apostat wrote on 07.07.2004 at 13:56:30:Pri Sai Baba se mi zdi, da mu napuh tolče skozi vse pore svoje biti, ker se ima celo za Boga.
Nekako se mi zdi, da zlo tudi dela čudeže, celo dobre, če zavaja ljudi, npr. Satan lahko tudi citira Sveto pismo, če ima korist od tega? Kako gledate na to?
Za Maitrejo nekateri pravijo, da je prvi anikrist,
mah težko je tole, exo, sej verjetno noben od nas ni srečal ne Jezusa, ne Sai Babe, ne Maitreye, da bi jih lahko primerjali...
kako mnenje pa misliš, da je večina ljudi o Jezusu imela tiste čase? pridigal je o enem bogu, se družil s prostitutkami in se oklical za božjega sina, vsak, ki ga ni videl in osebno slišal in verjetno tud marsikdo ki ga je, si je mislil, bog nas varuj takih norcev
bog, ki je ustvaril svet, je očitno ustvaril vse v njem, tud antikrista, že za kaj
sem lih včer brala oshota, ki je rekel: če bi bog hotel, bi ustvaril same Bude, pa jih ni
zakaj misliš, da jih ni? zakaj ima namest Bude tukej rajš tebe? (to bi še mene zanimalo slišat, pravzaprav

) al pa antikrista (čeprov si ne znam zamislit, kdo bi ta stric lahko sploh bil)
Quote: Bistevno je to, da se lahko kdo izdaja kao za Jeusa, počne podobne čudeže (npr. zdraviteljstvo), samo da bi zavedel ljudi in povzročil kaos.
kaos itak že imamo. imamo pa ga lih zato (se mi zdi), ker skos srca nekih Sai bab in Maitrey presojamo in premetavamo po glavah, namest da bi srce živeli