bp
Ex Member
|
Original: exorcist wrote on 10.01.2004 at 14:48:16:Nekaj me zanima Andres, če sem prav zastopil, si skrajno liberalen, kar se tiče spolnosti in spolnega poduka svojih otrok. Vendar se mi zdi, da sem te spregledal, rekel bi, da zgolj kljubuješ svoji bivši, ker je še nisi pozabil, ne gre ti iz glave, pravzaprav imam občutek, da si še vedno blazno jezen nanjo, obseden z njo, v tebi še vre, in iščeš zadoščenje in maščevanje, ker te je očitno zelo prizadela in razočarla. Morebiti te je prevarala, pa se ji skušaš maščevati s promiskuiteto, hočeš ponižat ženske, da jih zreduciraš na cenena spolna bitja, ki finančno ožemajo može in jih izkoriščajo, kot je ona tebe, verjetno ti je njena nezvestoba zadala resne čustvene rane, zlorabila je tvoje zaupanje v vse ženske, saj imaš do njih izrazito a priori odklonilen odnost, celo zaničevalen. V ženskah vidiš manjvredna bitja, ker te spominjajo na tvojo ex, ne zaupaš jim, ker je bilo tvoje zaupanje do te mere zlorabljeno, da si se zaprl v kletko, čustveno neprebojni jopič. Namreč nikakor ne morem razumeti, čemu toliko govoriš, da si spal z neštetimi ženskami, da so vse kurbe, ki samo palijo na denar, in samo čakajo, da "dobijo"? Po moje ti to mnogoženstvo nič ne pomeni, je kot cenena varianta onaniranja, mastrubacije, če se čustveno ne navežeš na osebo?
Oprosti mi, da sem te nezlonamerno vzel pod drobnogled in secirni nož. Me pa zanima, če drži kaj od tega, saj tak obččutek sem dobil zate ob prebiranju tvojih postov? Vem samo, da imaš sina, pa zdi se mi, da si ločen, nisem pa 100%? Nisem še opazil, da bi o kateri ženski govoril poziivno, zakaj je tako? Ne smeš vseh metati v isti koš! Predelava: Quote:Nekaj me zanima Exorcist, če sem prav zastopil, se imas za "strokovnjaka", kar se tiče problemov in tezav drugih. Vendar se mi zdi, da sem te spregledal, rekel bi, da zgolj isces ventile, ker se ne mores neposredno soocit s svojimi problemi, ne grejo ti v glave, pravzaprav imam občutek, da bi to tebi povzrocilo sok, in iščeš napake in probleme zunaj sebe, najraje pri drugih, da te ne bi prevec prizadelo. V drugih vidiš manjvredna bitja, ne zaupaš jim, ker je bilo tvoje zaupanje do te mere zlorabljeno, da si se zaprl v kletko, čustveno neprebojni jopič. Namreč nikakor ne morem razumeti, čemu toliko poudarka tvojemu devistvu in govorjenju cez dekleta? Po mojem ti je predvsem do onaniranja, mastrubacije, da se čustveno ne navežeš na osebo, ker ti je to v oviro, oz. se tega bojis? Oprosti mi, da sem te nezlonamerno vzel pod drobnogled in secirni nož. Me pa zanima, če drži kaj od tega, saj tak obččutek sem dobil zate ob prebiranju tvojih postov? Vem samo, da si junfr, pa zdi se mi, da nimas prav dosti prijateljev, nisem pa 100%? Nisem še opazil, da bi o kateri ženski govoril poziivno, zakaj je tako?  bp Da ne bi kdo tega prevec resno vzel. Sicer pa saj veste, v vsakem hecu je nekaj resnice.  bp
|