Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
to je pa tko, kokr, bi svojo hčer brala. ej sončnica, da nis ti moja tamala...
upam, da ne.
jaz kot otrok sem bla pa - ma ne težavna ampak problematična. so mel kr dost dela z mano, baje tud problemov zarad mojih težav, oziroma težave zarad mojih problemov.
pa nisem mela dobre mtke, ja znala se sam dret, pa fotra na pomoč klicat, ko me je blo treba namlatit.
dandanes sem pa evo angel. problematična sem še vedno, težav nimam več, probleme pa sprot rešim. bi se bral, da sem skoraj popolna, je treba gledat iz višje perspektive kokr je tale, direkt iz zraka sem baje čist normal.
sicer pa ni važen. napišem pa vseen.
ni težavnih otrok. ponovno, vam rečem. jaz poznam kup otrok, pa niti enga težavnega ni med njimi. poznam tud eno, ki je ustrajno trdila, da je morska deklica. nikol se ni hotla igrat z drugimi mulci. je bla morska deklica. Vam povem, se me je držala za roko nekaj let, kot klop, pa nihče ji ni verjel, da morske deklice sploh obstojijo, ker je ona to bila in še oporekati ji človek ni smel.
če jo slučajno kje srečate, ji povejte, da jo pozdravljam, jo na moč pogrešam...zna bit, da je že odrasla ženska, bila pa je en poseben otrok ta morska deklica.
lp Angel
|