Nimam izkušenj te vrste, sam enkrat, če se dobro spominam, mi se zdilo kot da sem pri spanju slišala da nekdo je v moji sobi, hotela sem se zbuditi, prašati -kdo je tu , ampak - spalna paraliza... ko sem se zbudila ni bilo nič več, nikdo ni bil tu.
jaz mislim da to- da ti nic ne moreju zal ni prav resnica
ker tudi jaz mislim da ni dobro ce te je strah -tedaj je mogoc kaksni vpliv drugega entiteta. Tudi moje mnenje je- ce te je strah je najbolje tisti trenutek moliti (dobro, verjetno sam ce si vernik...)
drugac je treba razvijati ljubezen in razumevanje ker veliko dusa ima trpin,
ljubezen tudi pomaga ce je v obisku dusa katera ima morda kaksni hudi namen. ( Mi se zdi da ni prevec verjetno da je demon ker to, kak reče ena moja prijateljica, res ni pogosto)
Verjetno že vemo zakaj veliko dus imajo trpin, ker nimaju vec fizic. telo, ampak zelje še imajo in so zelo mocne Tak- hocem pijaco- ne morem ker nimam usta, ali hocem telesni kontakt- ne morem ker nimam tudi kozo... V zemaljskem zivlenju so taksne duse rad imale pijaco, hrano ali morda sex

, ali kaj podobnega.
Nekatere duse hočejo izkoristiti to kaj mi imamo fiz. telo in uporabiti ga za lastne zelje...
(Tudi nekaj drugega more bit- hocem zdaj da oprostim ker nisem oprostila neki osobi v zemaljskem zivljenju (ali nekaj drugač podobnega...), in to tudi tezko gre...)
Tudi mi tu pravimo pogresek.
Tak ce malo dete umre ( malo dete ima zelo novo, mocno etersko teleso), je normalno da tisto teleso dolgo ostane, treba casa da izgine, in tak tudi astral ostane blizu, v stiko z mati, in ce mati na zemlji prevec joka, dete (dusa) ima zelo trpin ker to zelo dobro ve...
In nigdar ni dobro preveč jokati, vemo kaj je smrt, ali ne... se treba pocasi pripravljati za to
Normalno je da so duse tam, mi s fiz. teleso pak tu,
je treba razumeti to in jih pustiti, naj lahko grejo...