Eva wrote on 27.11.2003 at 03:38:05:" In Angeli pravijo, da je v odnosu z Bogom, z Enostjo, bistven tvoj Namen. Vsak dan isti Namen - Postati eno z Bogom. Ni tehnike, ni ničesar, kar bi bilo močnejše od Namena. Potem sledi srcu in intuiciji v svojem odnosu s Stvarnikom. Takoj ko začutiš ali slišiš povabilo, sedi s Stvarnikom, meditiraj na Boga. Skušaj to upoštevati ne glede na to, kdaj to začutiš. Odnos z Bogom je preprostost. Bolj ko se nanj usmeriš, bližje mu prideš. To je ključ. Ko bo Bog postal poln del tvojega življenja, se boš hitro premaknila h globjemu stiku kot ga imaš sedaj.
Univerzum pravi:
- Ob vsakem koraku, ki ga naredimo proti Bogu, on naredi 100 korakov proti nam. In tako je. Ne prideš bliže, le odnos postane globji."
titud wrote on 24.11.2003 at 11:39:13:Opažam, da se zrad te omejene sposobnosti šeranja transcedentne izkušnje do nje obnašamo kot otroc do seksa v razoponu od totalnega mistificiranja do zaničevanja in banaliziranja. Po moje je tazaden cajt,
Jest bi včasih ful rada kej pošerala, o teh doživetjih, občutjih med izvajanjem tehnik, al pa kar tko in mi je tud ful zanimiv to brat, sam pol ramišljam o tem, da je to stvar ega... pa včasih se zdi težko ubesedit
a mamo kak tak topic že kje slučajno ?

???(edit:

JAO i did not just ask that

sorry sorry
titud wrote on 26.11.2003 at 09:42:39:To dobro potrjujejo idolosko logiko, da srečanje s samim sabo kot idolom ni zaželjeno in da je tudi nevarno, saj se ko popusti idolska mrzlica počutmo še manjše in nevredne, zato potrebujomo še močnješo dozo transcedence, da se lahko na novo vzpostavmo. Amplituda se poglablja, tko da višji je vrhunec tem nižje je dno
Mamo vzpone in padce, ampak temu poglabljanju padcev se da izognit
Ko sem že parkrat prebrala tisto Oshovo karto iz Zen in iz Transformation tarota, ki pravi: This too will pass, sem si pol res, začela govort in kadar sem se zalotla sred ful dobre volje: Minilo bo in kadar sem vidla, da mi ne gre nekej najbolj zadnje cajte
Na začetku je ta ugotovitev ful vplivala name, če sem bla ful dobre volje, sem pol, ko sem se tega spomnla, ratala kr mal tko blje

..zamoril mi je to, če sem bla slabe, sm si mislila: ja whatever, kaj si morem če ZDEJ ne vidim izhoda
ampak sčasoma sem pol še po parkratnem prebiranju tistga Oshota porajtala tud tisto, ko pravi: zavedaš se, da bo minilo, zdaj pa samo polno občuti to, kar pač občutiš
pol sm, ko sm bla dobre volje in se spomnla, this too will pass, sam še bolj utrgala in sam še bolj dobre volje bla, k mi gre kr na cviljenje in režanje in plesanje
ko sem bla slabe, sm pa ugotovila, da se sploh ne počutim tko down, kot sem se včasih in dno ni blo več dno, zavedanje, da bo zadeva minila, me je napeljalo na to, da mal bol poiščem in poskusim ozavestit, kako da se je to dno zgodilo... zihr pa sm se nehala za te downe tko sekirat, kto sem se včasih...
in to.. to je tisto, kar je čist prima in nism še razmišljala, na kakšen način je logično, je pa ena logika v zavedanju tega, kaj se s tabo dogaja: zavedanje je d best 8)