Quote:V znanosti ni prostora za okostenele dogmatizme in prav vse, še tako slavne teorije, so stalno pod budnim očesom nenehnega preverjanja. Še tako obetavne teorije, ki se v praksi pokažejo kot neskladne z drugimi teorijami in predvsem s poskusi, so obsojene na revizijo ali celo zamenjavo z bolj ustreznimi.
In kaj hoces s tem povedat . . ?
Evolucije se je ze veckrat pokazala kot neskladna . . na podlagi istih najdb so se razvile cisto druge hipoteze pri razlicnih znanstvenikih – kasneje je bilo potrebno to vse lepo uskladit . . tukaj gre samo za cisto prisiljeno vztrajanje na tej teoriji . .
Quote:Nasprotniki evolucije pa večinoma iščejo "dlake v jajcih" v nekaterih prvotnih Darwinovih predpostavkah. Mnogo Darwinovih predpostavk je bilo dopolnjenenih že s strani novejših znanstvenih spoznanj, vendar osnovno spoznanje o razvoju kompleksnejših vrst iz preprostejših ostaja nespremenjeno in ni videti, s čem naj bi ga zamenjali.
zdaj lahko podpiras to teorijo se dalje . . zanimalo bi me le se na kaksni podlagi . . si se kaj podrobneje ukvarjal s tem?
Kaj imas potem odgovore na vprasanja zakaj so tako jasne meje oblikovane med posameznimi vrstami in zakaj ni jasnega prehoda, ki bi bil nujen za evolucijo?!
. . in mutacije, ki bi naj vodle do vedno bolj naprednih vrst? . . ceprav jih poznamo do zdaj le v obliki razlicnih sindromov in deformacij !
se mi zdi da ne bom docaka odgovorov, ki bi mi jih naj prinesla neka v prazno se razvijajoca teorija
. . nekatere teorije je pac potrebno opustit . . in ne vem v cem vidis potencial evolucije?
- verjetno se je oklepas le zato, ker je pac odgovor na vprasanje, ki bi drugace ostalo odprto