Andres wrote on 16.05.2004 at 15:45:20:Sploh ne. Niti se ne poglabljam kako naj se še celulit odpravi. Govor teče o skomercializiranosti in o tem tudi post topic govori. Pač nasedeš na to kar vidiš v cajtengu. O tem je tudi Lilith lepo napisala.
In zdaj si kar mimo vrste poudarila, da sem jaz nek moški ki uči ženkse kako morajo biti lepe. Malo nazaj poste preberi. Tisto Sherby al kaj je že bila, a veš iz Agropopa, si bi morala vsaka malo pod drobnogled vzeti. Pač debeluhinja in vse to, pa je šla na oder pet. Ona je pač ostala ona. Temu sledi da je ves trud biti Barbi zaman, če to nisi že po naravi. In kakšna je po naravi Barbi? Slabša od Sherby. Notranjost Barbik kot sem že napisal je podobna ničelnosti, saj ves svoj čas namenja zunanjosti. In spet smo na začetku. Zunanjost si do neke mere pridobiš skozi skomercialiranost trga.
Andres
Torej Andres, tvoj otvoritveni topik definitivno ne govori o skomercialnizranosti raznoraznih preparatov, ampak skomercializiranosti lepotnih idelaov.
Ti si seveda to skomercializiranost podtaknil ženskam, jaz ti pa že ves čas govorim, da je to preokupacija obeh spolov v enaki meri. seveda pa je vprašanje, če si si ti osebno kot moški pripravljen priznati, da si nečimern. To se ne vidi samo po tem koliko zagoniš za razne kreme, ampak tudi koliko za cunje, avtomobile in ostale fetiše ... celo to po kakšnem ključu izbiraš žensko zase
Kar se trendov tiče ... so in bodo, ti pač si sin generacije hipijev ... z mojega stališča so hipiji ravno tak snobovski šit, kot so šminkerji pred ljubljanskim Mačkom, ali portoroškim Tivolijem
potem si pa še enkarat natančno preberi kaj si sam napisal o celulitu na ženski, predvsem to, da ga nobena od tvojih jebačic ni imela kaj dosti ... naključje? ne .. to je tvoja izbira ... in tvoja izbira, ne besede, so tisto kar oblikuje svet
v isti sapi pa trdiš, da imajo grde "babe" lepo dušo ...
če povzamem ti dve misli dobim sklep ...
lepa ženska je za med rjuhe, grda baba pa za olajšanje duše.
Domnevam, da ti je lahko jasno, da je nekdo, ki ga slabšalno imenuješ "grda baba" tudi seksualno bitje ... ama tega pač ne vidiš ... in zato toliko uspeha kozmetične industrije
in potem pika na I, ko si udaril s svojim sicer copy-pastanim nasvetom "dvignite rit"
in ko si nas vehementno spomnil na Šerbi... Šerbi je samska .. saj je kul in zabavna .. toda samska ...
Kar se lepotnih idelaov tiče pa samo tole ... niso toliko odvisni od zemljepisne dolžine in širine kot od splošnega gospodarskega stanja ... beri ... v obdobju obilja morajo biti ženske Twiggy (še poniš 60'm ali cvetoča 90?) v obdobju pomanjkanja, pa si lahko idelana ženska privošči obline
pa še to ... imam znanko, ki si je nekaj let nazaj dala naredit silikonske prsi ... in ona mi je povedala da ni nikoli verjela kako moški palijo na joške dokler tega ni doživela takole ... poskusi zdaj razumet žensko zakaj počne teror nad sabo ...
več povpraševanja, boljša ponudba, možnost za dober ulov je večji ... zelo simpel (na osnove ekonomije se pa itak spoznaš)
aja pa še to Barbie je plastična lutka brez karakterja, kakšnega ima po tvoji domišljiji ne vem, tako da težko primerjam s Šerbi ... lahko pa rečem, da kakšne korelacije med dušo in lepoto jaz kot ženska ne vidim ... vem pa da so "grde babe" do drugih predstavnic ženskega spola precej bolj žleht (genau moja izkušnja)