apostat wrote on 04.08.2004 at 22:31:33:Glej, čisto brezveze nekaj izzivaš, potem pa se razpizduješ tako na veliko, ko pa dobro veš, da me s tem nisi ne razžalil in ne razhudil, kvečjemu me pozivaš k revoltu
Brez veze ali ne, nekako mi ti nisi merilo. Po tvojem včerajšnjem molku pa vidim, da si bil kar šokiran.
Quote:Nepristrasnki ti je čisto prav napisal, glede na čas, ko si oddal ta post, in da si izbrskal vse te informacije o meni, si verjetno rabil precej časa, verjetno več ur. Pomisli!!!, več ur, je to normalno, da na nekoga tako zelo misliš?
Nepristranski Exo me malo podcenjuje. Je pa zanimiva iztočnica. Kaj bi šele lahko izbrskal, če bi temu posvetil par ur?
90% napisanega v prvem postu so informacije, ki si jih ti podal. Jaz sem samo še malo anksiomov dodal in kakšno verodostojno informacijo pa malo vegete in voila.
Quote:Sigurno je, vendar samo v dveh primerih, če nekoga ljubiš ali če ga neznansko sovražiš. Prvo pri tebi ne pride v poštev, torej gre za drugo opcijo - gre za obliko obsedenosti z mano, kot ti je Titud nekaj nakazal, in v končni fazi dela sovraštvo tudi zoper tega, ki sovraži, gre za obojestransko destruktivno čutvo, kot kamikaze; ne samo zoper mene, ampak zoper sebe, tako da si sam škodiš s tem početjem, ko bi rad druge oškodoval - to kar na meni preziraš, postane del tebe, torej ti si na nek način jaz - ko mene preklinjaš, sebe preklinjaš, sebe uničuješ.
Se delno strinjam. Čeprav se ne strinjam popolnoma s tem, da kar te pri drugem moti, je v tebi.
Quote:Tudi oddaja posta je bila zelo zgodaj, predpriprava pisanja je torej sledila še pred tvojim ustaljenim časom za vsatajanje in odhod v službo, kar pomeni, da si prav koval zaroto, pisal načrt z imenom - "kako se maščevati exotu".... Ampak maščevanje ni še nikogar osrečilo, delovalo je samo momentalno, kasneje pa lasko maščevalec postane žrtev lastnih destruktivnih čustev, če jih goji v svojem srcu in ga napajajo z mržnjo, da ne more odnehati...
Exo, ne imej zdaj slabe vesti, da sem vstal štiri ure pred tabo. Jaz bi z veseljem bil še študent in spal do desetih, ampka jebi ga, takav ti je život.
Mogoče pa bi zate tudi ne bilo slabo, da bi vstal ob šestih. Bi do desetih marsikaj naredil in Analiza III bi bila že zdavnaj pod kapom.
p.s.: ko pa boš šel na izpit pa le poglej, da se za kakšnim vogalom ne skrivam, ko sem tako obseden s tabo.

Še vedno ti pravim Exo, ključ do končanja tega imaš ti v svojih rokah.
Vsem ostalim: ne registriram se, zato tudi IM ne morem uporabiti. O vzrokih za to ne bi zdaj. Sem pa dal to temo pod manj brano rubriko, tako da bestsellerski topici ostanejo malo čistejši.