apostat wrote on 03.08.2004 at 22:48:47:Ne niti priblizno, tezko razumem, da je nekdo ljuubosumen, to pomeni, da svojemu partnerju ne zaupa, da se boji, da ga bo prevaral. Pravzaprav se ljubosumje lahko razvije v pravo bolezen - poznam tudi take ljudi - od enega mojega kolega punca, mu ne dovoli celo, da bi se družil s svojimi kolegicami ali šel v kino z ženskami - parkarat ga je zategadelj hotla celo pustit, če je zvedela kaj? Kaj praviš na to, kak bi ti to komentiral in uvrstil tako žensko? Jaz sem mu rekel, da naj pusti takega človeka, ker to ni normalno, to je bolezen, ki je potrebna zdravljenja?
Dobro, zastopim da je nekdo malo ljubosumen, to je po eni strani tudi dobro, pretirano ljubosumje je pa res težka stvar.
Taka ženska, kot si opisal je res, da jo pustiš, ker te preveč duši, počasi se zaradi nje ne upaš niti nobenega več pozdraviti.
No, zdravljenje, malo se umiri, najprej se mora tej osebi odpreti oči, da vidi, da je preveč ljubosumna in se ji dopovedati, da s tem ne dela nič dobrega in da zaradi tega trpi odnos in ona sama in še partner zraven.
Kar se pa ljubosumja tiče, Exo, mlad si še, imam občutek, da boš še prehitro spoznal kaj je to ljubosumje

Le ahti se