Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 11568 times)
bp
Ex Member

Je Exorcist taksist?
11.01.2004 at 23:38:05

Nekaj me zanima Exorcist, če sem prav zastopil, se imas za "strokovnjaka", kar se tiče problemov in tezav drugih. Vendar se mi zdi, da sem te spregledal, rekel bi, da zgolj isces ventile, ker se ne mores neposredno soocit s svojimi problemi, ne grejo ti v glave, pravzaprav imam občutek, da bi to tebi povzrocilo sok, in iščeš napake in probleme zunaj sebe, najraje pri drugih, da te ne bi prevec prizadelo.
V drugih vidiš manjvredna bitja, ne zaupaš jim, ker je bilo tvoje zaupanje do te mere zlorabljeno, da si se zaprl v kletko,  čustveno neprebojni jopič. Namreč nikakor ne morem razumeti, čemu toliko poudarka tvojemu devistvu in govorjenju cez dekleta? Po mojem ti je predvsem do onaniranja, mastrubacije, da se čustveno ne navežeš na osebo, ker ti je to v oviro, oz. se tega bojis?

Oprosti mi, da sem te nezlonamerno vzel pod drobnogled in secirni nož. Me pa zanima, če drži kaj od tega, saj tak obččutek sem dobil zate ob prebiranju tvojih postov? Vem samo, da si junfr, pa zdi se mi, da nimas prav dosti prijateljev, nisem pa 100%? Nisem še opazil, da bi o kateri ženski govoril poziivno, zakaj je tako?

Tongue

bp
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Ali je -bp- basist?
Reply #1 - 12.01.2004 at 08:33:53

Grin Grin Grin

Firbc, kaj to bereš.  Shocked Shocked Shocked

A ni dovolj že drugih ljudi pod drobnogledom.

Grin Grin Grin

Bp ob prebiranju tvojih postov sem ugotovil da sihurno nisi basist.

Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Re: Je Exorcist taksist?
Reply #2 - 12.01.2004 at 10:58:19

Ja, Exo ga precej lomi tu na forumu in marsikdaj koga pošteno razjezi.

Ker pa sem ga videla tudi "v živo" in vem, da je  prav simpatičen fant, verjamem, da bo tudi njemu življenje v nekem času (eni prej, drugi pač pozneje) prineslo izkušnje, preko katerih bo zorel. In bo lahko na forumu napisal svoje osebno mnenje, za katerim bo stal, ne pa zgolj citate ali provokacije.
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #3 - 12.01.2004 at 11:57:32

Original:
exorcist wrote on 10.01.2004 at 14:48:16:
Nekaj me zanima Andres, če sem prav zastopil, si skrajno liberalen, kar se tiče spolnosti in spolnega poduka svojih otrok. Vendar se mi zdi, da sem te spregledal, rekel bi, da zgolj kljubuješ svoji bivši, ker je še nisi pozabil, ne gre ti iz glave, pravzaprav imam občutek, da si še vedno blazno jezen nanjo, obseden z njo, v tebi še vre, in iščeš zadoščenje in maščevanje, ker te je očitno zelo prizadela in razočarla. Morebiti te je prevarala, pa se ji skušaš maščevati s promiskuiteto, hočeš ponižat ženske, da jih zreduciraš na cenena spolna bitja, ki finančno ožemajo može in jih izkoriščajo, kot je ona tebe, verjetno ti je njena nezvestoba zadala resne čustvene rane, zlorabila je tvoje zaupanje v vse ženske, saj imaš do njih izrazito a priori odklonilen odnost, celo zaničevalen. V ženskah vidiš manjvredna bitja, ker te spominjajo na tvojo ex, ne zaupaš jim, ker je bilo tvoje zaupanje do te mere zlorabljeno, da si se zaprl v kletko,  čustveno neprebojni jopič. Namreč nikakor ne morem razumeti, čemu toliko govoriš, da si spal z neštetimi ženskami, da so vse kurbe, ki samo palijo na denar, in samo čakajo, da "dobijo"? Po moje ti to mnogoženstvo nič ne pomeni, je kot cenena varianta onaniranja, mastrubacije, če se čustveno ne navežeš na osebo?

Oprosti mi, da sem te nezlonamerno vzel pod drobnogled in secirni nož. Me pa zanima, če drži kaj od tega, saj tak obččutek sem dobil zate ob prebiranju tvojih postov? Vem samo, da imaš sina, pa zdi se mi, da si ločen, nisem pa 100%? Nisem še opazil, da bi o kateri ženski govoril poziivno, zakaj je tako? Ne smeš vseh metati v isti koš!

Predelava:
Quote:
Nekaj me zanima Exorcist, če sem prav zastopil, se imas za "strokovnjaka", kar se tiče problemov in tezav drugih. Vendar se mi zdi, da sem te spregledal, rekel bi, da zgolj isces ventile, ker se ne mores neposredno soocit s svojimi problemi, ne grejo ti v glave, pravzaprav imam občutek, da bi to tebi povzrocilo sok, in iščeš napake in probleme zunaj sebe, najraje pri drugih, da te ne bi prevec prizadelo.
V drugih vidiš manjvredna bitja, ne zaupaš jim, ker je bilo tvoje zaupanje do te mere zlorabljeno, da si se zaprl v kletko,  čustveno neprebojni jopič. Namreč nikakor ne morem razumeti, čemu toliko poudarka tvojemu devistvu in govorjenju cez dekleta? Po mojem ti je predvsem do onaniranja, mastrubacije, da se čustveno ne navežeš na osebo, ker ti je to v oviro, oz. se tega bojis?

Oprosti mi, da sem te nezlonamerno vzel pod drobnogled in secirni nož. Me pa zanima, če drži kaj od tega, saj tak obččutek sem dobil zate ob prebiranju tvojih postov? Vem samo, da si junfr, pa zdi se mi, da nimas prav dosti prijateljev, nisem pa 100%? Nisem še opazil, da bi o kateri ženski govoril poziivno, zakaj je tako?

Tongue

bp

Da ne bi kdo tega prevec resno vzel. Sicer pa saj veste, v vsakem hecu je nekaj resnice. Wink

bp
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #4 - 12.01.2004 at 12:04:08

Quote:
Exorcist je pa taksist.   Tongue
(ker drugim ves cas govori: tak-si, pri sebi pa pred tem ne pomete)

bp

glasujem ZA  Grin

hvala za jutranji smeh, bp  Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #5 - 12.01.2004 at 13:06:36

Quote:

Tongue

bp

Verjetno nisi pokadil kak joint zraven, da si dobil inspiracijo za tole umetniško mojstrovino? Grin

Naj se kadi! Samo pazi, da ti ne bo zameglilo uma in se ne spotakneš!
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #6 - 12.01.2004 at 13:09:12

lola wrote on 12.01.2004 at 10:58:19:
Ja, Exo ga precej lomi tu na forumu in marsikdaj koga pošteno razjezi.

Ker pa sem ga videla tudi "v živo" in vem, da je  prav simpatičen fant, verjamem, da bo tudi njemu življenje v nekem času (eni prej, drugi pač pozneje) prineslo izkušnje, preko katerih bo zorel. In bo lahko na forumu napisal svoje osebno mnenje, za katerim bo stal, ne pa zgolj citate ali provokacije.

Veš kak gre ova pesmica? Naj ti pomagam - BLABLA....BLA...BLABLA:::::

Kdo to meni govori, ha, ha. Si na hece, vidim! Dober vic!

Na zdravje!
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #7 - 12.01.2004 at 13:19:12

exorcist wrote on 12.01.2004 at 13:06:36:
Verjetno nisi pokadil kak joint zraven, da si dobil inspiracijo za tole umetniško mojstrovino? Grin

Meni ni bilo tolk tezko, glede na to, da sem od tebe plonkal. Glede na to, da si tako suvereno zapisal, da je za kaj takega potrebna kaksna zunanja pomoc in ker trdis, da ne pijes in kadis, me pa zdaj resno skrbi, kolk dolgo si z glavo ob zid butal oz. se s kamnom po glavi mahal, preden si se spravil o Andresu pisat.

Ne pretiravat, tud to skodi! Tongue

bp

P.S. bp ne kadi
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #8 - 12.01.2004 at 13:22:56

Quote:
P.S. bp ne kadi

Hja, tudi občasno kajenje jointov šteje, ali pa ne?
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #9 - 12.01.2004 at 13:44:39

exorcist wrote on 12.01.2004 at 13:22:56:

Tudi ce sem kaksnega ze potegnil, nisem inhaliral Wink

bp
Back to top

IP Logged

lola
5

Maribor
Reply #10 - 12.01.2004 at 14:05:42

exorcist wrote on 12.01.2004 at 13:09:12:
Veš kak gre ova pesmica? Naj ti pomagam - BLABLA....BLA...BLABLA:::::

Kdo to meni govori, ha, ha. Si na hece, vidim! Dober vic!

Na zdravje!

To je eden od mnogih primerov tega, kar mislim: nimaš osebnega mnenja, ena sama zmeda in skušnjava in strah te je, zato ne moreš argumentirat in podat osebnega mnenja in zato se zatekaš k bla, bla, bla in podobno. Škoda zate.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 12.01.2004 at 20:46:01

exorcist wrote on 12.01.2004 at 13:06:36:

me zanima ... a lahko človeka tožiš za klevetanje in svinjanje po dobrem imenu, če napiše takle text, nekomu takmu kot je bp.
spet ... lilith ... tud bpja, kr dobr poznam(o) in vemo precej natančno kako je z njim in 'pomagali za spreminjanje zavesti'.
zgornje je čista ... kaj jest vem kako se temu reče ... in definitvno škodi dobremu imenu bpja, ki je ugleden mož ...

sploh pa se zlonamernost in podobna jajca vidijo iz tega kar je bp napisu.

P.S. bp ne kadi

exorcist wrote on 12.01.2004 at 13:22:56:
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

kr_eden
Ex Member

Reply #12 - 12.01.2004 at 22:31:23

Kolk smo danes užaljeni, pa dobro ime, pa klevetanje, pa svinjarije, pa sodišča, ojoj, še poknal bom od smeha  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Da nebu ker pregoru od te silne užaljenosti  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Pa še ena taka, pač, žalostna ; Žalostil sem se, da nimam čevljev. Ko sem šel mimo vrat mošeje v Damasku, sem opazil človeka brez nog. Takrat sem nehal žalovati in prigovarjati usodi. SAADI

Cry Cry Cry
Back to top

IP Logged

X
4

Vsa moja družina je narejena
iz mesa.

Reply #13 - 13.01.2004 at 09:12:13

Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #14 - 13.01.2004 at 09:30:07

Taxisti v bp-jevem pomenu smo več al manj vsi. Razlika med nami je morda le v tem, da nam je taxizem oblika preverzije ali zgolj profesija, ki jo moramo bolj ali manj korektno opravljat tja do penzije.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3