Lilith wrote on 03.02.2004 at 12:29:29:In odločila sem se, da sveta "pijancev" ne bom več podpirala, pač pa bom spregovorila o doživeti zlorabi.
Ko analiziram posledice, ugotavljam naslednje:
- sama ne bi nikoli verjela, da bom to kdaj rekla, a vendar, govoriti o zlorabi JE terapevtsko- zdaj vem iz lastnih izkušenj
- če je moja zgodba pripomogla vsaj eni osebi, da se bo v bodoče lahko izognila takšni zlorabi, sem zelo vesela
Sem vesela za tebe, Lilith, da si sprejela tako odločitev in upam, da ti bo dost lepših izkušenj prinesla.
Vsen pa bi rada povedala še par stvari, ki jih sama ob tem doživljam, pa se mi zdi, da mi jih ne bi blo treba. Namreč, men je bla zgodba preosebna in napisana je bla tako, da naredi predsodke do človeka, ki ostalim osebno nikol nič slabega ni naredil, oz. je sigurno kdaj tudi pomagal.
Ker se David vse do zdaj ni izjasnil in se očitno niti ne misli (pa tud treba mu v bistvu ni, če noče), smo vsi obviseli pod vplivom te enostranske zadeve, ki se vleče v vse sfere našega druženja. Jest čakam, kaj se bo rešilo, že od dneva, ko je blo vse skupaj napisano in upam na razplet, ki bo vse skupaj spucal pa kako spravo prinesel, sam iz tvojega tona, s katerim pišeš, se mi zdi, da niti sama o tem nisi razmišljala, ker si preveč prizadeta in se ti zdi prav, da ostane na Davidu kao neka pika. Torej očitno razpleta ne bo in smo si prepuščeni samim sebi, da nekej naredimo v svojih glavah iz tega.
Tvoja terapija je bla za nas druge (al pa vsaj mene) draga zadeva. To ti hočem povedat.