Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 20
(Read 92995 times)
e.
4

There is no spoon.
Primorska
Re: Kaj je ostalo od foruma?
Reply #150 - 08.03.2004 at 23:03:07

Quote:
še neki, je res tvoj namen met svoj forum ali delat na tem področju?

zakaj nisi rekel bil bi admin na tem skupnem forumu, ki je od petih strani in bi lahko bil tudi od tvoje?

Hey A. Smiley

Ma niti ne gledam na LIFE projekt kot na MOJ forum, veš.

Sej se ne gre tolko za to, kdo je admin in kaj kdo vodi dej. Nema veze to.
Sej je tudi tle fajn, sej zato pa sm tle, a ne Smiley
Razturate, v bistvu.
Smiley

Sm zmatran dns, kr neki se zatipkavam tle, napol v angleščini in napol v slovnenščini mi grejo prsti... LOL
Morm jt td mal spat.
LOL

Smiley

nočko lahko Smiley
Back to top

Raziskovanje človeških potencialov in različnih poti doseganja sreče in izpolnjenjosti:&& LIFE Forum, prijazno mesto za vse &&http://www.icforums.net/lifeforum/
WWW WWW  
IP Logged

A.
Ex Member

Reply #151 - 09.03.2004 at 07:55:47

še vedno nisi odgovoril?

pomoje je smisemo sodelovat v dobi vodnarjev ne delat vsak zase neki?

Back to top

IP Logged

e.
4

There is no spoon.
Primorska
Reply #152 - 09.03.2004 at 10:24:08

Quote:
še vedno nisi odgovoril?
pomoje je smisemo sodelovat v dobi vodnarjev ne delat vsak zase neki?

Check your PM, pls.

Smiley
Back to top

Raziskovanje človeških potencialov in različnih poti doseganja sreče in izpolnjenjosti:&& LIFE Forum, prijazno mesto za vse &&http://www.icforums.net/lifeforum/
WWW WWW  
IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #153 - 09.03.2004 at 10:44:53

Life forum je  prav po božasko  popedenan, manjka mu samo še  iskra življenja.  Samo je jeba, da življenje vznika iz kaosa in da se vanj tud vrača, zato je dobr, da je z eno nogo zmerom v njem.

Če bi iz tegale sveta pogovorov počitsl vse, kar ga dela kaotičnega,  bi postal  life forum: brezhiben brez lajfa.  Undecided Smiley
Back to top

IP Logged

e.
4

There is no spoon.
Primorska
Reply #154 - 09.03.2004 at 11:21:49

titud wrote on 09.03.2004 at 10:44:53:
Če bi iz tegale sveta pogovorov počitsl vse, kar ga dela kaotičnega,  bi postal  life forum: brezhiben brez lajfa.  Undecided Smiley  

Brez lajfa je zato, ker je "star" šele nekaj dni, en teden menda.

Pridi pogledat čez eno leto.
Smiley

Lep pozdrav iz sončne Sežane.

e.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

A.
Ex Member

Reply #155 - 16.03.2004 at 09:15:20

evo sem se spet spomnil.

najbolj pomembno, da se ne zapetamo v ene diskusije in da forum ohranja, novosti, kvaliteto ter kakovost je to da vsak piše to kar se mu dogaja, kar razmišlja in kar je dojel.

in to brez nekih kao pametnih komentarjev vas ostalih, če nimate kaj pametnega za dopolnit, iz osebnih izkušenj, kaj kar bi dodalo vrednost postu oz dalo nov vidik piscu in bralcem pol tudi nič neumnega ni treba pripomnit.
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #156 - 16.03.2004 at 09:20:20

Quote:
najbolj pomembno, da se ne zapetamo v ene diskusije in da forum ohranja, novosti, kvaliteto ter kakovost je to da vsak piše to kar se mu dogaja, kar razmišlja in kar je dojel.

A niso forumi namenjeni ravno diskusijam?

Ce bi rad pisal svoj blog, se da pa tudi to uredit. Ne razumem pa, zakaj bi spreminjal forum v blog.

bp
Back to top

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #157 - 18.03.2004 at 08:20:21

ma bp, sej veš a niso avtomobili namenjeni vožni?

vožnja pa je lahko hitra ali počasna, torej obstajajo pa priporočila ane? zakaj že da promet kolikor toliko normalno teče.

in nehi že enkrat veleume stresta na moje pisanje. usmer se nase in na to kar ti lahko daš, ne kaj naj dajo drugi.

prav za take kot si ti je bil prejšni nasvet. Piši svoje stvari!

namesto, da diskutiraš z enimi pustimi vprašanji, raje napiši svoje mnenje kje in kako ti voziš, ...

vem da si več sposoben dat kot sedaj kažeš!

ne le vprašanj v stilu zakaj je, če gre avto lahko 220 zakaj omejitev 130 na avtocesti?

a maš kakšno izkušnjo z vožno al kaj?
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #158 - 18.03.2004 at 10:27:03

Dragi A.,

V tvoje pisanje se vtikam samo vkolikor se kakorkoli dotika tudi mene. Glede na to, da piseva in bereva isti forum, se me spremembe, ki jih predlagas, pac dotikajo.

Ko bos kdaj pisal o svojih izkusnjah, te bom pustil cisto pri miru, me prav malo brigajo. V zadnjem casu so zal skoraj vse, kar napises sem, predlogi za spremembe tega foruma. Po mojem mnenju na slabse seveda.

Ce se nameravas usmerit nase in na svoje  izkusnje in znanje, ce ga slucajno imas kaj, ne bom imel prav nobenega razloga, da se kakorkoli vtikam v to in te bom z velikim veseljem pustil povsem pri miru.

Do takrat pa lahko na svoje veleumne predloge, ki se dotikajo tudi mene, vedno pricakujes kaksno pripombo.
Ce bi se rad izognil pripombam, potem bo pa najbolje, da delas stvari po svoje in potihem v ozadju. In temu reces open source in to ves cas ponavljas, nekako v Goebbelsevem stilu Wink

Kar se omejitev hitrosti tice, je to seveda politicna odlocitev, nekje prevladajo recimo interesi zavarovalnic in defenzivnih voznikov, v Nemciji pa recimo avtomobilske industrije in tistih, ki radi hitro vozijo.

Podobno velja za tvoja priporocila. Seveda jih lahko poskusis sprejeti brez debate, kot kaksen mali veliki diktator. Poznamo  pa v svetu tudi se kaksen drugacen nacin, kako priti do neke (politcne) odlocitve.

bp

P.S. A sploh ves, kaj je to blog?
Back to top
« Last Edit: 18.03.2004 at 13:00:56 by bp »  

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #159 - 19.03.2004 at 09:33:10

konstruktivni komentarji so valda dobrodošli, ampak res dobrodošli.

gre pa zato, da od tebe nekako pričakujem več, kot le vstrajanje na tem, da naj stvari pustimo take kot so.

če bi poznal forum oz njegov namen, bi vedel da je forum namenjen točno temu kar ponavljam, ne spreminjam, samo ozaveščam ker vsake tolk pozabimo, na te stvari.

namenjen je dopolnjevanju znanja, pogovorom prijatelstvu, soustvarjanju...

tu lahko največ naredimo tako, da damo resnično svoje izkušnje, znanje itd gor, ne pa kar ene komentraje brez osnove.

je pa tudi to res delamo v open spacu in open sourcu, ampak to ne pomeni anarhije za katero se mi zdi da mešaš te stvari?

sicer pa te še enkrat vprašam če vidiš tablo ohranjaj naravo čisto, kaj ti ti pomeni?

kaj je blog pa mi lahko razložiš? je to v zvezi z blokom  oz dnevnikom?
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #160 - 19.03.2004 at 10:31:52

Quote:
konstruktivni komentarji so valda dobrodošli, ampak res dobrodošli.

gre pa zato, da od tebe nekako pričakujem več, kot le vstrajanje na tem, da naj stvari pustimo take kot so.

Z vsakim postom, ki ga kdo spusti, stvari niso več takšne kot so ble preden  ga je gor obesu.  To je čist o.k, saj najslabše kar se s tem forumom lahko zgodi je to, da noben ne bo zainteresiran svojih postov gor obešat sploh. Vsak post je en svojevrsten predlog in izraža eno predstavo o tem, kako naj bi form zgledal in v tem smislu je sam po seb konstruktiven. Jest še nsim zasledu dekosntsruktivnega posta, saj tud če se je trudu bist dekonstruktiven je vzpostavu eno dinamiko, ki je forum gnala naprej. Tko da jest tud  ne bi svetoval nikomur, naj bo tiho, če nima kaj za povedat. Tud to, da nimaš kaj za povedat, je dobr povedat, saj se zmerom  lahko najde sogovornik tud na to temo.  Undecided Smiley  
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #161 - 20.03.2004 at 09:17:15

Grin

titud wrote on 19.03.2004 at 10:31:52:
Tud to, da nimaš kaj za povedat, je dobr povedat, saj se zmerom  lahko najde sogovornik tud na to temo.

A si tole npr. tkole mislu, Titud:

Quote:
evo sem se spet spomnil.
in to brez nekih kao pametnih komentarjev vas ostalih, če nimate kaj pametnega za dopolnit, iz osebnih izkušenj, kaj kar bi dodalo vrednost postu oz dalo nov vidik piscu in bralcem pol tudi nič neumnega ni treba pripomnit.

8)
ARS
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #162 - 20.03.2004 at 18:36:02

ARS wrote on 20.03.2004 at 09:17:15:
Grin

A si tole npr. tkole mislu, Titud:

8)
ARS

Nism opazu dokler nis na to opozorila, ampak bi tale moja pripomba lahko bla res  lep primer debatiranja  na temo, o kateri res  nimam  kaj za pametnega za pripomnit,  pa glih  zararad upoštevanjn navodila iz te pripombe   nism tiho   Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #163 - 21.03.2004 at 21:37:32

Moram rečt, da pravzaprav sploh ne opazim razlike med časom, ko sem malo bolj aktivno sodelovala z Vami in sedaj, ko Vas pozdravljam le občasno.
Še vedno ogromno kreganja.

Ampak saj človek tako naredi selekcijo in z nekatermi tule gor resnično rada debatiram, z ostalimi pa pač ne najdem istih ali vsaj podobnih tipk.Pa nič zato...

Katarina
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #164 - 22.03.2004 at 22:46:13

Quote:
tu lahko največ naredimo tako, da damo resnično svoje izkušnje, znanje itd gor, ne pa kar ene komentraje brez osnove.

je pa tudi to res delamo v open spacu in open sourcu, ampak to ne pomeni anarhije za katero se mi zdi da mešaš te stvari?

kaj je blog pa mi lahko razložiš? je to v zvezi z blokom  oz dnevnikom?

jest tukaj zelo redko zasledim komentarje brez osnove (a so taksni morda tvoji?). kakrsnakoli ze je ta osnova.

je pa tudi res, da nerazumljivi komentarji nimajo posebnega smisla, kot nima posebnega smisla da bi se komentarje prilagajalo razumevanju slehernega udelezenca, vkljucno s tabo. ampak to kako podat nek komentar, je itak stvar avtorja in ne administratorja, moderatorja in podobnih cukov. vsak se mora sam potrudit, da njegov komentar/prispevek doseze zeleni ucinek. tega se ne da regulirat.

da pa se regulirat seveda vse tisto, kar ne ustreza dolocenemu namenu. pri tem je lahko ta namen skrit ali pa javen. ce pises o nekaksni odprtosti, potem bi skoraj pricakoval, da so nameni, cilji, smotri, namere vsaj javno predstavljene. ce se ze na njih ne da vplivat, kot nas ves cas opominjas Wink

blogging oz. web logging je pa moda, ki se je v zadnjih nekaj letih razpasla na webu. gre za pisanje javnih dnevnikov oz. kolumen za katere ne rabis, da te angazira kaksen casopis. Je neko mesto na webu, kjer objavljas svoje komentarje, kdo drug pa jih lahko morda se dodateno pokomentira. eno od orodij, ki omogca blogging je tudi geeklog, na katerem ste postavili pozitivke. se mi je zazdelo iz tvojih oglasanj, da si predstavljas forum kot nek skupek tematsko urejenih blogov.

bp

P.S. ko vidim tablo tipa ne onesnazuj narave, se spomnim, da tabla prav gotovo ni tam sama zrastla po naravni poti in da so, da so jo sploh lahko naredili in pobarvali, morali kar lepo poonesnaziti naravo. je pa res, da vcasih take table lahko celo naredijo vec koristi kot pa skode pri ohranjanju nespremenjenega okolja.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 20