Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 10740 times)
Alex
Ex Member

Re: Kr_eten
Reply #60 - 13.08.2004 at 21:55:47

Quote:
Zakaj SEM MORAL TO KRETENSKO BEDARIJO NAPISAT    
Tudi sedaj še ne vem bolje in Ne Znam Bolje, sem pač kreten.
Soočen sem s problemom v sebi in z njim sem seznanil tudi vas, ki vas imam Za ljubke živalce, sam sem pa gnida, smrdljiva, ušiva!!!
Rad bi vam sledila zgolj zaradi tega, ker iščem pamet sam s seboj!
Poneumljam se bolj kot Prej, ampak vem, da sem čisti kreten.
Čutim pa, da iz dneva v dan dobivam neumnost in v meni tam spodaj rastejo mi kocine!  

Karkoli že je dam času - čas, a čas men ne da pemeti!
Vesel bom vsake spodbudne, lepe, tople besede, samo ne razumnega in pametnega nasveta khm...tm sem ranljiv in ne zastopim ker sem beda kretenska.  

Všeč so mi vsi, predvsem pa moški, ker na njih opazim toliko podbnega meni hermafroditu, zame so bogovi - sam me moti samo to, da se jim ne upam približati, ker jim ne zmorem nuditi povprečne lepote Telesa.

Tam želim prejemati in prepričan sem, da Se mi bo tudi to uresničilo tukaj z vami...

Sam moram nehat pisat te BREZUMNE bluzarske poste, kako to naredim

Hvala meni kretenu, da sem.

Oprosti  - sedaj sem masturbiral - In return!!!

Back to top

IP Logged

.o.k...o.b.
1
*

let's play

Reply #61 - 13.08.2004 at 22:14:15

Quote:

Moja čivava je majhna in tanka in kratka. Tega ne more nihče razumeti.  Cry  Kaj naj naredim. Res potrebujem enega Kr_etena, da bi me poučil o posteljnjih radostih, in da se mi ob tem ne bi posmehoval. Usmiljenja prosim.

Kr_eten
Back to top

x w z

IP Logged

Alex
Ex Member

Reply #62 - 13.08.2004 at 22:27:46

Quote:
Moja čivava je majhna in tanka in kratka. Tega ne more nihče razumeti.    Kaj naj naredim. Res potrebujem enega Kr_etena, da bi me poučil o posteljnjih radostih, in da se mi ob tem ne bi posmehoval. Usmiljenja prosim.

Kr_eten

Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

srAlex
Guest

Reply #63 - 13.08.2004 at 22:30:24

Alex wrote on 13.08.2004 at 21:55:47:
Zakaj SEM MORAL TO KRETENSKO BEDARIJO NAPISAT    
Tudi sedaj še ne vem bolje in Ne Znam Bolje, sem pač kreten.  
Soočen sem s problemom v sebi in z njim sem seznanil tudi vas, ki vas imam Za ljubke živalce, sam sem pa gnida, smrdljiva, ušiva!!!  
Rad bi vam sledila zgolj zaradi tega, ker iščem pamet sam s seboj!  
Poneumljam se bolj kot Prej, ampak vem, da sem čisti kreten.  
Čutim pa, da iz dneva v dan dobivam neumnost in v meni tam spodaj rastejo mi kocine!    

Karkoli že je dam času - čas, a čas men ne da pemeti!  
Vesel bom vsake spodbudne, lepe, tople besede, samo ne razumnega in pametnega nasveta khm...tm sem ranljiv in ne zastopim ker sem beda kretenska.  

Všeč so mi vsi, predvsem pa moški, ker na njih opazim toliko podbnega meni hermafroditu, zame so bogovi - sam me moti samo to, da se jim ne upam približati, ker jim ne zmorem nuditi povprečne lepote Telesa.  

Tam želim prejemati in prepričan sem, da Se mi bo tudi to uresničilo tukaj z vami...  

Sam moram nehat pisat te BREZUMNE bluzarske poste, kako to naredim  

Hvala meni kretenu, da sem.  

Oprosti  - sedaj sem masturbiral - In return!!!  

Back to top

IP Logged

srAlex
Guest

Reply #64 - 13.08.2004 at 22:33:53

.o.k...o.b. wrote on 13.08.2004 at 22:14:15:
Moja čivava je majhna in tanka in kratka. Tega ne more nihče razumeti.  Cry  Kaj naj naredim. Res potrebujem enega Kr_etena, da bi me poučil o posteljnjih radostih, in da se mi ob tem ne bi posmehoval. Usmiljenja prosim.

Kreten sem bi bil, pa sem še za to preneumen

Back to top

IP Logged

srAlex
Guest

Reply #65 - 13.08.2004 at 22:35:08

Quote:
Moja čivava je majhna in tanka in kratka. Tega ne more nihče razumeti.    Kaj naj naredim. Res potrebujem enega Kr_etena, da bi me poučil o posteljnjih radostih, in da se mi ob tem ne bi posmehoval. Usmiljenja prosim.  

Kreten sem tudi jaz

Back to top

IP Logged

Alex
Ex Member

Reply #66 - 13.08.2004 at 22:42:59

Quote:

Back to top

IP Logged

srAlex
Guest

Reply #67 - 13.08.2004 at 23:09:20

Alex wrote on 13.08.2004 at 22:42:59:

Back to top

IP Logged

Alex
Ex Member

Reply #68 - 14.08.2004 at 04:26:44

Quote:

Back to top

IP Logged

Alex.je.posranec
Guest

Reply #69 - 14.08.2004 at 05:50:41

Alex wrote on 14.08.2004 at 04:26:44:

Back to top

IP Logged

Alex
Ex Member

Reply #70 - 14.08.2004 at 06:58:49

Quote:

Kreten bi bil, pa sem še za to preneumen

Back to top

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #71 - 14.08.2004 at 08:46:11

Lilith wrote on 12.08.2004 at 23:13:02:
Kr_etena za predsednika! 8)

Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5