....

lepa hvala za konkretno razlago.
Morm rečt da ta notranji mir sem že dosegla in vem kje ga najdem, ko fizične stvari poskušajo sesut ta mir.
Dolgo je tega in s tem ni imela ničesar za opravit vera Sri Krisne ampak le verovanje v sebe.
Iz svojih izkušenj pa lahko edino rečem, da vera ni pomoč, prej pattern-vzorec, ki so nam ga vcepljali od rojstva.

in je lahko v veliko oviro, oviro pa zato, ker si je človek to vero prilagodil v svoje dobro.
Ne rečem, da ne verujem, ........verujem, vendar ne v nekoga ampak v tisto, kar me je spremljalo in mi kazalo pot-učilo. Kaj to je, verjetno ista sila kot tvoja in je ne morem imenovati, ker je nisem spoznala prek vzorca, ampak samo s prisotnostjo in tako sem jo tud pustila.
Sem bila in še vedno redno obiskujem svet onkraj, svet svetlobe in lepote. Če znaš z njo delat, potem ni problemov, ki jih tudi drugače ni, so samo različne okoliščine.
Imam to čast, da sem spoznala svetove, ki jih v fizičnem ni in jih še vedno obiskujem. Ne hodim pa gledat ampak delat in me ne zanimajo imenske strukture, ker jih tam itak ni, vendar še vedno človekov razum čuti potrebo imenovati in razložiti razumsko to, kar je videl. Hvala bogu, jst tega ne delam in nisem attached na razumske razlage.
Neznane stvari pustim pri miru (če so še neznane) dokler se razum ne umakne od razlage in potem odgovor pride sam.
To je znanje, ki ga nosim v sebi od rojstva in to kar me je obiskalo ob samem rojstvu in se mi v sanjah pojavljalo ni ne Krisna ne Jesus ne Buda,........ampak neki neimenovanega. Vsi ti našteti pa vem, da so ena in ista moč-sila, zame neimenovana ampak čutena - zelo.
tx