Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2230 times)
Miran
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

človek drugih dimenzij
31.10.2003 at 19:13:17

Miran Zupančič, jasnovidec, zdravilec in duhovni učitelj, devetinštirideset let. Vodim seminarji jasnovidnosti in duhovnega vedenja. Sem zdravilec in zdravim z duhovno energijo naslednje bolezni:

Žolčne in ledvične kamne, tumorje v glavi, vrtoglavice, želodčne rane, teniški komolec, hrbtenico, artritis, revmo, astmo, migrene, glavobole, zvonjenje v ušesih, metastaze dojk, stres, visok in nizek pritisk, raka….

Svetujem  in pomagam pri naslednjih odločitvah:
V partnerskih odnosih, pri izbiri nove službe ali posla, ko se ne morete odločiti med dvema ali več možnostmi. Pri duhovnih vprašanjih ali težavah, še posebej kadar gre za sile zla. Pri vaši duhovni usmeritvi, kadar ne veste katera je vaša prava pot.

Sam se z duhovno znanostjo ukvarjam že triindvajset let, zadnjih sedem – osem let pa profesialno. Sem tudi pisec knjige » Človek drugih dimenzij«, ki je ravnokar izšla pri založbi  STELLA, Šmarješke Toplice tel: 07 30 73 940 ali pa moj tel: 040-236-890, Domžale, cesta talcev 8. GJER- KAT.D.O.O.

Lahko me pokličete na tel: 090-43-24 ali pa če želite priti na osebni stik na tel: 040-236-890.

Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1