indigo wrote on 08.09.2004 at 12:49:07:
Prije nije bilo asocijacija koje upućuju negativnu pozornost određenog broja 'posvećenih uporabnika' na mene.
Hey indigo. Še celo mislim, da bi te lahko razumela v delu, ko Star12 spremeni svojo slikico v slončka s surlo, da to vzameš kot posmeh tebi. Ker je tako nanesel slučaj oziroma sočasnost tvojih notranjih konfliktov in njene zunanje metamorfoze, da si uzrla ogledalo. Ampak to je tvoj problem, a se strinjaš? Star12 po drugi strani pa je vesela in brez skritih namenov iz čiste radosti izbrala modrega slončka.
Quote:Kad neko prikrito, skrivnostno deluje nije mudro odmah sve šta veš javno dati ven...!
Taktika.
Quote:Ali nije zanimljivo to kako se ti više od Vilme (Vilma je ustvari ta koju sam imenom omenila) boriš da u ovoj priči nešto dokažeš... ili da se obraniš (

)... he, he... zanimivo je to
Je zanimljivo. Pa ni. Ker tukaj tudi, če si izzvan, ti ni potrebno odgovoriti in obratno, če nisi, lahko. Čist odvisno od posameznikovega impulza. In narobe je misliti, da se bo nekdo odzval tako kot mi pričakujemo. V tem je tudi vsa zanimljivost.
Quote:Ispričavam se.. vjerujem da to nije bila huda greška i da ćeš mi oprostiti..

A šta se tiče sličnosti, meni ste nekako slične ali ne iste, naravno. Ako smem spomenuti, a ne mislim ništa slabo, slikicu tvoju bi lepo bilo videt orginalnu.. želiš imati istu kao Arelena (ili ona ima možda tvoju)?
Vidiš, v teh slikicah jst nisem tako vešča kot si ti. Nimam pojma kje se dobijo pa kako se jih da gor.
Quote:Rose, ne zameri kaj

, svaki čovek koji pokuša biti čim več iskren in čim več hrabar imat će nebo na svojoj strani, verujem..
To je pa najlepši stavek dneva. Thx.