, pa čim manj grozljivk gledat

ma kaj vem, itak so vojne/biznis moški svet in se lahko tolažimo s tem, da bo to tipe enkrat minilo, pa tud nas ženske netiti prepire

nameravam sodelovanje med vsemi državami sveta in obilje za vse, kajti dovolj ga je!
živimo v takih časih, da nas s sranjem filajo že v osnovnih šolah.... in tam je treba narest bazične spremembe, otroke učiti o ljubezni in praktičnem znanju in ne neke teorije in miljon enih neuporabnih podatkov....
petarde, btw, so res čist mim, sploh, če je prej še alko u igri....
čeprav imho, mi en gre v račun tud nadvse glasno zvonjenje cerkve, vso noč, klele v bližini... sem naštela ob 5h zjutraj več kot 200x ding dong.... aha, pa bi že lahko navezala vojne in religije.... pa je brez veze, o tem smo itak že mnogo pisali...
kako se znebit strahu? ponavadi priporočajo, da narediš točno tisto česar se bojiš, sam ne vem, če to za vojno bi blo fajn narest

jst si vedno rečem, takrat ko me napada kak strah pred čim: Umiri se, zgubit itak nimaš kaj. Če bo to xxx(karkoli) se zgodilo se pač bo, in bom takrat o tem razmišljala, dokler pa tega ni, je stvar samo v moji glavi in ni razloga, da se vzemirjam.... se pravi tukaj in zdaj je vse ok.