v bistvu smo v tem novem svetu...

oz ga kar uresničujemo...
če pogledamo realno je tko lepo je vedet kaj te veseli in delat svoje stvari, s tem maš čist svoj vir energije in vesolje te podpira v vsem.
v bistvu vse maš.
kaj pa zdej mamo od tega tule... bom rekel tko to sem jaz sanjal in v bistu kar naredil... seveda z drugimi ki so mel podobne sanje...
obstajajo delavnice da odlično spoznaš sebe, da uresničiš to kar si prišel naredit.
drugo obstaja možnost deljenja znanja in dajanja tega kar imaš in rabiš na forumu, v ravno taki količini kot jo želiš.
tretje obstaja možnost sodelovanja in soustvarjanja v realnosti, na različnih projektih, na skupnih poti za dobro vseh ljudi.
obstajajo pozitivke za to, da zveste za dobre stvari, da vam dajo ideje za vas, za vaš razvoj, obstajajo zato da tudi vi lahko daste svoje stavri naprej tem, ki jih rabijo.
obstaja promocija za vse, ki želijo delat svoje stvari, v obliki dogodkov in sončne pošte.
in finalno gremo proti temu, da bomo ureditli vse za vodenje projektov in fundacijo za realizacijo in podporo tem skupnim sanjam, za osebno in duhovno rast zdrav način življenja in ekologijo na vseh področjih. tudi tu določeni segmenti že delujejo.
to je en tak dream, ki je že narejen.
je ogrodje, ki se dopolnjuje, dopolnuje z več strani, vsak dan zvem kaj res dobrega, včeraj recimo da obstaja stranka, ki jo te stvari res zanimajo, pred tem, da obstaja eno izmed najbolj uspešnih slovenskih podjetji v katerem delajo iz ljubezni in imajo nore ampak res nore poslovne rezultate.
Ustvarjaj, sanjaj, dovoli si,... Bodi TI!
2012 se bliža, res smo lahko veseli ker smo se rodili v tem času, ko prinašamo veliko novega in dobrega, zato verjemite svojim sanjam in jih uresničite.
Jaz vas vse vabim da to skupaj naredimo