Quote:jaz sem se odločil
v kolikor se stvari ne uredijo bom naredil nov forum.
Pa zjoči si še zraven.
Temu se po domače reče izsiljevanje, če ne dobim, bom pa to in to in vidi se tvoja notranja vseobsegajoča nemoč.
In ko človek postane notranje nemočen, takrat začne s takšnim otroškim izsiljevanjem.
Ker v sebi se ima za pomembnega, nekaj več, nad drugimi, sploh, oh in ah, JAZ SEM, pa jaz sem naredil toliko in toliko, pa če mene ne bi bilo.... pa sploh, OH.
Vidiš dragi A, na takšnih tvojih notranjih vseobsegajočih izbruhih človek vidi kako si dvoličen.
Prav, če hočeš na svoje, kjer boš popoln gospodar, bog i batina, vendar, si se globoko v sebi vprašal, kaj je narobe, da se to in to dogaja, vidiš, nisi, ker si kot večina zaslepljen in živiš v iluziji vseobsegajočega.
Si kdaj napisal, rekel temu našemu grupnjaku Andresu, zakaj to počne, venomer me blati, potem po tvojem, on grupnjak lahko, drugi pa ne in si videl, da sem ga dolgo časa pustil na miru, pa je še vedno na četu ko je bil v ljubezni z Exotom omenjal moj nik ?
Nisi, ker si isti kot on.
Pa misliš, da bo človek potem tiho, če nekdo dreza v njega, jok brate, še bolj bom drezal vanj in mu kvasil neumnosti.
Mislim, prav si je v enem posti grupnjak in to zares bolani grupnjak Andres prerokoval, da je za v prisilni jopič, se mu po učeh vidi, da je grupno vseobsegajoče bolan in potreben strokovne pomoči, pa četudi v prisilnem jopiču.
Ker to je bolan človek, da se takole nonstop vpikuje v poste mene ali Exota.
Seveda, tako kot ponavadi, ga boste grupno branili, vendar sem se že skalil, do te meje, da mi ne pridete več do živega.
In grupnjak Andres, dokler boš tukaj, te bom zasipal z ljubeznivimi posti

In A, vo srečo na novem forumu, pa grupnjaka zravn odpelji, bosta dober duet

Kr_eden