Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 ... 8
(Read 35694 times)
kreden
Ex Member

Re: Open sourcar
Reply #30 - 02.01.2004 at 21:14:58

Quote:
evo, če je tko kot praviš kr eden, da si prilagodljiv in da si razumen, pol boš rekel zdej ok, od dans naprej se ne bom obnašal "potvoje" kertensko ampak "potovje"  pametno in se bomo tudi ostali začel obnašat do tebe drugače.

pa sej itak si se začel, sam te je v tem topicu mal zanesl zato sem ti sploh kaj reku.  Wink

bom pa reku to: Prav je, da si povemo stvari med sabo, teb sem reku, da te razumem, sem te dostikrat dal prav včasih sem ti tudi povedal, če se mi je zdej da je lahko kaj drugače.
pa tudi ostalim sem povedal in tudi ostali so meni povedal, sem sprejel jeba včasih a sem, zdej gremo skupi anprej, to je to, nimaš kam vedno te stavri dobijo kjer si, zato je treba zdej razumet in sprejet.

kot sam vidim je čas, da začnemo od začetka, brez obtoževanj kaj je kdo naredil, kaj je kdo komu delal škodo, kdo je začel in da vsak svojo krivdo vzame nase in drugim oprosti.

s skupnimi ciljem da nekako dobro sodelujemo, se konstruktivno pogovarjamo in prijetno družimo, a ni to en pameten cilj, drugač gre 80% časa sam za to, da drugemu odgovoriš kaj je reku, kaj ni reku, kaj ti misliš... ma eno brezveznost je to, namest da bi 80% časa mel za ustvarjanje, kvalitetne pogovore in pa prijateljstvo.

na ta način bomo tudi sami pomagal tem ki bodo še šli skozi to fazo.

veš zakaj ti to govorim kr eden ker vem, da mamo vsi velik dobri stvari in velik stvari tudi doprinašamo drugim in to me zanima saj s tem vsi pridobimo in si pomagamo.

in s svojimi izkušnjami boš lahko pomagal drugim.

zato se zmenmo tako, da poskusimo s tega izhodišča od sedaj naprej se vsi trudimo za to da se čimbolj pametno ogovarjamo na čim večjem delu foruma in se zabavamo in zezamo recimo tam kjer je temu namenjen(dogodki, zabava...)

tu se bo pokazala zrelost in zavedanje vsakega posameznika, tu se bo pokazala prilagodljivost,
sprejemanje in strpnost.

Še prej bi pa rad, da se stvar razčisti, da se ne bi več ponovila, ne meni, ne nikomur drugemu, če pa se že bo ponovila kateremu, bilokateremu izmed nas, da pa se bo vsaj v milejši obliki, kajti vedno moramo računati tudi na takšne dogodke.

Hvala za razumevanje.
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #31 - 02.01.2004 at 22:11:16

Quote:
povem svoje mišljenje katero se vidi in občuti ali pa smo že tako daleč, da eni lahko rečejo marsikaj, drugi morajo biti pa tiho in eni lahko, drugi pa ne ali kako že ?

Vsak pove svoje mišljenje ali celo ovrednoti pisca, na osnovi tega pač, kot vidi druge, sebe in life.

Način, kako nekaj poveš, določa pa tebe.
In če pogledam reakcijo na moj edini post, ki je bil tebi namenjen v lanskem letu, vidim, da sem kasirala za "nekajdrugih" ljudi še zraven. In to ti povem, zato, da vidiš še drugo plat.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #32 - 02.01.2004 at 22:42:47

Amstel wrote on 02.01.2004 at 22:11:16:
Vsak pove svoje mišljenje ali celo ovrednoti pisca, na osnovi tega pač, kot vidi druge, sebe in life.

Način, kako nekaj poveš, določa pa tebe.
In če pogledam reakcijo na moj edini post, ki je bil tebi namenjen v lanskem letu, vidim, da sem kasirala za "nekajdrugih" ljudi še zraven. In to ti povem, zato, da vidiš še drugo plat.

Zdej je pa vprašanje, ali je bilo premalo ali pa preveč kritično iz moje strani.
Seveda sem ti napisal le toliko koliko lahko neseš, če pa se tebi zdi da je bilo kar za nekaj ljudi, pol ti pa ne morem pomagat.
Če bi pa poznala hec bi pa ne napisala tistega kar si, še sam avtor se je nasmejal in videl, da sem napisal v hecu, ti si pa to zagrabla kot nekaj slabega proti avtorju.

Veš, imam slabe izkušnje z vami administratorji.

Pa hvala, da si v prejšnjem letu namenila vsaj en post meni.  Wink

Letos si pa zgodi začela  Grin Grin Grin

Pa ne sekiraj se, sej veš, lahko grataš siva in stara, pa zgubana.   Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Čao.
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #33 - 03.01.2004 at 01:19:23

Moja opravičila še zmer visijo v zraku nekje na forumu, od tebe pa dobivam ves čas obtožbe. Mi je blo že zdavnaj dovolj, pa sem nehala se trudit, da bi se med nama kdajkoli kej popravlo. Bi bil pa počas res čas, da nehaš tolk po meni sekat.

Imam izkušnje z omalovaževanjem ljudi?
Prosim, napiši... kje točno se to kaže?

Da naredim človeka bedaka v očeh drugih?
Prosim, linkaj.

Zaradi mene ljudje odhajajo s foruma?
Kdo je šel zaradi mene?

Stanje preide v normalo?
A je stanje nenormalno? Verjetno ga ti takega čutiš, ker imaš zamero do mene. Če ne sprejmeš opravičila se bo to stanje težko popravlo. Lahko jaz v tem primeru še kaj naredim?

Bila sem pobudnica skoraj vsakega napada nate?
Ajde, štej, kolko jih je blo? Kdaj sva se pa sploh nazadnje počla v kaki debati? V zadnjega pol leta, recimo?

Črnina v meni, boleča, izpadi in izbruhi... imam vso pravico do njih, kot tudi ti.

Pa še to, kreden, nisi bil sam ti prizadet, v vsem tem času sem slišala že tolk psovk pa zmerljivk na svoj račun, da sem postala že imuna na tebe. Pa nisem bla na začetku. Takrat, ko sma se počla zarad štirih zvezdic, mi je blo tak hudo pa žal, da sem dva dni jokala pa se žrla. Sam tebi ni blo to nič mar in si me ponucal za grešnega kozla vsakič ko si se ob kaj spotaknil. Nimam nobene želje več, da bi se probala dobro razumet s tabo. Bi si pa želela že enkrat to razčistit, da se spuca in mimo.

Tak da, plis, dokaži svoje obtožbe, ki letijo name, drugač se bodo očitno obrnile proti tebi.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #34 - 03.01.2004 at 04:26:19

Veš, tvoje opravičilo je podlo in hinavsko, zato kar naj visi nekje v zraku na forumu, hvala lepa za tako opravičilo katerega vpišeš zraven v napadu na nekoga.

In ti dober veš o čem jaz pišem in o tvojih napadih name in na še nekatere člane tega foruma. In boli me kurac zakaj se ti trudiš, ti si svoj obraz razkrila, podlo in hinavsko si se pokazala pred menoj in ostalimi kateri smo takrat sodelovali na forumu, bom pa vsekakor priskrbel vse kar se da.
BOM POISKAL VSE KAR JE ŠE MOŽNO NAJTI IN TI POSTAVIL PRED NOS.
VSO TVOJO SVINJARIJO.

Iz svojih izkušenj s teboj vem, da imaš izkušnje v omlaževanju ljudi, tudi za to bom poiskal vse kar je možno še najti in ti bom nalimal.

Tudi za bedaka ti bom linkal, vse skupaj boš dobila servirano, si že mar pozabila kaj si delala in ne mešaj zdaj zadnje pol leta, ker si jih najbrž slišala tudi od drugih in si se malo umirila, gre se za tisto nerazčiščeno zadevo, ko si me obtoževala da oddajam kot druga oseba. Kjer si me napadla in me na hinavski in podel način poskušala diskvalificirati.

Če je to stanje normalno, potem pa sploh ne vem zakaj se zdaj A., spravlja name, če je to zate normalno in izgleda da je to zate normalno in če je tako, potem je tudi zame normalno, pač, bomo delali naprej tako kot smo.
Ni blema.
Povedal sem ti že, da si lahko tisto podlo hinavsko opravičilo zatakneš nekam, kamorkoli želiš.

Marsikaj se sliši in ve.

Vso pravico imaš do svojih ponorelih, poneumljenih izpadov, se strinjam, vsak jo ima, samo ne pa take, ki so izpadali od tebe, da javno obtožuješ človeka prej preden bi se bilo kaj prepričala, čeprav imaš več možnosti kot navaden uporabnik foruma.
In ti, ne da bi izkoristila lažje poti, si izbrala težji in predvsem hinavsko pot.

Pa še več jih boš slišala, zdaj ti pa ne bom dal mira, zdaj se lahko pa pripraviš in boš videla in doživela kako se še le lahko naredim večjega teleta, ti kar bodi imuna, bova videla kateri bo prej dozorel v imunosti.

Takrat, ko sva se počla zaradi štirih zvezdic, kako neumno napisano, ti si se počla in že po prvem postu, ki sem ti ga odpisal bi lahko posumila, da to le nisem jaz ali pa preverila, ne vpletla si še Kali in ten-neja, si mar tako oslabela, da si potrebovala še dodatno okrepitev. ??
Zdaj jo boš pa res potrebovala.
Ti si se jokala, zakaj lažeš ? zakaj lažeš da si se žrla ? Mar niso bile to solze sreče nad uspehom ? mar se nisi žrla zaradi tega ker si me preslabo obdelala ?
Kakšna podlost.
To je podlost.

In nisem te vsakič ponucal, le tu pa tam, kajti, tvoj primer mi je najbolje ostal v spominu.

Tudi jaz nimam več nobene želje, da bi se pobotal s tabo, ker si podla in hinavska ženska.

Jaz bom svoje obtožbe dokazal, kolker se bo le dalo dobro in celovito, seveda v upanju, da bo vse pošteno, ne pa kot je bilo, kot je bilo v primeru štirih zvezdic, kjer si me napadla TI in tvoji pomagači potem pa ste vse skupaj obrnili tako, da sem edini krivec izpadel jaz, ki sem se samo branil in hotel dokazati, da to kar ti trdiš ni res, da jaz nisem štiri zvezdice in da se ti motiš.
In kaj ste naredili, mene ste posrali z vso vašo gnojnico, po TVOJI zaslugi.
Edini krivec v vsej tej zmešnjavi si TI in nihče drug.

Zdaj pa ni več kompromisov, do sedaj sem upal in verjel, da se bo stvar rešila na pameten, človeški način, ampak, spet sem se zmotil.
Zdaj pa gre brez milosti in zares.

P.S. Spomni se, ko sem ti enkrat napisal, da se bo našel nekdo, ki bo naredil s teboj isto kar si ti naredila z menoj in drugimi in da te bo spravil iz foruma.
Ta nekdo sem jaz in naredil bom vse, tudi nemogoče, da ti bom tako sral in težil, te tako nerviral in provociral, da boš norela in verjemi mi, sem zares zelo uspešen v teh zadevah, že preizkušeno.

In vedi, ves ta drek si ti uvozila in naredila ti in nihče drug.
Vsa zahvala gre tebi in nikomer drugemu.
Ti si bila vedno pobudnica takšnih sumičenj in podlih dejanj.

S spoštovanjem od Krenga.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #35 - 03.01.2004 at 07:16:02

Devi wrote on 01.09.2003 at 23:13:36:
Sem razmišljala, kolko časa bi mi vzelo, če bi šla vse, kar si raztrosil danes na forum, nalimat na tvojega, s tvojim msg vred, kreden, pa na srečo nisem imela dovolj časa.
Bi blo pa zabave pri vas še pa još, po moje.

Evo, tukaj provokatorka Devi namiguje in dela zdrahe ter prepričuje ljudi, da imam jaz svoj forum, kljub temu, da sem večkrat povedal, da jaz nimam foruma.

Le koga prepričuje in zakaj ?

Pa to ni prvič.

Nadaljevanje sledi.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #36 - 03.01.2004 at 07:27:48

Devi wrote on 01.09.2003 at 15:12:29:
LOL Grin Grin

niti najmanj 8)
Kreden, upam, da veš, da nimam nič proti tebi Kiss

In čeprav imam kdaj kako pripombo, ki se mi pač tisti hip zašajna, ni moj namen, da bi te z njo hotla užalit al pa prizadet.
Dvojni nicki (če sploh so) pa so moja šibka točka in bog se me usmili, pač, jaz si ne morem pomagat, moram rečt, ker je močnejše od mene Roll Eyes Grin

Tukaj je že malo več kjer Devi priznava, da si pač ne more pomagat. Takšna je.
Verjamem, da je močnejše od tebe, sem skusil na svoji koži.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #37 - 03.01.2004 at 07:53:02

Devi wrote on 01.09.2003 at 14:24:43:
na krenega me asociiraš... če sem se zmotla, se ti opravičujem.

osnovna ideja foruma, da je anonimnost? Roll Eyes

In tukaj že Devi povezuje mene z nekom drugim.
Piše, da jo njeno pisanje asociira na mene.
mater, sej po eni strani ima prav, tudi jaz bi kdaj rad šel v Anglijo, London mora biti kar lep.
Devi, tvoja podlost dobiva obliko  Cheesy Cheesy Cheesy
Pa hinavsko opravičevanje tudi  Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #38 - 03.01.2004 at 07:58:49

Devi wrote on 01.09.2003 at 14:51:53:
Samo izražam pomislek, ki ga imam, javno in naravnost.
In se hkrati tudi opravičujem, če se motim.

Javno se sprašuje devi, če sem jaz to ali ono in naravnost, kako pa veš, da gre vse naravnost, po žicah je to problem, ker so zvite, zamotane ?
Ah, opravičuje se tudi, stara taktika.
Hinavskost kot bi človek bolj preprosto rekel.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #39 - 03.01.2004 at 08:05:39

Devi wrote on 01.09.2003 at 15:54:20:
Nobenga špetira ne delam.
Za mene bi blo čist dovolj, da bi en od vaja rekel: "Ne, štir-zvezdice in kreden nisva eno in isto."
Do zdaj pa tega noben od vaja ni rekel.

Poglej ubogo Devi, nobenga špetira ne dela, sej ga res ne, si ga že naredila.
In kdo si ti, da bi moral kdorkoli javno tebi nekaj povedati, neke tvoje blodnje razjasnjevati ?
Tu se pa že Devi sprašuje in ugotavlja, da sem jaz štiri zvezdice, čeprav je že Gape prej napisal, da je štiri zvezdice iz U.K.
Čudno, mar je naša Devi to spregledala ali pa jo le žene sla po Prepiranju ?
Uboga Devi, vem, da ti je hudo, ker se moraš vsake tolko časa izpucat, le glej, da ne boš pregorela, če se ne boš vsake tolko časa spucala nad nekom.
Očitno ti spet vre, da si me spet najdla zajebavat.
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #40 - 03.01.2004 at 08:12:51

Zdejle moram pa malo nehat, so nastopli drugi problemi.

Ajde čao, se beremo.
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #41 - 03.01.2004 at 08:24:53

Ja
za tole z dvojnimi nicki gre... bom še vse pogruntala, to zihr, kaj točno me daje
ampak dejstvo je, da ogromnokrat (ne se zapletat v to besedo, ki samo izraža, da jest čutim, da se to zgodi večkrat, kot je potrebno) posumim, da je nekaj napisal nekdo, ki že ima en drug nick tukaj
In to se najbolj odraža na chatu, pravzaprav. Če pride kdo neregistriran, al pa s kakim zakodiranim al pa zelo preprostim nickom - ki besedno nekaj pomeni... sem zelo hitro "na konicah prstov"
Ravno zadnjič je bil en tak primer, večer je bil tak, kot da se mi že malo meša, veliko se je dogajalo in pride en človek, nov nick, preprosto ime in najprej sem se še zafrkavala ampak prec sem postala sto na uro sumničava... ker nisem dojemala glih pet posto, kaj se dogaja, sem se odločila shranit čet, pa sem si pol dala priložnost to še prebirat
in zdej bom poiskala kako to zgleda:
Quote:
20:37:16 [Eva] ej sm ravn prej gledala, da mamo novega èlana
20:37:18 [Eva] asi ti ta?
20:37:29 [Eva] a si ti ta?

Torej isti nick, kot se je pojavu na forumu, se ej pojavu na četu in jest sprašujem, če ej to ista oseba, ker mam v glavi že miljon sumničavih variant, kaj vse bi to zdej lahko blo...

Quote:
20:40:13 [Eva] _, a pa je tebi zares tko ime, al si si samo tak nick izbral?

Tukaj jasno preverjam, kako je človeku ime, da bi ja vidla, če ne gre slučajno za ime človeka, ki ga že poznam.... stric ni bil ravno najbolj jasen glede odgovora, al pa sem samo jest, ki sem bla vsa sumničava, mislila, da ga skriva, pa je blo njemu po resnici tko ime
in zadnje čase skoraj vedno, ko pride nekdo gor sprašujem, kako mu je ime, da bi vidla, če je to slučajno kdo tak.. seveda dostrak sploh ne dobim odgovora.. in čist možno je, da ga ne dobim zato, ker se pač en novo prišel mal boji svojo identiteo razkrivat, al pa se mu zdim pač jest tolk nepomembna, da zakaj bi pa men povedal, kako mu je ime, kaj me briga in tralala

Quote:
20:42:13 [Eva] _, kako ti je pa ime?
20:42:16 [Eva] èe smemo prašat
20:42:21 [Eva] ker men je zares ime Eva
20:42:25 [Eva] in __ je tud zares ime __
20:42:27 [Eva] npr
20:42:28 [Eva] ane
20:42:36 [_] Eva> Ja, ti smeš vprašat
20:42:42 [Eva] tko da .. mi si kao jemljemo pravico, da vemo, kako je tebi azres ime
20:43:09 [Eva] _, vprašat ja, a pa smem tud zvedet
20:43:14 [Eva]
20:43:19 [_] Eva> Odločil sem se, da bom zanaprej _, ker sem odkril direkt zvezo z njim
20:43:38 [Eva] aha,
20:43:40 [_] Eva> No, saj sem ti že povedal, a ne?
20:43:49 [Eva] ampak mi mamo take slabe izkušnje z dvojnimi nicki in to
20:43:58 [Eva] ne bi ti vseen povedal čist pošteno, akko ti je ime
20:44:05 [Eva] (jest vedno sumničava)

men je pač ta občutek skrivanja dokaj neznosen - ker kao ego nima stvari pod kontrolo, ljudi pod kontrolo, še celo (control freak) - te stvari sem na četu že dostkrat omenla, tud kadar se kdo zafrkava, da naj ugibam kako mu je ime, ker jest res dam ful energije v to skrivanje.. da mi je čist bad... če bi vi vedel, katera imena vse men pridejo na misel v enem takem ugibanju  Shocked Shocked ...
takrat vidim skor vsakega človeka takega, da si mislim, da bi ga lahko zarad ne vem kakšnih okoliščin kaj prijelo in bi prišel gor z enim drugim nickom
se vidi, da se mam za ful nevredno zaupanja, ker ga mam tko mal v druge... Sej ne rečem, je ene par takih, k si mislim, tale pa zihr ni... sam jih je bore malo. V glavnem, to je zame dogajanje, ob katermu se mi čist izključ srce in um išče vse možne kombincije in nori tam gor po glavi in sam energija gre: paapaa, in o ljubezni ne duha ne sluha, sami strahovi.

no tale primer zgoraj tale človek mi je skoz puščal eno nitko, češ, da onmene pozna.. pa mi še zdej ni jasno, če je to res, al je bla vse skupaj samo zafrkancija

rada bi pokazala, da v bistvu, odkar se je to začel dogajat... z dvojnimi nicki, nisem več mirna glede tega
sm se pa sred tegale pisanja odločila, da je že cajt, da se neham obremenjevat s tem
kar nam paše, ljudje... boh pomagi  Smiley
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #42 - 03.01.2004 at 10:03:40

To je vse al maš še kej druzga za pokazat?
Tole, kar si nalimal, kaže sam na mojo napako, pa tud opravičilo, nima pa kaj dosti veze s podobo o Devi zaroti, ki bi jo rad naslikal o meni. Boš moral več pokazat, da opravičiš svoje sekanje po meni.
Poleg tega si na thredu iz najine debate izbrisal vse svoje poste, zato se tud ne vidi tvojih zmerljivk pa groženj, ki so leteli na moj račun. Na koncu se bere, ko da se opravičujem pa mirim prazen luft Tongue

Obtoževanja, grožnje, zmerjanje... to, kar pripisuješ meni, ravnokar delaš ti sam.
pokaži, da je to, o čemer govoriš, res.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Lance
Ex Member

Reply #43 - 03.01.2004 at 10:12:04

Ne se sekirat, Devi. Kreden bo zgleda celo življenje na to foro o tvoji (in še katerih) zaroti proti njemu deloval.
Kreden, dolgočasen si s tem - zeeellooo! Govoriš o tem, da si pripravljen iti čez te stvari, ampak zaenkrat goniš isto lajno dalje. Undecided Angry

Če že limamo nekaj preteklih stvari na forum, naj si še kdo vzame čas, ki ima dostop do diskov in nalima Kredenove izpade na forum, predno se je zgodila tista ''administratorska FBI-jevska'' zarota z lažnimi obtožbami. Kreden je namreč pobrisal vse svoje poste. Vemo pa, da so bile njegove izjave vse prej kot nedolžne, miroljubne in neprovokativne.

Naj bosta potem obe strani zgodbe tukaj.

Res pa je, da to ne bo koristilo nikomur, ampak samo poglabljalo razkol in nesoglasje. Kreden, kaj bi ti sploh rad, če vidimo, da od Devi ne upoštevaš nobenega naknadnega odgovora???
Back to top

IP Logged

kreden
Ex Member

Reply #44 - 03.01.2004 at 12:38:56

Takole, najprej Devi. Ne ni vse, le kam se ti mudi, počasi, bo še kar nekaj.
Drugo, Gape ima vse posneto in reci mu naj ti da in nalimaj gor tisto, ko govoriš, da sem ti jaz grozil.
Prosim, kajti vse to gre predaleč.
Prosim, da si pridobiš materijal in nalepiš gor vse tiste moje grožnje tebi. Če ti Gape ne da, naj on sam nalima gor moje grožnje, ki so bile namenjene tebi, če seveda sploh so ?
Rad bi jih bral.

Naslednje kar je, tudi če mi ne bo uspelo dokazati vam bilokaj v zvezi s tem, se ne sekiram, kajti ti veš kaj si me obdolžila in veš kaj vse je bilo, pobudnik vsega tega si bila ti in nihče drug, tudi na chetih ste me obirali kot najbol obrano kost in tudi v zaprtem delu foruma ste obirali mene in reci, da to ni res. Ajde, zlaži se, sej si že tako navajena.

Lance, ti pa se spet praskaš tam kjer te ne srbi, zakaj se mešaš v nekaj kar se te ne tiče.
Jaz ne vem in ne zastopim ali vam je res tako težko razumeti, da je Devi mene obdolžila, da oddajam kot neki drugi gost, kljub temu, da je Gape že prej objavil kdo je ta drugi gost iz U.K.
Je to težko razumeti. ??
Zgleda, da je za nekatere od vas.

Tudi zato sem kar pišeš Lance, naj se vse nalima, tako bo še lažje in bo še lažje vidno vse skupaj.

In moje prejšnje pisanje nima veze s tem, ker ni prišlo zaradi mojega pisanja do tega ampak zaradi Devinih obtožb, da jaz oddajam kot gost pod imenom Štiri zvezde.
In še sama štiri zvezde se je oglasila in povedala, da ona ni Kreden, kar je pa že potrdil prej Gape.

In če je že tako, pač mora biti tako, pa naj bo tako in vedi Devi, da s tem ne delaš nobene koristi forumu in niti nobenmu, kajti jaz ti lahko v vsaki besedi najdem nekaj, sej veš, sej zastopiš in to se bo potem vleklo po celem forumu in to ne bo podobno ničemur.

In kot sem že napisal, ti Devi si mene napadla, da oddajam kot gost pod drugim imenom in na koncu ste vse to tako lepo priredili, da sem za vso zmešnjavo bil kriv jaz, pa naj bo, bom tudi tokrat kriv, ker vidim, da me nekateri že obdolžujejo.

Pač, kakor želite in spet Devi, poglej nekaj postov nazaj, sva z A-jem že kar nekam prišla, sedaj si se umešala TI in spet je ves trud A-ja šel v nič.
Po tvoji zaslugi, o ja, krivec sem pa spet jaz.

Pač, igrajmo igro....
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 ... 8