Valentinaa wrote on 07.11.2003 at 11:18:00:Eh Exo, foušija kar sili iz tebe ven. Ti bi, pa ne upaš. Mogoče bo tudi zate napočil čas, kakšno mlado devico bo obsedel demon, pa po priletela k tebi, da ga bosta skupaj izganjala. To bo luštno, boš videl. Jaz bom taktat gotovo že vnuke varovala, pa nogavice štrikala, pa podobne babiške posle uganjala, ampak me to prav nič ne skrbi. Jaz že vse življenje živim trenutnim letom primerno, vsako obdobje polno. Tvoje omaloževanje mojih let sploh nima učinka, tvoja mladost pa itak ni nobena prednost, prej nasprotno.
Torej, zlodeja v pekel ali Jezuščka v jaslice? Izgleda, da ne znaš odgovoriti! Poslovna skrivnost - slab izgovor.
Kaj ste rekli teta? Starejše moraš vikati, pa da ne boš rekla, da sem zopet neubran in nevljuden. Koliko sivih las že imaš, če vprašanje ni preveč intimno?

Ne vem no, Valentina, hvala za ponudbo, ampak tvoja hčerka je verjetno še premlada zame, ampak saj vse odrastejo, kajne? Mogoče se niti ne bo po tebi vrgla, Bog ne daj, čeprav pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, odvisno, kako jo boš zvežbala.....

Vidiš, lahko si ponosna, da boš babica, mati narava vam je ženskam dala bonus, čeprav ste po menopavzi, oziroma še kakih 10 let prej "zanič", odvečen balast, saj niste več sposobne za reprodukcijo (neplodne), v nasprotju z nami moškimi, ki teoretično lahko zaplodimo otroka vse tja do smrti. Živite zato, da še niste za staro šaro, ampak skrbite za svoje potomce.

Uživaj!