Andres
|
Quote:Andres.
Andres, sedaj oddajam kot registriran član, da se neboš jezil, pomiri se.
Če prav razumem, tole tvoje pisanje, potem si ti že na začetku, ko sem jaz prišel gor na forum in še nisem nikogar poznal in niti mene ni nihče poznal, si ti že poslal mail Gapetu, da JAZ po tvojem mnenju PAMETNE VEN MEČEM ? Citat Andresa : V začetku, pred letom dni, ko si sem prišel sem napisal mail Gapetu da pametne ven mečeš. Tak mail še stoji v mailboxu in odgovor Gapea je bil da si mu kulj, kot se on izrazi. Konec citata. In ti si že na samem začetku moje pojavitve na forumu označil mene kot nekega človeka, kateri meče ali odganja ljudi iz foruma, ja, zdaj pa res ne zastopim. KO SEM PRIŠEL JAZ NA FORUM, JA, KOGA SEM PA VEN METAL ALI NAGANJAL IZ FORUMA ? Prosim, to mi pa obrazloži, en prišlek, ki je komaj prišel na forum pa že meče ljudi iz foruma, ja koga sem pa potem jaz to dol zmetal, ali katere vse sem jaz dol zmetal, ker vidim, da se govori kar o množini ?
In potem ugotavljaš, da naj bi bilo vse moje napisano, kopija, kopirano, prav smešen si že, res so izreki, ki so jih izrekli veliki ljudje kopirani in niso moji in to se ve, vsak ve, kaj je Buddhino, kaj je Krishnino, kaj je Ramkrishnino………no, skoraj vsak, vsaj večina. In potem izpade tole vse skupaj tako, kot, da sem edini na tem forumu, ki samo kopiram, ali pa si ti toliko slep, da ne vidiš druge, tebi bližje in poznane kako kopirajo na veliko, ali pa je tvoj interes, da vse kar je kopiranega na forumu Gape.org, da je to moje kopiranje. Čudno, da še Gape ni ugotovil, da jaz oddajam skoraj pod šesto niki, mislim, kopiram.
Kar se tiče leta 2003, je bilo zelo, to ponavljam še enkrat, zelo dobro in prijazno z menoj, dobil in uspel sem v večini nalog katere sem si zadal, katere nisem uspel rešiti, jih bom pa v tem letu in mi gre prav dobro od rok, skoraj bi lahko rekel, kot po olju, tako, da ne skrbeti, z menoj in z letom 2003 je vse OK.
Masko, moram te razočarati, mask ne nosim, niti ne za pusta. Prava maškara, si mi pa v resnici ti Andres.
Potem po tvojem mišljenju in po napisanem trdiš, da ni Devi napisala, da jez oddajam pod nikom štiri zvezde, potem si običen LAŽNIVEC, ki laže, da kar smrdi od njega in taki ljudje so najslabši kar jih svet sploh premore, veš Andres, na tvojo žalost je vse zabeleženo, tudi to, kar je Devi napisala o oddajanju pod nikom štiri zvezde in kolker se spomnim sem jaz v mestu Velenje, ki je v Sloveniji in nikakor ne more biti v Veliki Britaniji od koder je oddajala štiri zvezde, kar pa je tudi Gape zapisal, da štirizvezde oddaja iz Britanske scene. Seveda, lažnivec sem jaz.
Kako je komu ime v real življenju, me ne zanima, kakšen nik ima kdo na forumu se po niku obračamo njemu ne po imenu, ki je njegovo pravo ime in, če sem jaz pisal o Kali, to pomeni, da sem pisal o Kali iz foruma, ne pa o tebi dragi psici na štiri noge.
Mislim, da se na koncu že delaš norca in to je tebi podobno, norec se vedno dela norca, no vsaj v nečem sva si pa blizu.
In tebi lahko sam sveti peter reže tudi tvoja lastna jajca, ko mene to niti malo ne zainteresira.
Prisrčen pozdrav Andres Hja, vidim, da sedaj oddajaš kot registran član. Saj niti nisi član za množico če oddajaš kot gost. Vsak je lahko kdorkoli kot gost in tudi jaz nisem nek portir gostom. V tem primeru sem tvoj portir. Ja, dobro si razumel. Na začetku ko si prišel, ne vem po kolkem času, ker se mi ne da datumov tu in v mail boxih preverjat, sem to Gapetu napisal, da si ok. Samo Kreden takrat in Kreden danes, ni več ista oseba. Prej si normalne poste skupaj sestavil, v zadnjem času pa samo neke pizdarije trosiš. Ah, kaj bi te učil, jaz sem itak maškara kot praviš. In tudi ne bo držalo, da sem te dol metal. Še miril sem te, ko si drugič poste šel brisat. Pred tem in po tem se ti je moralo nekaj utrgat. Ne vem zakaj, samo Kredenov post ni bil več isti kot nekoč. In tisto o štirih zvezdicah. To sploh nisem točno sledil. VEm da je prišlo do enga nesporazuma z Britanijo ipd, Devi, mene pa Kali si pod isto sreho nekakšnih hinavskih tebi sovražnih ljudi spravil in je bilo. No vidiš, takrat več nisi bil tisti kulj Kreden. Škoda ker si tolko postov pobrisal, ker v nasprotnem bi šli lahko to vse preverjat. Andres
|