picola wrote on 12.04.2004 at 10:17:07:Fantaziram takrat,ko sesksam s fantom,valda tut drugač,sam to me zdej zanima.Ne morem dosežt orgazma brez fantazije in me zanima al tut vi tako funkcionirate al vas seks s partnerjem tako rajca(takrat in tam v tistem trenutku),da dosežete orgazem brez fantazije.Še posebej me zanima za punce,ker vem,da fantje rabte manj stimulacije,punce pa več in fantje najbrž ne rabjo tolk fantazirat med seksom,jih rajca že seks sam.Al kako?Al se to tut spreminja s tem,ko je veza že daljša(ni več tolk tiste začetne strasti)? Kaj vi mislte? ???
Ok, še eno bistveno vprašanje: a fantaziraš o njem ali o kom drugem?

Ali še boljše, o čem točno fantaziraš?
Si poskusila skomunicirati z njim kakšne so tvoje želje? Ne mislim zdaj na neka tehnična navodila za uporabo, ampak sem ter tja kakšen namig

Kaj te rajca pri seksu, ali je to združitev v eno, ali je to ples, igra, nežnost, zaupanje, sprejemanje, mogoče nadvlada, podreditev, mogoče kaj drugega... je pa IMHO čist stvar posameznika. Da bi bilo kadarkoli samo mehansko, torej telovadba, ne verjamem. Niti pri tipih

če bi bilo tako, potem bi bilo precej bolj priročno, da bi si ga med vrata vtaknil ali pa v kaj mehkejšega, toplejšega... po želji pač

Je pa tko... če že skomuniciraš kaj ti paše, pa še kr ni želenega efekta, potem se moraš obrniti vase in razčistiti s svojim predsodki, ki so lahko zelo različni. Mislim, da ni sprejemljivo, da ti pride samo zaradi fantaziranja.