[quote]
Exo, sedaj si me pa globoko, globoko razočaral. Sedaj si imel enkratno priložnost, da me ponovno in do konca diskreditiraš
[quote]/
Zakaj bi si želel, da te diskriditiram, saj te nisem niti poimensko navajal, ker 99% ljudi ne ve, kdo se skriva pod imenom Inkvizicija.
Quote:Pa si napisal samo pol stvari, o katerih sem se ti zaupal. Pozabil si namreč omeniti situacijo, ko sem spal z dvema puncama hkrati in sem ti o tem pripovedoval in se tudi malo pohvalil. In ti si samo z odprtimi usti poslušal in rekel, da si kaj takega tudi ti želiš, ampak, da si ne upaš.
To je čisto tvoja osebna stvar, s kolikimi puncami se tako ali drugače pod rjuhami premetavaš. Me ne zanima, ampak ni najboljša popotnica, da zapecaš kakšno žensko, ki je bolj plaha, zato bi jaz raje molčal na tvojem mestu, razen če si ven iščeš take kot tvoja ex, ki se je znašla z drugim v tvoji postelji pa še opazil nisi, neglede na to, da navajaš in ocenjuješ svoje seksualne podvige - očitno je nisi znal "zadovoljiti", pa je rabla drugega, ki je imel nekaj, česar ti nimaš - emocinalnosti.... Še skoz velja pregovor, da tiha voda brege gloda. Kateri pes fejst laja, malo vje.
Tega nisem nikdar rekel, da si želim početi kaj takega, npr. spati z večimi puncami, ker sem preveč čustven človek, da bi t ofunkcioniralo pri meni, da mi še skoz pomeni ena sama punca, če je prava, več kot 1000 nevemkakšnih lepotic, če so sicer glupe afne, v glavnem zadovoljen sem tak, ne rabim haremskih punc, na račun kvanitete pada kvaliteta - hvala lepa! (tvoja micena laž)
Quote:Nič se ne sekirati, ker še vse pride. Zaenkrat je pač mama tista, ki ti pove, kaj je prav in kaj ne, kaj se spodobi in kaj ne.
Ja, od staršev se tudi marsikaj naučimo, čeprav kasneje preobidemo vzorce, ko odrastemo, ali pa postanemo še slabši, vzorce še utrdimo - kakor kdo...
Quote:In ne imej občutek krivde, če si ga kdaj pa kdaj vržeš na roko. To je čisto normalno. Povem ti: manj boš iskal grešnega kozla, lažje boš razvijal zdravo spolnost. In še to: na VOX-u ali RTL2
nimajo ravno najboljših referenc o izobraževanju o spolnosti, ker je (bil) povdarek bolj na SM in ostalih oblikah nevsakdanjih praktik.
Mastrubacija je čisto naraven proces odraščanja, zorenja, je tudi nekaj normalnega, če se je poslužujejo npr. samski ljudje... Sem kje kaj rekel proti Onanu?
Quote:Če si želiš pa seks brez obveznosti, pa nadaljuj sestanke z Desanko Šakić ali Levanko Rukić - upam, da ti vsaj to gre od rok.
Sem čisto zadovoljen, da gradim odnos z zdajšnjo "Desanko šakić", ki je iz mesa in kosti, zlo fajn deklina, vsekakor prijetno doživetje in predvsem novo, kot da bi odkrival zaklad, ki sem ga hranil vsa ta leta, zato je tudi veselje večjo...
Čeprav sem res spätsünder, nisem čisto nič izgubil - skratka mi je vseeno, kar si kdorkoli misli o meni, važen sem le jaz, pa magari bi ostal junfer tja do 30 leta. Kaj komu to mar, kaj koga to sploh briga, če ne ve zakulisja, če me ne pozna, gre se le za mene in za moja čustva. Pač nisem tak človek, ki bi se prilagajal mnenju širše okolice oz. množice, da raje vedno plavam proti toku, da raje razmišljam s svojo glavo, pa mi nihče nič ne more, saj vsak dela pač po svoje. Živiš kot ti paše... Problem je tvoj lasten, ki mi ga skušaš potakniti, jaz ga ne vidim, saj so važni le moji občuti in mi je figo mar, kaj si kdorkoli misli o meni... Ja površinskot je edina stvar, ki odlikuje modernega človeka - empatija in vživljanje v duševnost sočloveka, čutenje z njim je večini španska vas, na žalost....
Na ženski spol sem vedno gledal z rešpektom, čeprav tega ne kažem nazven, ampak ravno nasprotno: pogostokrat apeliram na različne mačistične govorance, ki so celo žaljive do žensk. Ampak kaj, ko to nisem jaz, ampak zgolj moja maska. Huje je to, ko se nekateri delate lepi, pa se za fasado skriva svinjarija - zunaj uj, znotraj pa fuj....
Inkvizicija, če ne boš uspel ženske čustveno zadovoljiti, jo boš v vsakem primeru zgubil, ker se bo odtujila od tebe. Ampak ni naključje, da si si izbral tako, ki te je varala, ker sta pač glavno karto zastavljala na seksualnost, emocionalno komponento pa zanemarjala.... Istega kova se pač privlačimo in v končni fazi najdemo. Če imaš čustveni deficid je še težje odkriti, da ženska ni zadovolj(e)na s tabo, čeglih se ti dozdeva, da je v spolnosti vse v najlepšem redu in da je to dovolj. Makaki, kje pa?!?? Morda si jo smo spolno zadovoljil, da pa je bila še čustveno potešena je rabla še drugega fanta, ki ji je dal to, česar ti (še) nisi imel. Ali pa je bila sicer tak bad karakter, ne vem. Ampak če si prazen v sebi, slej ko prej izvotliš, postaneš zombie.