((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
05.10. - Marija Faustina Kovalska
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(Žal nisem slišala radio večeraj, večeraj je bil spomen, kratka oddaja o velikem Franji Asiškem...)
Danes cerkev časti Mariju Faustinu Kovalsku.
Rojena 20. avgusta 1905. v Poljskoj, v zelo, zelo pobožnoj družini. Vendar starši niso imeli rad željo hčerke da bi postala redovnica.
Faustina je že od 7 let postala zelo pobožna, včasih je tudi v noči molila... mati ni bila vesela zarad nočnih molitav..
Faustina je rad pomagala sosedim, ubogim, itd.
Starši niso hoteli pak je vendar, po nekaj časa, postala redovnica ker je (piše Faustina v svojem dnevniku) videla JezusaKristusa, krvavega, v ranam, ki ji je žalostno vprašal zakaj ne gre v samostan.. in.. doklej je bo on moral poklicati..
Večkrat, velikokrat poveda da je videla JezusaKristusa in da ji je govoril, poročal..
Enkrat, poveda, on se pokazal sa žarkim v 2 barve ki so izhajali iz njegovega prsnega koša. Ji je rekel naj nariše takvu njegovu sliku in naj se ta slika časti..
In ji je rekel kdo bo častil tu sliku in molil, da bo imel varno njegovo pomoč.. in bo temu odpuščil grehe...
??
Meni se zdi to ??
Ne zdi se usklajeno s evangelijm.. v evangelijim nikjer ne berem da tako enostavno dobim odpuščanje grehov.. Kristus je odpuščal grehe.. pak če oseba verjame, ima močno vero....
Pojdi, tvoja vera te je rešila! (Marko-10,52)
pak je tud potem rekel grešniku naj ne greši več .. in naj Božjo besedo posluša in jo ohrani... !
Torej je huda zmota da bo se rešil človek ki le moli in ''časti sliko''
Če NE živi tako kako Božja beseda pove da je treba živet nič drugega človeku NE pomaga...
Zdi se mi da in v življenju ene dobre in pobožne osebe, kot je bila Faustina, lahko pride in hudičevo zvito delo...

Prikazen - kaj je to? Seveda, če ni Kristus tedaj le more biti satan..
Ali je Lucifer, ali je druga vrsta, sorta to ne vem... le vem da sem osebno mnenja da je to bil hudič.