.o.k...o.b. wrote on 13.08.2004 at 21:20:30:Verjamem, da ste že vsi opazili, da z menoj nekaj ni v redu. To je zato, ker sem imel pomanjkanje ljubezni s strani staršev. To vem, le nisem znal povedati naravnost. Sedaj sem začutil priložnost, da se vam izpovem. Se bi rad tudi opravičil, za nečednosti, ki vam jih nenamerno počnem. Tako stojijo zadeve, da sem spolno zafrustriran in vse kar pišem, ko vas quotam, si resnično sam želim. Želim divje napičiti vse in vsakogar, ampak si ne upam. Priložnosti nimam, in tudi, če jo imam, mi to ne predstavlja take naslade kot to, da si ga obdelujem medtem, ko vas spravljam k visokemu pritisku. Želim si biti z moškim, želim si občutiti spermo drugega moškega na sebi in v sebi. Ujet sem med svojimi željami in nezmožnostjo uresničitve. Mislim, da sem na robu zdravega razuma, zato sem se zatekel k vam. V upanju, da vam ni preveč odveč, si želim še.
Kr_eten
Zakaj SEM MORALA TO NAPISAT

Sedaj vem bolje in Znam Bolje.
Soočena sem s problemom v sebi in z njim sem seznanila tudi vas, ki vas imam Zelo rada!!!
Rada bi vam sledila zgolj zaradi tega, ker iščem stik sama s seboj!
Ljubim se bolj kot Prej, ampak vem, da Še ne povsem.
Čutim pa, da iz dneva v dan dobivam moč in v meni nekaj raste!

Karkoli že je dam času - čas!
Vesela bom vsake spodbudne, lepe, tople besede, samo ne kritike in brce v khm...tm sem ranljiva

Všeč so mi vsi, predvsem pa moški, ker na njih opazim toliko podbnega meni, zame so bogovi - sam me moti samo to, da se jim ne upam približati, ker jim ne zmorem nuditi ljubezni Srca.
Tam želim prejemati in prepričana sem, da Se mi bo tudi to uresničilo tukaj z vami...
Sam moram nehat pisat te LEPE poučne qoute, kako to naredim???
Hvala...o.k.....o.b...Oprosti - sedaj sem se te sposodila - In return!!!