Donna
3

I love Angel
slo
|
Ne vem, kaj si s tem mislil? Nč jasn... Ne gre za stereotip, ker ne maram predalčkanja, pa posploševati tud ne želim, ker ravno v čustvovanju smo si najbolj razični. Kar nekoga boli, ponižuje, radosti ali osrečuje, je težko posplošit, ker vsak zase ve, kako, zakaj in na kakšen način čuti. Ravno zato, smo različni, pa bogu hvala, da smo.
Telo je le zunanji oklep naše notranje duhovne lepote, ki želeli ali ne, oddaja v tale svet vse mogoče vibracije. Zatajevanje in potlačitev čustev v podzavest, pa se vedno maščuje. In ne drugim, ampak nam samim.
Potlačena čustva, hrepenenja, upi, želje so kot atomska bomba, ki komaj čaka, da nekdo pritisne na njen sprožilec. Ko se to zgodi, pa vsi vemo, kakšne so poledice. Katastrofalne. Bi bilo lažje, če bi ljudje razumeli, da je bolj zdravo za njih same, da ne zadržujejo v sebi ne jeze, ne sovraštva, ne besed, ne zamer...ker to škoduje samo in izključno njim samim.
Pravijo, ah kaj...tale mi gre pa tko na jetra...in to jetra dobesedno tudi v resnici uničuje. Naše telo kot spužba konzumira tako zunanje, kot notranje dogajanje, pretensta vsako besedo, dejanja, dogodke, dobro in slabo...
Vsi vemo kako uničujoče je čustvo žalosti. Ne samo, da nas razjeda kot žveplana kislina, človeka pripelje na rob obupa in če se ta kalvarija veleče dalj časa zbolimo...
Je hudo gledat ljudi, ki v svoji žalosti ne najdejo izhoda...umrejo, duhovno in telesno. Je tudi hudo gledati nekoga, ki od zavisti pozeleni, na koncu pa dobi kr zlatenco...
Znajo pa ravno otroci konzumirati svoje občutke do take mere, da jih konzumirajo in na koncu podoživljajo še zvečer. Živeti za sedanjost znajo, jih baš boli prihodnost ali pa preteklost, se imajo fino ZDAJLE IN TA HIP.
Odrasli se pa sekiramo za preteklost, ki se itak ne da popravit za nazaj, pa obupujemo nad prihodnostjo... ne vsi, jaz sem vesela vsakega trenutka v življenju, ker spoštujem življenje, kot enkratno neponovljivo pot...vse taj do groba...pa do nebes al pa še čez! lp donna
|