Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 924 times)
Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Administrator/ji
14.08.2004 at 10:37:00

Prepričana sem, da tale forum pridobiva na teži.!!!

Sama priznam, da sem tud mal " glupa ", ker se oglašam in quotam poste tega Neiznajdljiveža, ki škoduje sam sebi...Mora mu ludo dogajat, da Take piše in met mora ja FUL vredno spoštovanega Cjata!!!

Prosim pa ne vem če sam jz to Prosm - da se javno odkrije kdo to je.
Brala sem že da se lahko to prikrije ampak vsaj del tega SKRIVNSTNEGA Gosta ; sam upam da ni spet iz "indije koromandije "  Grin Grin Grin

Mi je gadno prost, sam opazujem da smo pred letom dni meli/ je bilo tu kar veliko lepega in ljudje so se lahko izpovedali, s tem da jih nihče ni napadal.
Dobili so v večini poglede s strani oseb, ki so že doživljale enako ali vsaj; toplo besedo in return...In so se vračali.
Ker ko recimo druga oseba pride in prebere ISTO mu/ji je lažje, ko vidi, da  v vsem tem ni sam in dobi tudi delno "pomoč"...

Vem za druge forume, da se takim osebam, ko onemogočajo delovanje foruma ( v smislu: duhovn se mi zdi da je ta ), blokira dostop.

Sj tuki se zdj ne gre zame...ampak za vse ki na novo pridejo in berejo, k vedo da je forum duhovn a vidjo OBRATNO...

To bi bilo dovolj...

V upanju, da nas nekdo tukaj šali, ker nima drugega dela ( ampak ga bo kmalu dobil ) _ vsem lep dan.

Simona

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Alex.je.posranec
Guest

Re: Administrator/ji
Reply #1 - 14.08.2004 at 11:03:31

Moonlight wrote on 14.08.2004 at 10:37:00:
Prepričana sem, da tale forum pridobiva na gluposti.!!!

Sama priznam, da sem tud precej " glupa ", ker se oglašam in pišem poste svoje retardiranosti, ki škodujejo samo meni...Mora mi ludo dogajat, da Take pišem in met moram ja FUL slabo sposobnost Črkovanja in Slovnice!!!

Prosim pa ne vem če sam jz to Prosm - da se javno odkrije kje moja pamet je. Baje nekaj svetlobnih let stran od mene.
Brala sem že da se lahko navidezno delam pametno ampak vsaj del te moje SKRIVNSTNE Neumnosti ; sam upam da ni spet iz "moje glave "  Grin Grin Grin

Mi je gadno prost, sam opazujem da smo pred letom dni meli/ je bilo tu kar veliko lepega in ljudje so se lahko poseksali, s tem da jih nihče ni pošprical.
Dobili so v večini seks s strani oseb, ki so že doživljale enako ali vsaj; toplo spermo v usta in return...In so se vračali. Jz pa nič.
Ker ko recimo moja druga roka pride in podrgne TISTO mi/mi je lažje, ko vidim, da  v vsem tem nisem sama in dobim tudi delno "pomoč" druge roke...

Vem za druge forume, da se takim osebam, ko onemogočajo inteligenco foruma ( v smislu: neinteligentna se mi zdi da sem jz ), blokira dostop.

Sj tuki se zdj ne gre zame...ampak zame  ki na novo drgnem in drkam, k vem da forum ni seksualn a vidim OBRATNO...

To zame ne bi bilo dovolj...

V upanju, da me nekdo tukaj pofuka, ker nimam drugega dela ( ampak ga bom kmalu dobila ) _ vsem lep dan.

Zafrustrirana Simona, ki ne premore priznati resnice

Back to top

IP Logged

Alex.je.posranec
Guest

Re: Administrator/ji
Reply #2 - 14.08.2004 at 11:14:48

b5 wrote on 14.08.2004 at 11:10:52:
Jaz nočem razumeti kaj je intelekt.

Ali mi samo seka ....

Back to top

IP Logged