Hi Rose

------prije si mi se doimala više kao neko sa staloženijom osobnošču... tvoje prejšnje delovanje ni imelo tako transparentnega namena v ozadju. zdej čutim en namen. resnično, kot da je drug drive, druga oseba. sploh pa tudi ti Vilmo sprašuješ kakšen je bil namen njenega posta. torej si po novem oseba, kateri je namen blazno v ospredju. težko je to opisat, feelings are beyond words, --------
Prije nije bilo asocijacija koje upućuju negativnu pozornost određenog broja 'posvećenih uporabnika' na mene, ( ili nisam još bila opazila, naišla na takvo šta..?)
To uopće nije pošten (fer) način ponašanja, po mojem mišljenju. Da bi se takav specifičan problem

pokušao dokazati/rešavati smatram potreban je malo drugačiji pristup nego kako se obično postupa.. Kad neko prikrito, skrivnostno deluje nije mudro odmah sve šta veš javno dati ven...!
------ sploh pa se mi zdi, da si en mesec prepozno padla out of space z nekimi manipulacijami kao veza Vilma itn... povej, kje sebe prepoznaš v tistem njenem hecu. a imaš alfa romeo, ali si videla osmega palčka, mislim halo?? ----
Svak neka se brine za svoje vlastite 'manipulacije'. Ali nije zanimljivo to kako se ti više od Vilme (Vilma je ustvari ta koju sam imenom omenila) boriš da u ovoj priči nešto dokažeš... ili da se obraniš (

)... he, he... zanimivo je to

------wrong. ker imava isto slikico si sklepala ... arelena je cool, ni pa res, da piševa o istih stvareh in na podoben način. -----
Ispričavam se.. vjerujem da to nije bila huda greška i da ćeš mi oprostiti..

A šta se tiče sličnosti, meni ste nekako slične ali ne iste, naravno. Ako smem spomenuti, a ne mislim ništa slabo, slikicu tvoju bi lepo bilo videt orginalnu.. želiš imati istu kao Arelena (ili ona ima možda tvoju)? (Verovatno se pačam u tuje stvari..

)
-----you tell me. izmed 962 ljudi, ki so tukaj, zadnja dva dneva sama ponavljaš jaz pa andres, pa jaz pa andres, pa jaz pa andres... ja, dvomim, mislim, da si njegova sestrična iz dubrovnika -------

ne, nisam

Jedina veza je šta sam rekla- virtualno prijateljstvo i forum..poznajem ga preko njegovih web stranica i SP foruma , ako ću u budućnosti imati više kontakta to je zbog novog foruma, ja moguće, eventualno..., ali Andresa nikad nisam vidjela, ni čula glas na telefon, pa niti bila na chatu s njim.
----p.s. indigo, lahko uporabljaš jezik, ki ga obvladaš, ni se ti potrebno lomit po nepotrebnem, večina tuki te razume. -----
super

cilj mi je da me uporabniki mogu razumeti a i ogromno je lakše ovako pisati
Rose, ne zameri kaj

, svaki čovek koji pokuša biti čim več iskren in čim več hrabar imat će nebo na svojoj strani, verujem..
LP