Saj mogoče, da si samo domišljam, ampak ko se mi je to dogajalo se je zdelo zelo realno.
Kakšno leto ali dve nazaj. Neka oseba, je želela na vsak način vplivati na mojo odločitev. Ko ji v tem svetu to niti približno ni uspelo, se je začenjala pojavljati v mojih sanjah in bilo je sila neprijetno, saj sem se zbujal utrujen, še huje pa je bilo, ker mi ni bilo nič jasno, saj o takih zadevah ne vem nič, prav tako nimam veliko izkušenj o svetu sanj.
V realnem svetu osebi, ki je vdirala v moje sanje nisem hotel nič reči. Ker nisem vedel kaj storiti, sem se odločil, da z vsiljivko opravim kar v sanjah. Kakšna dva dni sem potreboval, da sem se psihično pripravil na soočenje. Efekt je bil 100%, saj ta oseba verjetno ni pričakovala odpora na njenem nivoju, sploh pa ne tako močnega (sledila je bolniška cca. en teden). Tudi sam nisem pričakoval tako močnega efekta, saj sem hotel osebi le namigniti naj me pusti pri miru.
Ali je imel kdo že podobne izkušnje, ali je to sploh možno (BTW v tistem obdobju nisem užival konoplje, ali česa podobnega

), vsak komentar ali izkušnja je več kot dobrodošla.