Kaskaya
1

Zase naredimo največ, kadar ljubimo druge.
Maribor
Najprej bi vas rada vse prav lepo pozdravila. Nova sem med vami in tema o Reiki-ju me je pritegnila, saj se tudi sama že leto dni ukvarjam z njim in ga spoznavam. Torej začetnica. V vsem tem obdobju imam z Reiki-jem same dobre izkušnje. Spremenil mi je življenje, mnogo stvari se je obrnilo na bolje. Vanj popolnoma zaupam in vem, da me "ljubeča energija" vedno in povsod podpira. Na misel mi še ni prišlo, da bi kakršna koli moja prošnja izražala kar koli takšnega, kar bi lahko komur koli škodovalo, saj se globoko zavedam dejstva, da vse storjeno hudo (kakor je rekla moja predhodnica) se trikratno povrne. Če ravno začetnica, pa lahko povem, da sem z Reiki-em tudi že pomagala drugim. Niso to neke velike ozdravitve, ker teh niti ne moremo pričakovati čez noč. Tako kot si bolezen, kadar se razvija, vzame čas, tako je tudi za ozdravitev potrebno veliko časa. Veliko mi pomenijo že drobni uspehi in vedenje, da se tisti, ki so občutili Reiki z menoj, k meni radi vračajo, tudi takrat, ko ne potrebujejo pomoči, ampak samo objem in prijatelja, ki jim bo prisluhnil.
Reiki je ljubeča energija, je ljubezen, kako naj ljubezen škodi?
Naj vas obdajajo sami krasni ljudje in imejte se dobro.
|