Ja
za tole z dvojnimi nicki gre... bom še vse pogruntala, to zihr, kaj točno me daje
ampak dejstvo je, da ogromnokrat (ne se zapletat v to besedo, ki samo izraža, da jest čutim, da se to zgodi večkrat, kot je potrebno) posumim, da je nekaj napisal nekdo, ki že ima en drug nick tukaj
In to se najbolj odraža na chatu, pravzaprav. Če pride kdo neregistriran, al pa s kakim zakodiranim al pa zelo preprostim nickom - ki besedno nekaj pomeni... sem zelo hitro "na konicah prstov"
Ravno zadnjič je bil en tak primer, večer je bil tak, kot da se mi že malo meša, veliko se je dogajalo in pride en človek, nov nick, preprosto ime in najprej sem se še zafrkavala ampak prec sem postala sto na uro sumničava... ker nisem dojemala glih pet posto, kaj se dogaja, sem se odločila shranit čet, pa sem si pol dala priložnost to še prebirat
in zdej bom poiskala kako to zgleda:
Quote:20:37:16 [Eva] ej sm ravn prej gledala, da mamo novega èlana
20:37:18 [Eva] asi ti ta?
20:37:29 [Eva] a si ti ta?
Torej isti nick, kot se je pojavu na forumu, se ej pojavu na četu in jest sprašujem, če ej to ista oseba, ker mam v glavi že miljon sumničavih variant, kaj vse bi to zdej lahko blo...
Quote:20:40:13 [Eva] _, a pa je tebi zares tko ime, al si si samo tak nick izbral?
Tukaj jasno preverjam, kako je človeku ime, da bi ja vidla, če ne gre slučajno za ime človeka, ki ga že poznam.... stric ni bil ravno najbolj jasen glede odgovora, al pa sem samo jest, ki sem bla vsa sumničava, mislila, da ga skriva, pa je blo njemu po resnici tko ime
in zadnje čase skoraj vedno, ko pride nekdo gor sprašujem, kako mu je ime, da bi vidla, če je to slučajno kdo tak.. seveda dostrak sploh ne dobim odgovora.. in čist možno je, da ga ne dobim zato, ker se pač en novo prišel mal boji svojo identiteo razkrivat, al pa se mu zdim pač jest tolk nepomembna, da zakaj bi pa men povedal, kako mu je ime, kaj me briga in tralala
Quote:20:42:13 [Eva] _, kako ti je pa ime?
20:42:16 [Eva] èe smemo prašat
20:42:21 [Eva] ker men je zares ime Eva
20:42:25 [Eva] in __ je tud zares ime __
20:42:27 [Eva] npr
20:42:28 [Eva] ane
20:42:36 [_] Eva> Ja, ti smeš vprašat
20:42:42 [Eva] tko da .. mi si kao jemljemo pravico, da vemo, kako je tebi azres ime
20:43:09 [Eva] _, vprašat ja, a pa smem tud zvedet
20:43:14 [Eva]
20:43:19 [_] Eva> Odločil sem se, da bom zanaprej _, ker sem odkril direkt zvezo z njim
20:43:38 [Eva] aha,
20:43:40 [_] Eva> No, saj sem ti že povedal, a ne?
20:43:49 [Eva] ampak mi mamo take slabe izkušnje z dvojnimi nicki in to
20:43:58 [Eva] ne bi ti vseen povedal čist pošteno, akko ti je ime
20:44:05 [Eva] (jest vedno sumničava)
men je pač ta občutek skrivanja dokaj neznosen - ker kao ego nima stvari pod kontrolo, ljudi pod kontrolo, še celo (control freak) - te stvari sem na četu že dostkrat omenla, tud kadar se kdo zafrkava, da naj ugibam kako mu je ime, ker jest res dam ful energije v to skrivanje.. da mi je čist bad... če bi vi vedel, katera imena vse men pridejo na misel v enem takem ugibanju

takrat vidim skor vsakega človeka takega, da si mislim, da bi ga lahko zarad ne vem kakšnih okoliščin kaj prijelo in bi prišel gor z enim drugim nickom
se vidi, da se mam za ful nevredno zaupanja, ker ga mam tko mal v druge... Sej ne rečem, je ene par takih, k si mislim, tale pa zihr ni... sam jih je bore malo. V glavnem, to je zame dogajanje, ob katermu se mi čist izključ srce in um išče vse možne kombincije in nori tam gor po glavi in sam energija gre: paapaa, in o ljubezni ne duha ne sluha, sami strahovi.
no tale primer zgoraj tale človek mi je skoz puščal eno nitko, češ, da onmene pozna.. pa mi še zdej ni jasno, če je to res, al je bla vse skupaj samo zafrkancija
rada bi pokazala, da v bistvu, odkar se je to začel dogajat... z dvojnimi nicki, nisem več mirna glede tega
sm se pa sred tegale pisanja odločila, da je že cajt, da se neham obremenjevat s tem
kar nam paše, ljudje... boh pomagi