Quote:tu lahko največ naredimo tako, da damo resnično svoje izkušnje, znanje itd gor, ne pa kar ene komentraje brez osnove.
je pa tudi to res delamo v open spacu in open sourcu, ampak to ne pomeni anarhije za katero se mi zdi da mešaš te stvari?
kaj je blog pa mi lahko razložiš? je to v zvezi z blokom oz dnevnikom?
jest tukaj zelo redko zasledim komentarje brez osnove (a so taksni morda tvoji?). kakrsnakoli ze je ta osnova.
je pa tudi res, da nerazumljivi komentarji nimajo posebnega smisla, kot nima posebnega smisla da bi se komentarje prilagajalo razumevanju slehernega udelezenca, vkljucno s tabo. ampak to kako podat nek komentar, je itak stvar avtorja in ne administratorja, moderatorja in podobnih cukov. vsak se mora sam potrudit, da njegov komentar/prispevek doseze zeleni ucinek. tega se ne da regulirat.
da pa se regulirat seveda vse tisto, kar ne ustreza dolocenemu namenu. pri tem je lahko ta namen skrit ali pa javen. ce pises o nekaksni odprtosti, potem bi skoraj pricakoval, da so nameni, cilji, smotri, namere vsaj javno predstavljene. ce se ze na njih ne da vplivat, kot nas ves cas opominjas

blogging oz. web logging je pa moda, ki se je v zadnjih nekaj letih razpasla na webu. gre za pisanje javnih dnevnikov oz. kolumen za katere ne rabis, da te angazira kaksen casopis. Je neko mesto na webu, kjer objavljas svoje komentarje, kdo drug pa jih lahko morda se dodateno pokomentira. eno od orodij, ki omogca blogging je tudi geeklog, na katerem ste postavili pozitivke. se mi je zazdelo iz tvojih oglasanj, da si predstavljas forum kot nek skupek tematsko urejenih blogov.
bp
P.S. ko vidim tablo tipa ne onesnazuj narave, se spomnim, da tabla prav gotovo ni tam sama zrastla po naravni poti in da so, da so jo sploh lahko naredili in pobarvali, morali kar lepo poonesnaziti naravo. je pa res, da vcasih take table lahko celo naredijo vec koristi kot pa skode pri ohranjanju nespremenjenega okolja.