Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 5889 times)
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #15 - 25.01.2004 at 20:36:04
 
stoychi wrote on 16.11.2003 at 18:23:18:
SmileyČlovek, ki je bolan ne more zdraviti drugih,

Majčkeno pretiravaš, prijatelj moj, ali pa te je le zanesla pesniška žilica. Glede reikija, ki itak ni spososben karkoli zdraviti, imaš gotovo prav. Toda glede zdravnikov se ne strinjam.

Poznam zdravnico splošne prakse, ki je zelo bolna, mnogo na bolniški, je pa obenem najboljša zdravnica, kar sem jih kdaj poznal. Njeni uspehi pri zdravljenju so osupljivi.
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
Kr_eden
Guest
Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #16 - 27.01.2004 at 04:20:35
 
...  Nolo  Cheesy Cheesy Cheesy
Back to top
 
 
IP Logged
 
maxtor
3
***
Offline


Posts: 100

Gender: male
Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #17 - 10.02.2004 at 13:41:51
 
Zdravljenje je lahko tudi neoporecno. Treba je samo uporabit "prano" na pravi nacin. Recimo pr nas od kar se bavim s "tem" ni noben vec imel gripe,... ze 5 let Wink
Dober kak prehladek za dan dva pa se to po lastni neumnosti (vroc na hladen zrak). Vendar pa moraste nekaj vedeti. Tist katerega hocete zdraviti mora biti pripravljen sprejemat to "prano". Ni treba reci, da mu dajate "prano". Js znam masirat "tako", da ga neha boleti glava. Prehlad kmalu poneha,... Wink
Samo treba je imeti razcisceno v glavi in plan kako pomagati. Pa se nekaj. Treba je odmasiti tudi cepe, da se lahko pretaka energija skozi cloveka, sicer se tok ustavi in ostaja ta energija "ujeta" se naveze bolezenskih lastnosti in sama kot taka postane vir "bolezni". Zato pa pravim, da je treba sam biti cist (odmasen) in tudi ostale odmasiti. Ene s pogovorom ene pa pac usmeriti (recimo, da mu pomagas kako stvar ne da bi un vedel - pospravis stanovanje,...). Skrbi->so tudi zamaski! Roll Eyes
Back to top
 

Glava nacrtuje a srce vodi in razum se sprasuje a um(visji jaz) ima odgovore
 
IP Logged
 
arelena
5
*****
Offline


Posts: 698

Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #18 - 19.02.2004 at 02:55:03
 
Roll Eyesvsi smo ENERGIJA in važno je, kakšen namen imamo...vsako stvar lahko uporabimo v dobro ali zlo..smo veliki kreatorji in  ne glede kako kaj uporabimo ,je univerzalna RESNICAta,da se nam isto tudi vrača..tu ni vipov,ampak deluje zakon karme.
Back to top
 

če poznaš samega sebe se lahko tudi v peklu smeješ
 
IP Logged
 
Kaskaya
1
*
Offline

Zase naredimo največ,
kadar ljubimo druge.

Posts: 13
Maribor
Gender: female
Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #19 - 19.02.2004 at 11:30:55
 
Najprej bi vas rada vse prav lepo pozdravila. Nova sem med vami in tema o Reiki-ju me je pritegnila, saj se tudi sama že leto dni ukvarjam z njim in ga spoznavam. Torej začetnica. V vsem tem obdobju imam z Reiki-jem same dobre izkušnje. Spremenil mi je življenje, mnogo  stvari se je obrnilo na bolje. Vanj popolnoma zaupam in vem, da me "ljubeča energija" vedno in povsod podpira. Na misel mi še ni prišlo, da bi kakršna koli moja prošnja izražala kar koli takšnega, kar bi lahko komur koli škodovalo, saj se globoko zavedam dejstva, da vse storjeno hudo (kakor je rekla moja predhodnica) se trikratno povrne.
Če ravno začetnica, pa lahko povem, da sem z Reiki-em tudi že pomagala drugim. Niso to neke velike ozdravitve, ker teh niti ne moremo pričakovati čez noč. Tako kot si bolezen, kadar se razvija, vzame čas, tako je tudi za ozdravitev potrebno veliko časa. Veliko mi pomenijo že drobni uspehi in vedenje, da se tisti, ki so občutili Reiki z menoj, k meni radi vračajo, tudi takrat, ko ne potrebujejo pomoči, ampak samo objem in prijatelja, ki jim bo prisluhnil.

Reiki je ljubeča energija, je ljubezen, kako naj ljubezen škodi?

Naj vas obdajajo sami krasni ljudje in imejte se dobro.
Back to top
 

Kaskaya
 
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10655

Gender: female
Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #20 - 26.02.2004 at 13:32:35
 
Sai Baba pravi, da bi morali vsi zdraviti le same sebe, kajti to je resnien namen zdravilne enrgije. In definitivno ne, da se služi s tem denar. 8)
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
b5
4
****
Offline

not all shadows are cast
by light...
Posts: 414
Medvode
Gender: male
Re: Je reiki povsem "neoporečen"?
Reply #21 - 26.02.2004 at 13:46:31
 
Reiki, homopatija, zdravljenje s svetlobo, prano.... Nič od tega ni niti oporečno niti neoporečno. Odvisno je od tistega, ki ga prakticira. Odvisno je ali je njegovo srce sprejelo svetlobo ali temo (svetloba  ali te,ma je misšljena kot primerjava).
Back to top
 
WWW WWW b5er_svn  
IP Logged
 
Pages: 1 2