Danes se mi šteje tretji dan posta in se počutim ..nekak ne zmnam definirat..ker občutki so zelo zanimivi...včeraj sem cel dan preživela sama predvsem se razvajala celi dan.
Bila najprej na daljšem sprehodu, kasneje sem šla na kolo in bila na kolesi 2uri z vmesnimi postanki ...in ko sem prišla domov sem se oprhala z hladno - toplim tušem. Lahko rečem da je to moj najdalši post do sedaj...moj cilj je 7 dni.
Do sedaj sem se postila največ en dan in to samo ob vodi ali nesladkanem čaju.
Sedaj pijem sadne sokove in veliko naravne vode in počuutje je dosti lažje in bolj kakovostno. Ob vsakem požirku vode se počutim kot blagoslov ki ga opravljam da lahko pijem in da imam pitno rekočo vodo. Ko pa imam sadni sok pa se mi čutne celice tako povdarijo ..da imam občutek kot izjemna danost da imam to možnost da jih lahko uživam.
Neverjetno sem dojemljiva za vse vibracije okoli sebe.
Bila tudi na čiščenju duše in po dolgem času sem se izjokala z vsem srcem. Počutila sem se tako kot bi izpraznila še tiste najtemnejše predalčke v svojem telesu.
Namen mojega posta je čiščenje telesa in vseh strupov in slabih prehranjevalnih razvad. Navajam se na zdrav optimalen način prehranjevanja in preden se poplnoma predam temu načinu življenja bi se še prej rada posvetovala s sabo o tej odločitvi. In priti k sebi mi je do sedaj najbolj pomagal post in čiščenje vseh predsodkov ki jih imam od zunanj.
Zanimam me samo neka malenkost...spodbujanje prebave...z masažo in z ukvarjanjem športa ...jo skušam pospeševat...oziroma jo prpeljat do naravnega čiščenja.
Ali pozna kdo kakršnikoli napitek ki je na bazi naravnih sestavin ki bi mi pomagal pri tem? Kar se čajev tiče že vem...
Hvala