Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 16045 times)
japka
5

Re: Radiestezija in še več
Reply #15 - 27.08.2004 at 11:06:02

Goran wrote on 08.01.2004 at 21:17:04:
točke vdiha in izdiha preštudirat... Smiley
Če te zanese še kaj sem, daj povej kaj več o tem.  ..točke vdiha in izdiha.
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

lia
3

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #16 - 04.09.2004 at 09:21:11

Poglejte si stran Boška DJURICE - Hatmara MERKAVA

in Naomi Feinberg. Mislim, da vam bo o zaščiti pol kaj bolj CLEAR!

Mrbit!
Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #17 - 04.09.2004 at 22:00:42

..sem pokukal na to stran (http://www.hatmara-merkava.net/indexslo.html), samo me rahlo "moti", ta tako črn pogled na vse skupaj, saj tak filing sem dobil, po prečesanju "novic",  ..mogoče pa se ne zavedam vseh teh zli ljudi z zli nameni in in njihovih bad delovanj.

Svet Je Lep mi bolj sede  Smiley

Who knows...
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

lia
3

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #18 - 05.09.2004 at 04:35:19

Mrbit...

Sam če pa deluje...stran glih ni nartabolj razumljiva..je pa fajn kr začneš vsaj razmišljat v to smer.

Da pa mrbit, delček tega res drži.Boško je neprizanesljiv.V osebnem stiku z njim je pa zanimivo.

Svet je lep...to je res

človek je lep....tud to je res

Ampak kaj ko nam je uspelo vse zasvinjat-zrak,zemljo in vodo...kako naj bo pol flora, favna in človek ok?

In če zdravje in lepota prihajata iz duše?  Če je bolezen pogojena  z nespametnimi in človeku neprijaznimi mislimi, kaj pa pol?

??? Wink
Back to top

IP Logged

alkimist
1
*

Vita sana in corpore sana!

Reply #19 - 05.01.2005 at 12:14:21

Pozdravljeni!

Resnično potrebujem pomoč, zato sem se obrnil na Vas.
In sicer moj problem je sledeč. Delam na delovnem mestu, kjer sodelavke ena za drugo odhajajo na bolniško zaradi rakavih obolenj ali pa sumov na rakavo tvorbo(benigno). Baje je bil v našem lokalu 3 leta nazaj že radiostezist in ugotovil celo dramo od sevanja in od takrat se ni nič spremenilo, na tla so nalepili 1 ploščico , kjer je bilo kao najmočnejše sevanje in to je bilo vse. Za tem je v parih mesecih najbolj vitalna sodelavka zbolela in kmalu smo jo pokopali. Pred pol leta sum na raka druga sodelavka, sedaj pa še šefica. Sodelavka je izgubila menstruacijo, ko je začela delati v lokalu.
V glavnem rad bi našel nekoga, ki bi prostor pregledal in znal pametno in racionalno svetovati in ne nekoga, ki bo opilil eno iber tarifo, učinek bo pa ostal nekje v zraku.

Hvala za nasvet in informacije že vnaprej,

Alkimist
Back to top

A small step for a man, but a giant leap for a menhood.&&&&Alkimist

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #20 - 05.01.2005 at 12:29:28

alkimist wrote on 05.01.2005 at 12:14:21:
Pozdravljeni!

Resnično potrebujem pomoč, zato sem se obrnil na Vas.
In sicer moj problem je sledeč. Delam na delovnem mestu, kjer sodelavke ena za drugo odhajajo na bolniško zaradi rakavih obolenj ali pa sumov na rakavo tvorbo(benigno). Baje je bil v našem lokalu 3 leta nazaj že radiostezist in ugotovil celo dramo od sevanja in od takrat se ni nič spremenilo, na tla so nalepili 1 ploščico , kjer je bilo kao najmočnejše sevanje in to je bilo vse. Za tem je v parih mesecih najbolj vitalna sodelavka zbolela in kmalu smo jo pokopali. Pred pol leta sum na raka druga sodelavka, sedaj pa še šefica. Sodelavka je izgubila menstruacijo, ko je začela delati v lokalu.
V glavnem rad bi našel nekoga, ki bi prostor pregledal in znal pametno in racionalno svetovati in ne nekoga, ki bo opilil eno iber tarifo, učinek bo pa ostal nekje v zraku.

Hvala za nasvet in informacije že vnaprej,

Alkimist

kasn lokal je to, s cim se ukvarjate?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2