Lilith je napisala:
Quote:Divja Lilith, nevarna za tuje krožnike in partnerje
Opozorilo nič ne stane... Malo za šalo, malo pa za res. Kakšno pa je dejansko stanje, pa ne vem, niti me zanima in me nič ne briga, zato tudi ne bom sodil, saj sem mislil itak ironično, ker drugače ne bi prilepil smeškota...

Blisk je napisal:
Quote:Vsekakor imam jst raj žensko, ki ima dost prevožene kilometrine z malo partnerji, kot pa žensko, ki ima dost prevožene kilometrine za ogromno partnerji.
Mene take, ki so posexale 1/2 slovenije odbijajo, imel bi jo samo za kak sex, to je pa tud vse in mislim, da na splošno se tipi izogibajo takih žensk.
Sploh pa je zanimivo, k tip poriva vse kar je ženskega, da je prasec.
Ko pa ženska poriva z vsem kar miga, pa pravijo, da išče pravega.
Ja po moje tudi, z nogami v zraku!
Točno tako, s kilometrino sem dejansko mislil na število partnerjev, ker številka pomeni količino, kvantiteto, nikakor pa ne kvalitete, ta se zgublja s kvantiteto, pa naj reče kdo, karkoli hoče, kot rabljen avto, ki mu z leti cena pada zaradi večjega števila prevoženih km. Do sem vse in prav, če se dva ista najdeta, ali če imam en poseben posluh za drugega, je 100% da bo zveza koliko toliko trajna, ker se iskreno ljubita in zato tudi odpuščata in sprejemata drug drugega z vsemi napakami in pomanjkljivosti, takšna kot sta, ne da bi iskala dlako v jajcu, kar je dejasnko edina pravilna smer. Če vzamemo za primer, da se omožiš z žensko, ki ima cifro tam 10 in več, ni kaj, da ne bi tega človeka tudi srečal, pa bi se svoji ženi tako sladko smehljal, ker se moški radi "repenčimo", postavljamo v moški družbi koliko je keri "podrl", kot da bi šlo za podiranje dreves, kar je dejansko odraz slabe samopodobe, občutkov manjvrednosti in dokazovanja; zagotovo bi postal sumičav in malce nejevolen, to je bolj banalen primer. Jaz bi to težko prinesel, še težje pa bi zaupal takšni ženski, pojavili bi se dvomi, prešinile bi me misli kot, morebiti se je samo zdivjala, morebiti je bolj živa, morebiti me bo prevarala, morebiti se ne bo nikoli umirila, le kaj se ji mota po glavi, kaj počne, ko me ni doma itd. Veliko težje je zaupati, zaupanje pa je baza, podstat na kateri je stoji celotna partnerska zveza.
Gotovo imam bolj provincialne, ozke in konzervativne poglede, v nasprotju z vašimi malomeščanskimi novodobnimi liberalnimi pogledi, ki pa me ne prepričajo kaj preveč v legitimnost, sodeč po toliko razpadlih družinah in samskih materah, ki jih tukaj ne manjka, saj tradicija in modrost, ki jo jaz cenim, se je oblikovala tekom časa, vsebuje različne filozofske, etične, moralne, družinske, gospodinjske, vzgojne metode in psihološke prijeme, ki so se razvijale tisočletja, in so stara toliko kot naša kultura. Toprej so morala biti dobra, da smo se ohranili in preživeli, to mislim predvsem na slovenstvo. No, saj vsak ima pravico, da misli in dela tako, kot msili, da je zanj najboljše. Če hočeš si lahko "moderen", ampak tale modernost te lahko tudi zapelje....