no mene ni treba klicat niti mi ni treba pisat na mail

mi smo včasih rekl: preveč si si naložu (na rame - posredno hrbet) in zdej te boli.
recimo, jest sm začel pedenat hišo prbližn eno leto nazaj, pozim me je med kidanjem potke do hiše, zasekal u hrbtu, na desni strani. pol sm še precej prečepel, med polaganjem ploščic, pol še standardno pred računalnikom v bednem-bednem položaju ... itd ... krampanje, lopatanje ... skoz neki ... nikol časa za umirit se, zravnat hrbet in zameditirat ... meditirat je blo treba pač med (ne)delovanjem.
skratka ... kolkr sm ugotovu, ko si to enkrat navlečeš (bolečinko u hrbet), se tega težko skineš, sploh če nič radikalno ne spremeniš ... zdej, zdej bo fertik lopatanja, klečalnik sm pa prjatlu zaplenu že precej nazaj ... zdej je že kr kulj, je tud na ramah mnogo manj reči, ki so še za realizirat ... bom reku tko, število namer, ki se imajo še za uresničit na prvem nivoju se je drastično zmanjšalo.
in ves čas sm bil v zavedanju, da je to preveč kar sm si use naložu, ampak sm reku, jebiga, časa je mal, in telo mora tud svoje oddelat.
in zdej je oddelalo ... in zdej zdravmo ... kolkr znamo ... recimo jest jakobove igre ne bi nikol sprejel (to se samo tko reče, sa, nikoli ne reci nikoli je pač nad vsem) ... pač boli ... se navadu živet z bolečino ... ok navadm se samo pod pogojem, da je to pogoj da me spusti, drugač pa, ma da se popravi telo ... če drugač ne, greš k babi in ga prosiš ... če si zaslužiš boš to zihr dubu ... al pa h kakšnmu drugmu, k se ga zdej ne spomnem pa zihr, pa vem da obstajajo.
treba se je pa odločt ... ste pa vedno eni, ki se razlikujete in je jeba z vami, ker ste glih una izjema, ki potrjuje pravilo. čeprov, to je tko samo če hočeš, bit izjema ki potrjuje pravilo.
pravilo je pač da se da vse pozdravt.
edin verjetno fizične poškodbe - minus roka ipd ... to zna bit jebeno, čeprov, če bi se tko odloču človek, ki nima roke, bi jo danes znal dobit nazaj.
danes se vse ravna po naših mislih.
definitvno bi blo pametno pogruntat od česa si fasala to bolečino in zakaj si se nanjo navezala. kaj ti je omogočala? kaj je blo tisto kar si si preveč naložila na hrbet in začela okrog prenašat?
na misel mi pride še miljon vprašanj ... pa rajš ti povej ... če te zanima seveda ...