Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11
(Read 29883 times)
sinjeoka*
Guest

Re: Res je, imam celulit. Ker se cenim.
Reply #45 - 16.05.2004 at 13:26:43

IN oglasil se je še en dr. anticelulitius

tudi moški niste imuni na celulit, vam se naredi na bauchu in nadlahteh

celulit jeposledica zaležanosti, industrijsko pripravljene hrane in genov

zanj velja bolje preprečiti kakor zdraviti

so pa ...moški najhujše in najbolj usrane goflje, ko opravljajo ženski celulit ...
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Guest

Reply #46 - 16.05.2004 at 14:11:45

Quote:
IN oglasil se je še en dr. anticelulitius

tudi moški niste imuni na celulit, vam se naredi na bauchu in nadlahteh

celulit jeposledica zaležanosti, industrijsko pripravljene hrane in genov

zanj velja bolje preprečiti kakor zdraviti

so pa ...moški najhujše in najbolj usrane goflje, ko opravljajo ženski celulit ...

Grin Grin Grin Sigurno si polna celulita, da te vsako pisanje okoli le-tega tako rukne.

Celulitna Sinjeoka  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #47 - 16.05.2004 at 15:45:20

sinjeoka wrote on 16.05.2004 at 11:10:34:
Zdaj pa prosim povej kaj bi rad s tem postingom povedal?
Da se da celulit odpravit tudi kako drugače kot s kremami?

BRAVO

še enkrat si povedal tisto kar trdim že od začetka, da si za v staro šaro in da dejansko nimaš pojma o tem kar se dogaja in da si sam ravno to kar očitaš drugim ... en zavedeni moški klinc, ki ženske uči kako bit lepa

mentalna higiena se začne pri sebi (velja tudi zate Andres)

verjamem, da nimaš celulita ... imaš pa kaj drugega ...
verjetno tudi ti nisi športen tip ... glede na to, da rauhaš

Sploh ne. Niti se ne poglabljam kako naj se še celulit odpravi.  Govor teče o skomercializiranosti in o tem tudi post topic govori.  Pač nasedeš na to kar vidiš v cajtengu. O tem je tudi Lilith lepo napisala.

In zdaj si kar mimo vrste poudarila, da sem jaz nek moški ki uči ženkse kako morajo biti lepe. Malo nazaj poste preberi. Tisto Sherby al kaj je že bila, a veš iz Agropopa, si bi morala vsaka malo pod drobnogled vzeti.  Pač debeluhinja in vse to, pa je šla na oder pet. Ona je pač ostala ona.  Temu sledi da je ves trud biti Barbi zaman, če to nisi že po naravi.  In kakšna je po naravi Barbi? Slabša od Sherby. Notranjost Barbik kot sem že napisal je podobna ničelnosti, saj ves svoj čas namenja zunanjosti. In spet smo na začetku. Zunanjost si do neke mere  pridobiš skozi skomercialiranost trga.

Andres
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #48 - 16.05.2004 at 22:07:51

Ja, to je res, komerciala pa marketing, to je vse stranski proizvod današnjega načina življenja, in nazaj vpliva kot en drive na sam način življenja. Ena taka zanka. Ker živimo tko kot živimo, dobimo celulit in potem mormo pač blažit stranske učinke. Če bi Sherby nastopala v kakšni reklami oz. če bi bile debuške pojem lepote, sigurno ne bi bil obrat denarja v kozmetiki in farmaciji takšen kot je. Tko, da ... Debeluške za kozmetično industrijo zaradi uveljavljenih kriterijev lepote in zdravja so zaželene in sicer kot uporabnik, ne pa tudi kot zgled, ker bi to uničilo posel. Pa ta industrija in pojem lepote in zdravja je do debelušk krivičen na vseh področjih, tudi glede velikosti oblek, v trgovinah imaš vse variante od M,S, celo XS, gor proti L pa XL, pa XXL pa je samo par komadov, ki hitro poidejo. Jst sm XL, vitka, pa mam tut problem kej dobit, ampak XS majo pa zmeri... Ampak tko je, na teh geografskih področjih. V drugih kulturah pa je mogoče debeluška pojem lepote... Torej gospe, zarad sebe, kremica ...  8)
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #49 - 17.05.2004 at 09:46:46

Andres wrote on 16.05.2004 at 15:45:20:
Sploh ne. Niti se ne poglabljam kako naj se še celulit odpravi.  Govor teče o skomercializiranosti in o tem tudi post topic govori.  Pač nasedeš na to kar vidiš v cajtengu. O tem je tudi Lilith lepo napisala.

In zdaj si kar mimo vrste poudarila, da sem jaz nek moški ki uči ženkse kako morajo biti lepe. Malo nazaj poste preberi. Tisto Sherby al kaj je že bila, a veš iz Agropopa, si bi morala vsaka malo pod drobnogled vzeti.  Pač debeluhinja in vse to, pa je šla na oder pet. Ona je pač ostala ona.  Temu sledi da je ves trud biti Barbi zaman, če to nisi že po naravi.  In kakšna je po naravi Barbi? Slabša od Sherby. Notranjost Barbik kot sem že napisal je podobna ničelnosti, saj ves svoj čas namenja zunanjosti. In spet smo na začetku. Zunanjost si do neke mere  pridobiš skozi skomercialiranost trga.

Andres

Torej Andres, tvoj otvoritveni topik definitivno ne govori o skomercialnizranosti raznoraznih preparatov, ampak skomercializiranosti lepotnih idelaov.

Ti si seveda to skomercializiranost podtaknil ženskam, jaz ti pa že ves čas govorim, da je to preokupacija obeh spolov v enaki meri. seveda pa je vprašanje, če si si ti osebno kot moški pripravljen priznati, da si nečimern. To se ne vidi samo po tem koliko zagoniš za razne kreme, ampak tudi koliko za cunje, avtomobile in ostale fetiše ... celo to po kakšnem ključu izbiraš žensko zase

Kar se trendov tiče ... so in bodo, ti pač si sin generacije hipijev ... z mojega stališča so hipiji ravno tak snobovski šit, kot so šminkerji pred ljubljanskim Mačkom, ali portoroškim Tivolijem

potem si pa še enkarat natančno preberi kaj si sam napisal o celulitu na ženski, predvsem to, da ga nobena od tvojih jebačic ni imela kaj dosti ... naključje? ne .. to je tvoja izbira ... in tvoja izbira, ne besede, so tisto kar oblikuje svet
v isti sapi pa trdiš, da imajo grde "babe" lepo dušo ...
če povzamem ti dve misli dobim sklep ...
lepa ženska je za med rjuhe, grda baba pa za olajšanje duše.

Domnevam, da ti je lahko jasno, da je nekdo, ki ga slabšalno imenuješ "grda baba" tudi seksualno bitje ... ama tega pač ne vidiš ... in zato toliko uspeha kozmetične industrije

in potem pika na I, ko si udaril s svojim sicer copy-pastanim nasvetom "dvignite rit"

in ko si nas vehementno spomnil na Šerbi... Šerbi je samska .. saj je kul in zabavna .. toda samska ...

Kar se lepotnih idelaov tiče pa samo tole ... niso toliko odvisni od zemljepisne dolžine in širine kot od splošnega gospodarskega stanja ... beri ... v obdobju obilja morajo biti ženske Twiggy (še poniš 60'm ali cvetoča 90?) v obdobju pomanjkanja, pa si lahko idelana ženska privošči obline

pa še to ... imam znanko, ki si je nekaj let nazaj dala naredit silikonske prsi ... in ona mi je povedala da ni nikoli verjela kako moški palijo na joške dokler tega ni doživela takole ... poskusi zdaj razumet žensko zakaj počne teror nad sabo ...
več povpraševanja, boljša ponudba, možnost za dober ulov je večji ... zelo simpel (na osnove ekonomije se pa itak spoznaš)

aja pa še to Barbie je plastična lutka brez karakterja, kakšnega ima po tvoji domišljiji ne vem, tako da težko primerjam s Šerbi ... lahko pa rečem, da kakšne korelacije med dušo in lepoto jaz kot ženska ne vidim ... vem pa da so "grde babe" do drugih predstavnic ženskega spola precej bolj žleht (genau moja izkušnja)
Back to top
« Last Edit: 17.05.2004 at 11:32:20 by sinjeoka »  

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #50 - 17.05.2004 at 09:53:30

sinjeoka wrote on 17.05.2004 at 09:46:46:
lahko pa rečem, da kakšne korelacije med dušo in lepoto jaz kot ženska ne vidim ... vem pa da so "gred babe" do drugih predstavnic ženskega spola precej bolj žleht

To je težko posploševati.
Jaz imam skozi življenje napr. večkratno izkušnjo, da so se me najbolj lotevale tiste ta najbolj make-up-irane babnice (in te so na oko prave barbie lutkice delovale).

Mi je moj bivši enkrat rekel, da so mi verjetno fauš, ker se meni ni treba "mazati".
En drugi prijatelj pa je zadevo komentiral, da se kot ženska drugim ženskam z ničemer tako ne zameriš kot če izžarevaš naravno privlačnost.
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #51 - 17.05.2004 at 10:02:14

Lilith wrote on 17.05.2004 at 09:53:30:
To je težko posploševati.
Jaz imam skozi življenje napr. večkratno izkušnjo, da so se me najbolj lotevale tiste ta najbolj make-up-irane babnice (in te so na oko prave barbie lutkice delovale).

Mi je moj bivši enkrat rekel, da so mi verjetno fauš, ker se meni ni treba "mazati".
En drugi prijatelj pa je zadevo komentiral, da se kot ženska drugim ženskam z ničemer tako ne zameriš kot če izžarevaš naravno privlačnost.

čist sprejemamto kar praviš .. ni posploševanja ... toda svoje izkušnej ne morem zanikat
Back to top

IP Logged

goinup
3

Za nosom...
Djibuti
Reply #52 - 17.05.2004 at 10:04:58

Lilith wrote on 17.05.2004 at 09:53:30:

"Ženski svet" je res krut, ni kaj. Shocked
Back to top

Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.&&Ap,&&G

IP Logged

Donna
3

I love Angel
slo
Reply #53 - 17.05.2004 at 16:30:28

Grin Tale je pa bosa...
Ženski svet, pa krut...MA DEJ NEHI!!!!
NI! NE MORE BITI!
Me ženske smo sposobnejše žlahtnejših čustev, se ve. Pa tud ne vse...ENE. SE VE!
Mene pa na moč moti spoznanje, da tako, kot so razgalili ženske (do nacga) v datalje, jih ni še nihče. Mi se bruha ob reklamah na vse teme...od tamponov, do mazil, krem in vsega...Resnično. Zakaj pa ni reklam na temo kake dobre knjige? Hkrati naj v reklami gledam vso vrsto hrane, potem pa naj imam še angelsko telo? HALO?
In kam je potem vse skupaj šlo?
In čisto zares, ker ste naklepal postov za brat do jutr... Mi lahko lepo prosim, kdo tukaj gori napiše, čisto konkretno... Bi sprejeli darilo, zavit v lep celofan s prekrasno pentjo-notri pa drek? BI? Isto je z zunanjo lepoto. Je bolj pomembno, da je ženska vsaj simpatična, pa poželjiva očem, pa da v glavi nekaj ima, une krivulje, ne pa ravne črte....in v srcu žlahtna čustva. In kaj je lepšega kot spoznaje, da si nekomu povšeči, da si te želi? In še nekaj... JEJ, MOŠKI TO VEMO LE ME Embarrassed Tale Ž svet sploh ni krut. Je hudičevo lep, dragi moji moški. Vedno sem imela in imam možnost izbire. Nikoli se nisem k ničemer prisiljevala. In kaj je lepšega kot občutek, da si zaželen? NO? KDO VE? In srečen že v spoznanju, da kljub svoji povprečnosti živim bolje kot milijon krasotic? Bi si želale, da bi vsaj kdaj za eno minuto pokukala v harem. Recimu unmu šejku iz Borneja, ki ima zlate rokavičke...in P....E* Se mi zdi, da se tam po cele dneve pretegujejo, mazijo, lišpajo, dolgočasijo, jejo kaviar in pijejo šampane...he, he...pa na vrsto pridejo enkrat na teden, suhemu, zahojenemu grdavsu-a? BEDA? Kaj pa čez nekaj let? Kam drvi tale svet? Bomo kloni. Z lepim teleščkom, vsi pošipani, anoreksični, brez mozga in srca? Se bomo dol dajal čez PC? Me na moč skri? Ah Borneo...sesuj se v prah...z unim šejkom vred...
lp
D*
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #54 - 18.05.2004 at 07:56:41

sinjeoka wrote on 17.05.2004 at 09:46:46:
... vem pa da so "grde babe" do drugih predstavnic ženskega spola precej bolj žleht (genau moja izkušnja)

To bi rekla tut jst. Mene so se zmeri lotevale grde (čeprav bi bilo bolj prav, zanalašče ne bom rekla grše od mene, ker bi to lahko povzročil sklepanje v napačno smer), pa starejše (od mene), pa nemakeupirane. Torej, kontra. Mogoče ma to kej s konkurenco pa naravno selekcijo zveze. Sicer isti ptiči skup letijo, različni pa narazen, to itak.  8)

Glede debelušk je pa tko, če imaš tako konstitucijo, ok, če pa nimaš, v tem primeru se mi pa zdi debelost in v tem smislu telesna zanemarjenost pravzaprav neinteligenten odnos do svojega telesa in osebnosti. Al pa čist pomanjkanje občutka in ambicije. Torej neozaveščenost ene vrste. To gre na lestvici tudi navzdol, torej, če imaš le 2kg odveč in tem dvem kg pripadajoči celulit, imaš tudi nekaj te neozaveščenosti.

Menim, da ne gre za modne smernice, ampak za stopnjo razvoja. Ne predstavljam si namreč, da bi se  na obstoječi stopnji zavedanja, pod vplivom novih modnih trendov, npr. yes, bodi kar si, debeluška, lahko spustila nazaj v nezavest ...

Pri moških je seveda vse isto, tisti trebušček spredaj ni nič kaj privlačen. Pa nenegovana koža. Sploh mi pa ni merodajno mnenje npr.  moškega s pivom v roki, da bo ocenjeval moje obline...

Mislim, ne morjo se aplicirat različni kriteriji. Diskriminacija. Mislim, da je to bistvo. A smo enakopravni ali pač ne??  Cheesy
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #55 - 18.05.2004 at 08:14:14

Sinjeoka in Rose

Glede na to, da imamo vse izkušnje z "babjo" zavistjo bi bilo zanimiv naslednji eksperiment....Lahko bi se vse tri dobile in potem opazovale...a bomo fajn funkcionirale ali pa se bo tudi znotraj naše skupinice po zakonih narave pričela pojavljati rivaliteta.
Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #56 - 18.05.2004 at 08:26:51

Lilith, najprej je treba postavt hipotezo, pa zbrat sredstva za financiranje projekta, ... sem za.  Cheesy
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #57 - 18.05.2004 at 08:30:41

Quote:

le na kaj kaže tale izjava...
Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #58 - 18.05.2004 at 08:48:10

em

samo to ... grda ženska je zame tudi tista, ki je tok namazana, da se mora zvečer namočit, pa "špohtl" uporabit za postrganje make up-a  Grin

ama najhujše so pa postarane pisarniške jebačice ...

drugače pa se dobr štekam z vsakim, ki uporablja svojo glavo ...
Back to top

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #59 - 18.05.2004 at 08:48:52

Gru Gru wrote on 18.05.2004 at 08:30:41:
le na kaj kaže tale izjava...
Grin Grin Grin

da so se marsikdaj spozabili v moji prisotnosti  Wink
Back to top