Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11
(Read 38980 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Re: Zaigran orgazem
Reply #60 - 15.07.2004 at 13:17:03

Exo, jaz sem ti napisal tole:

Ali naj tole razumem tako, da poleg tega, da ne seksaš, da si ga tudi na roko ne vržeš nikoli?  

A orgazem dosežen z masturbacijo je po tvoje nekaj slabega? Oz. umazanega. In masturbiranje enačiš z obiskom prostitutke?

Kje pa si to prečital ali videl na kakšnem tujem programu?

In ti si mi odgovoril takole:

Hja, **x zame gotovo ni prioriteta v življenju, je le nadgradnja nekega odnosa. K prostitutki tudi ne bi šel. Če je to tebi OK, da ne dobiš druge ženske, ali pa da si recimo nagnjen k varanju, če so se vajini odnosi z ženo ohladili, kar, izbira je velika tudi na tem forumu, saj si verjetno postrežeš, ampak zame to ni, je pravzaprav žalostno... Sploh pa se mi smilijo prostitutke, ker obstajajo taki moški, tudi ti, da tako razvrednotijo žensko, ko vidijo v njej le žimnoco za zadovoljitev svojega spolnega gona, žalostno, za razjokat Iga - se vidi koliko ceniš ženske...  

Če ne znaš odgovorit na tisto, kar se ti napiše, se prosim vzdrži še klevet. S tem mislim varanje, obiske prostitutk, postrežbo na forumu in podobno.

Glede cenjenja žensk si se že izkazal tule na forumu, tako, da ne bi o tem pisal.

Exo, daj že enkrat odrasti in se poskusi obnašat letom primerno.

Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

inkvizicija
Guest

Reply #61 - 15.07.2004 at 15:34:05

Quote:

Uh, težka bo ta, težka.  Grin
Back to top

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #62 - 15.07.2004 at 16:33:56

Quote:
Exo, jaz sem ti napisal tole:

Ali naj tole razumem tako, da poleg tega, da ne seksaš, da si ga tudi na roko ne vržeš nikoli?  

A orgazem dosežen z masturbacijo je po tvoje nekaj slabega? Oz. umazanega. In masturbiranje enačiš z obiskom prostitutke?

Kje pa si to prečital ali videl na kakšnem tujem programu?

In ti si mi odgovoril takole:

Hja, **x zame gotovo ni prioriteta v življenju, je le nadgradnja nekega odnosa. K prostitutki tudi ne bi šel. Če je to tebi OK, da ne dobiš druge ženske, ali pa da si recimo nagnjen k varanju, če so se vajini odnosi z ženo ohladili, kar, izbira je velika tudi na tem forumu, saj si verjetno postrežeš, ampak zame to ni, je pravzaprav žalostno... Sploh pa se mi smilijo prostitutke, ker obstajajo taki moški, tudi ti, da tako razvrednotijo žensko, ko vidijo v njej le žimnoco za zadovoljitev svojega spolnega gona, žalostno, za razjokat Iga - se vidi koliko ceniš ženske...  

Če ne znaš odgovorit na tisto, kar se ti napiše, se prosim vzdrži še klevet. S tem mislim varanje, obiske prostitutk, postrežbo na forumu in podobno.

Glede cenjenja žensk si se že izkazal tule na forumu, tako, da ne bi o tem pisal.

Iga, saj te ne sodim, pač si kakšen si, ampak ne za božjo voljo špilati nekega svetnika, saj nisi nek božji molek, da nič ne ve, o čem govorim in podobno. Ampak saj te berem in vidim, vem po čem so jabolke na placu in se nisem čisto nič zlagal, zato te je ravno tako zbodlo, ker sem govoril resnico.

ŠPEKULACIJA: Gotovo se poigraš s kako forumašico, ne bom ugibal, zato imen ne bom omenjal, ker na to vprašanje sploh nisi hotel odgovoriti, ko sem te spraševal o zvestobi - potem mi je vse jasno, če molčiš - to pomeni le, da te prav tipam, ampak s tem se razkrivaš? (take špekulacije ti daješ o mojem zasebnem življenju, ko se mi hihitaš - čemu bi se jaz moral zadržati, če počneva oba isto?) Verjetno bo v tem nekaj resnice, kaj?

Ampak mene to ne briga, da bi moraliziral in zvestobo povzdigoval v 9. nebesa, če se je med partnerjema ohladil odnos, ampak prosim lepo ne me šminkati, ker tako zabit pa zopet nisem...

Kje sem rekel, da bi bila mastrubacija kaj slabega, kje sem to rekel? To si po svoje razlagaš. Ti mi tudi polagaš svoje mišljenje v moja usta - nisi nič boljši kot jaz, saj to sam počneš - potem se nikar ne zgražaj. Ampak kot veš, meni ni, da bi se pred  vesoljno Slovenijo razgovoril o svoji intimi (spolnosti), ker to pač jaz ohranim le zase, oziroma je  stvar, ki se dotiče le mene in mojega partnerja, s tem bi razvrednotil to, kar imava skup - zvezo in odnos. Tako recimo kot LittleStar, ko celo primerja svoje bivše po seksualnih zmožnosti, ali pa Inkvizicija, ki se hvali, kako "sijajno" poseksa punco, zraven pa mu drugi hodijo v zelje. Zakaj bi to s tabo delil, če mi ni do tega? Še 1x, o tem ne govorim, če pa ti, pa kar....  Tongue
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #63 - 15.07.2004 at 16:53:59

apostat wrote on 15.07.2004 at 16:33:56:
Iga, saj te ne sodim, pač si kakšen si, ampak ne za božjo voljo špilati nekega svetnika, saj nisi nek božji molek, da nič ne ve, o čem govorim in podobno. Ampak saj te berem in vidim, vem po čem so jabolke na placu in se nisem čisto nič zlagal, zato te je ravno tako zbodlo, ker sem govoril resnico.

ŠPEKULACIJA: Gotovo se poigraš s kako forumašico, ne bom ugibal, zato imen ne bom omenjal, ker na to vprašanje sploh nisi hotel odgovoriti, ko sem te spraševal o zvestobi - potem mi je vse jasno, če molčiš - to pomeni le, da te prav tipam, ampak s tem se razkrivaš? (take špekulacije ti daješ o mojem zasebnem življenju, ko se mi hihitaš - čemu bi se jaz moral zadržati, če počneva oba isto?) Verjetno bo v tem nekaj resnice, kaj?

Ampak mene to ne briga, da bi moraliziral in zvestobo povzdigoval v 9. nebesa, če se je med partnerjema ohladil odnos, ampak prosim lepo ne me šminkati, ker tako zabit pa zopet nisem...

Kje sem rekel, da bi bila mastrubacija kaj slabega, kje sem to rekel? To si po svoje razlagaš. Ti mi tudi polagaš svoje mišljenje v moja usta - nisi nič boljši kot jaz, saj to sam počneš - potem se nikar ne zgražaj. Ampak kot veš, meni ni, da bi se pred  vesoljno Slovenijo razgovoril o svoji intimi (spolnosti), ker to pač jaz ohranim le zase, oziroma je  stvar, ki se dotiče le mene in mojega partnerja, s tem bi razvrednotil to, kar imava skup - zvezo in odnos. Tako recimo kot LittleStar, ko celo primerja svoje bivše po seksualnih zmožnosti, ali pa Inkvizicija, ki se hvali, kako "sijajno" poseksa punco, zraven pa mu drugi hodijo v zelje. Zakaj bi to s tabo delil, če mi ni do tega? Še 1x, o tem ne govorim, če pa ti, pa kar....  Tongue

exo, po ko zna koji put...

Roll Eyes
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #64 - 15.07.2004 at 20:01:12

Ampak kot veš, meni ni, da bi se pred  vesoljno Slovenijo razgovoril o svoji intimi (spolnosti), ker to pač jaz ohranim le zase, oziroma je  stvar, ki se dotiče le mene in mojega partnerja, s tem bi razvrednotil to, kar imava skup - zvezo in odnos.  

Exo ti mas partnerja?  Grin  Grin  Grin

P.S.: obstaja tudi zenska oblika tega samostalnika- partnerka  Wink
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

inkvizicija
Guest

Reply #65 - 15.07.2004 at 22:32:46

Inkvizicija, ki se hvali, kako "sijajno" poseksa punco, zraven pa mu drugi hodijo v zelje.

Exo, sedaj si me pa globoko, globoko razočaral. Sedaj si imel enkratno priložnost, da me ponovno in do konca diskreditiraš.
Pa si napisal samo pol stvari, o katerih sem se ti zaupal. Pozabil si namreč omeniti situacijo, ko sem spal z dvema puncama hkrati in sem ti o tem pripovedoval in se tudi malo pohvalil. In ti si samo z odprtimi usti poslušal in rekel, da si kaj takega tudi ti želiš, ampak, da si ne upaš.

Nič se ne sekirati, ker še vse pride. Zaenkrat je pač mama tista, ki ti pove, kaj je prav in kaj ne, kaj se spodobi in kaj ne.
In ne imej občutek krivde, če si ga kdaj pa kdaj vržeš na roko. To je čisto normalno. Povem ti: manj boš iskal grešnega kozla, lažje boš razvijal zdravo spolnost. In še to: na VOX-u  ali RTL2
nimajo ravno najboljših referenc o izobraževanju o spolnosti, ker je (bil) povdarek bolj na SM in ostalih oblikah nevsakdanjih praktik.

Sem mislil, da imaš o ženskah bolj respektirajoč odnos in jih ne gledaš zgolj kot objekt poželenja. Veš Exo, čustvena plat v spolnosti je zelo pomembna. Če si želiš pa seks brez obveznosti, pa nadaljuj sestanke z Desanko Šakić ali Levanko Rukić - upam, da ti vsaj to gre od rok.

Že star pregovor pravi: najprej vaja dela mojstra in potem mojster dela vajo.

Pa upam, da boš na ženski spol odslej gledal malo drugače. No, vsaj želel bi si to.
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #66 - 15.07.2004 at 23:32:42

Hvala bogu da me ne sodiš. Niti ne veš o meni nič takega, da bi me sodil. Bereš me in na podlagi česa si ugotovil, da varam? Svetnika da igram? Mislim, da še zdaleč ne igram svetnika.

Kako to misliš, da se poigram? A zate je seks igra?  Grin
Ko si me spraševal o zvestobi, sem ti odgovoril. In sicer to, da si ti zadnji človek, s katerim bi se pogovarjal o zasebnih stvareh. Vidiš kako se je Lance zajebal, ko je s tabo govoril o sebi. Vse izčvekaš v javnost. Nisi človek, ki bi bil zaupanja vreden. Medtem ko je kar nekaj takšnih ljudi tule na forumu.
Špekulacij o tvojem zasebnem življenju ne delam, edino kar te špikam je to, da pravim, da si še nedolžen. In to ravno zaradi tega, ker vse kar napišeš, zraven napišeš še, da si to prebral ali gledal na tujem programu. Tongue

In daj mi enkrat res argumentiraj, kako si prišel do sklepa, da se poigram s katero forumašico? Ali boš spet kot ponavadi stisnil rep med noge in šel gledat na trg po čem so jabolka.

Quote:

Če te ne briga, zakaj mi pol govoriš, da sem nezvest? Od kje si pobral, da se je moj odnos ohladil?
Verjamem, da nisi zabit. In tudi verjamem, da si velik špekulant in oseba, ki ni vredna zaupanja.

Quote:
Kje sem rekel, da bi bila mastrubacija kaj slabega, kje sem to rekel?

Tukaj si to rekel:...Orgazem je nula, če se človeka nimata rada med sabo, če ni čustvene navezanosti, kot da greš k prostitutki ali onaniraš.

Ali pač misliš, da je masturbacija čisto nekaj drugega kot onaniranje ??? Roll Eyes

apostat wrote on 12.07.2004 at 12:27:14:
A je izliv potreben pri moških, imaš orgazme tudi brez ejakulacije, a ga pokažeš potem ženski in rečeš, poglej si, poglej....  Tongue Orgazem je nula, če se človeka nimata rada med sabo, če ni čustvene navezanosti, kot da greš k prostitutki ali onaniraš... Eni to zmorejo, da razmejijo spolnost in čustva, ampak taki ljudje so prazni....

Quote:
Tako recimo kot LittleStar, ko celo primerja svoje bivše po seksualnih zmožnosti, ali pa Inkvizicija, ki se hvali, kako "sijajno" poseksa punco, zraven pa mu drugi hodijo v zelje. Zakaj bi to s tabo delil, če mi ni do tega? Še 1x, o tem ne govorim, če pa ti, pa kar....  

In še enkarat. O sebi ne govoriš. Še prerad pa o drugih kaj poveš. Pa čeprav ti je bilo povedano zasebno.

Quote:
Nič se ne sekirati, ker še vse pride. Zaenkrat je pač mama tista, ki ti pove, kaj je prav in kaj ne, kaj se spodobi in kaj ne.

Grin Grin Grin.........

Exo.........................
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #67 - 16.07.2004 at 00:01:46

[quote]
Exo, sedaj si me pa globoko, globoko razočaral. Sedaj si imel enkratno priložnost, da me ponovno in do konca diskreditiraš
[quote]/

Zakaj bi si želel, da te diskriditiram, saj te nisem niti poimensko navajal, ker 99% ljudi ne ve, kdo se skriva pod imenom Inkvizicija.

Quote:
Pa si napisal samo pol stvari, o katerih sem se ti zaupal. Pozabil si namreč omeniti situacijo, ko sem spal z dvema puncama hkrati in sem ti o tem pripovedoval in se tudi malo pohvalil. In ti si samo z odprtimi usti poslušal in rekel, da si kaj takega tudi ti želiš, ampak, da si ne upaš.

To je čisto tvoja osebna stvar, s kolikimi puncami se tako ali drugače pod rjuhami premetavaš. Me ne zanima, ampak ni najboljša popotnica, da zapecaš kakšno žensko, ki je bolj plaha, zato bi jaz raje molčal na tvojem mestu, razen če si ven iščeš take kot tvoja ex, ki se je znašla z drugim v tvoji postelji pa še opazil nisi, neglede na to, da navajaš in ocenjuješ svoje seksualne podvige - očitno je nisi znal "zadovoljiti", pa je rabla drugega, ki je imel nekaj, česar ti nimaš - emocinalnosti....  Še skoz velja pregovor, da tiha voda brege gloda. Kateri pes fejst laja, malo vje.

Tega nisem nikdar rekel, da si želim početi kaj takega, npr. spati z večimi puncami, ker sem preveč čustven človek, da bi t ofunkcioniralo pri meni, da mi še skoz pomeni ena sama punca, če je prava, več kot 1000 nevemkakšnih lepotic, če so sicer glupe afne, v glavnem zadovoljen sem tak, ne rabim haremskih punc, na račun kvanitete pada kvaliteta - hvala lepa! (tvoja micena laž)

Quote:

Ja, od staršev se tudi marsikaj naučimo, čeprav kasneje preobidemo vzorce, ko odrastemo, ali pa postanemo še slabši, vzorce še utrdimo - kakor kdo...

Quote:
In ne imej občutek krivde, če si ga kdaj pa kdaj vržeš na roko. To je čisto normalno. Povem ti: manj boš iskal grešnega kozla, lažje boš razvijal zdravo spolnost. In še to: na VOX-u  ali RTL2
nimajo ravno najboljših referenc o izobraževanju o spolnosti, ker je (bil) povdarek bolj na SM in ostalih oblikah nevsakdanjih praktik.

Mastrubacija je čisto naraven proces odraščanja, zorenja, je tudi nekaj normalnega, če se je poslužujejo npr. samski ljudje... Sem kje kaj rekel proti Onanu?

Quote:
Če si želiš pa seks brez obveznosti, pa nadaljuj sestanke z Desanko Šakić ali Levanko Rukić - upam, da ti vsaj to gre od rok.

Sem čisto zadovoljen, da gradim odnos z zdajšnjo "Desanko šakić", ki je iz mesa in kosti, zlo fajn deklina, vsekakor prijetno doživetje in predvsem novo, kot da bi odkrival zaklad, ki sem ga hranil vsa ta leta, zato je tudi veselje večjo...

Čeprav sem res spätsünder, nisem čisto nič izgubil - skratka mi je vseeno, kar si kdorkoli misli o meni, važen sem le jaz, pa magari bi ostal junfer tja do 30 leta. Kaj komu to mar, kaj koga to sploh briga, če ne ve zakulisja, če me ne pozna, gre se le za mene in za moja čustva. Pač nisem tak človek, ki bi se prilagajal mnenju širše okolice oz. množice, da raje vedno plavam proti toku, da raje razmišljam s svojo glavo, pa mi nihče nič ne more, saj vsak dela pač po svoje. Živiš kot ti paše... Problem je tvoj lasten, ki mi ga skušaš potakniti, jaz ga ne vidim, saj so važni le moji občuti in mi je figo mar, kaj si kdorkoli misli o meni... Ja površinskot je edina stvar, ki odlikuje modernega človeka - empatija in vživljanje v duševnost sočloveka, čutenje z njim je večini španska vas, na žalost....

Na ženski spol sem vedno gledal z rešpektom, čeprav tega ne kažem nazven, ampak ravno nasprotno: pogostokrat apeliram na različne mačistične govorance, ki so celo žaljive do žensk. Ampak kaj, ko to nisem jaz, ampak zgolj moja maska. Huje je to, ko se nekateri delate lepi, pa se za fasado skriva svinjarija - zunaj uj, znotraj pa fuj....

Inkvizicija, če ne boš uspel ženske čustveno zadovoljiti, jo boš v vsakem primeru zgubil, ker se bo odtujila od tebe. Ampak ni naključje, da si si izbral tako, ki te je varala, ker sta pač glavno karto zastavljala na seksualnost, emocionalno komponento pa zanemarjala.... Istega kova se pač privlačimo in v končni fazi najdemo. Če imaš čustveni deficid je še težje odkriti, da ženska ni zadovolj(e)na s tabo, čeglih se ti dozdeva, da je v spolnosti vse v najlepšem redu in da je to dovolj. Makaki, kje pa?!?? Morda si jo smo spolno zadovoljil, da pa je bila še čustveno potešena je rabla še drugega fanta, ki ji je dal to, česar ti (še) nisi imel. Ali pa je bila sicer tak bad karakter, ne vem. Ampak če si prazen v sebi, slej ko prej izvotliš, postaneš zombie.  Tongue

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #68 - 16.07.2004 at 00:58:49

Saj sem vedel... Tongue Cheesy

apostat wrote on 16.07.2004 at 00:01:46:
Čeprav sem res spätsünder, nisem čisto nič izgubil - skratka mi je vseeno, kar si kdorkoli misli o meni, važen sem le jaz, pa magari bi ostal junfer tja do 30 leta. Kaj komu to mar, kaj koga to sploh briga, če ne ve zakulisja, če me ne pozna, gre se le za mene in za moja čustva. Pač nisem tak človek, ki bi se prilagajal mnenju širše okolice oz. množice, da raje vedno plavam proti toku, da raje razmišljam s svojo glavo, pa mi nihče nič ne more, saj vsak dela pač po svoje. Živiš kot ti paše...

Back to top

IP Logged

inkvizicija
Guest

Reply #69 - 16.07.2004 at 05:17:38

Ha ha ha, dr.Košiček Exo, ki je na novo odkril svoje vedeževalske sposobnosti....

Imaš pa res bujno domišljijo in malo preveč gledaš tv. Zaradi mene lahko tvoje špekulacije napišeš v fontu 36 in v bold stylu. Napiši jih samo dovolj velike, da jih boš sam lahko čim večkrat prebral. Se te bo mogoče kaj prijelo po stotem branju.

In upam, da se boš osvobodil svojih strahov pred sabo, pred puncami, seksom in predvsem pred mamo. Pojdi malo med ljudi - boš mogoče celo presenečen, kako poteka realno življenje in ne takšno, kot ga živiš ti: iz knjig in interneta.

In še nekaj: punce niso bav bav in niso vse podobne tvoji mami in od drkanja, se ti ne bo posušila roka.  Grin
Back to top

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #70 - 16.07.2004 at 07:49:58

Drink or not to drink? That’s the question.
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #71 - 16.07.2004 at 08:37:53

Quote:
Že star pregovor pravi: najprej vaja dela mojstra in potem mojster dela vajo.

Oziroma: Vaja dela mojstra, pod pogojem, da mojster dela vajo.  Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #72 - 16.07.2004 at 09:13:33

čujte, jaz sem pa zadnjič enkrat gledala Jerryja Springerja

a veste, da lahko moški seksa z drugim moškim, pa tega sploh ne ve, ampak misli da seksa z žensko  Shocked Shocked Shocked
(ja, pa celo čustveno je navezan ???)

exotu se to sicer ne more zgodit, ampak vsi ostali pa rajš pazite!
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

X
4

Vsa moja družina je narejena
iz mesa.

Reply #73 - 16.07.2004 at 09:15:38

dr. seks. APOSTol KastrAT, koliko žensk si pa ti čustveno zadovoljil? Spolno itak vemo da nisi nobene. Pa pri naštevanju prosim izvzemi Ljevanko in Desanko ter svojo mamo (in vse ostale sorodnice).

Aja, saj res, ti ne govoriš o svojem intimnem življenju...

Mogoče zato, ker ga nimaš in ga nisi nikoli imel?
Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #74 - 16.07.2004 at 10:12:26

Quote:
Bereš me in na podlagi česa si ugotovil, da varam? Svetnika da igram?

Kaj se sekiraš Iga, pa saj samo med vrsticami bere...  lol Pa ja nič takega, to vsak od nas zmore...he he lol Grin Wink Grin Roll Eyes
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11