Meni se vse bolj zdi, da je C. Myss poleg C. P. Estes-ove in tudi Louise L. Hay-eve ena največjih gurujk, ki s svojimi knjigami dela pozitivne premike v ljudeh.
Sicer niti za eno od naštetih ne vem kako delujejo v živo (hm verjetno še bolje).
Priporočam tudi ostale knjige od C. Myss
In sicer: Anatomy of the Spirit (Hrvati imajo prevedeno že lep čas), Why People don't Heal, and How They can (Hrvati imajo že lep čas tudi prevedeno), pa še to, ki jo sedaj brem Sacred Contracts – Awakening Your Divine Potential (Ali v našem prevodu »Posvečeni dogocori«, hvala založbi, končno ena zares dobra knjiga iz te založbe v zadnjem času seveda) in tole, ki je še nimam Caroline Myss's Journal of Inner Dialogue.
Skratka C. Myss je zame genijalka. Razvila je totalno dober sistem za prepoznavanje posameznikovih »osebnih« arhetipov. V tem smislu pomaga milijonim po svetu. Estesova verjetno nekaj podobnega dela individualno ali pa na delavnicah, ampak sedaj je reč dostopna vsakomur. Potovanje se nadaljuje.
In noro kako se vse zadnje čase povezuje. Kako mi pomagajo tudi ljudje okoli mene, ki mi, ne da bi vedeli ali zares hoteli, mimogrede odkrijejo kakšen moj arhetip (kao: a veste na koga se spomin, ko vas zagledam ...), tako, da sem zdaj res prepričana, da to je to. OK skoraj prepričana

, ker delam še čist počasi s temi arhetipi, se mi ne mudi totalno na hitro vse odkrit.
Itak full dobr. Čista desetka. Hvala.