Quote:Ha ha, le glej, da ti ne bom pokazal hlač, ko boš slučajno šel spet na pedagoški faks na predavanja ali izpit.
The eye is watching you.
Pi, pi ,pi.... čakaj kej je več koruze...
Ujuj, sedaj pa sem se skoraj povcal v hlače, mater same grožnje. Bolj bi bil happy, če bi mi kiklo pokazala kaka deklica, ne pa moški hlače..... nisem zainteresiran, vprašaj bogglefreaka, njeumu so všeč fantje, samu ipaj, da boš imel kaj pokazati, da ga ne boš vznejevoljil, ko te ne bo nic v hkačah... ha ha

Oprosti, kolega, ampak z anonimneži se mi ne da govoriti, čeprav vem, kdo si, vsaj 1. post, zdaj se mi zdi, da se je nekdo drug logiral pod tvoj nik, morda... ampak te bom iz principa ignoriral, toliko je treba biti fer, da en skačejo naokrog neki tebi nič, meni nič, da ne veš, kdo je....
Zdaj imam občutek, da je inkvizicija multipla osebnost, zato te bom ignoriral, ker se lahko kdorkoli loggira pod nik Inkvizitor, pa ne maram, da bi mi ponagajali tvoji alter-egoti, pa če se ne motim, s temi jaz sodelujem, ti pa mi nasprotuješ, torej moraš biti neki špijon, ki dela za drugo stranko, za tisto temno, he he...

Inkvizicija, res ne naslavljal name več postov, ker se mi ne da odgovarjati na "duhce"....